Etiquetes

5/12/15

#2BG3 | RCD Espanyol B 0-1 Hércules CF

-> Gato, de penal, resol el partit a favor d'un Hércules que deixa enrere la ratxa d'empats. 
-> Els d'Herrero es mostren superiors a l'Espanyol durant gairebé tot el partit però acaben patint per no definir les ocasions.
-> RODA DE PREMSA de Lluís Planagumà, entrenador de l'Espanyol B.
-> RODA DE PREMSA de Manolo Herrero, entrenador de l'Hércules.
-> GALERIA D'IMATGES de l'Espanyol B 0-1 Hércules.

FITXA TÈCNICA

RCD ESPANYOL B: Andrés, Marc Navarro, Lluís López, Aaron, Galas, Borja (Álex Serrano, 71'), Marc Roca, Rufo, Entrena (Pibe, 65'), Robert (Marc Gual, 76') i Dalmau.

HÉRCULES CF: Chema, Yeray (Mariano, 80'), Peña, Atienza, Rojas, Miñano, Juanma, Gato, Nieto (Adri Cuevas, 83'), Chechu i Portillo (Connor, 64').

Gol: 0-1 Gato (43', penal).

Àrbitre: Miguel Ángel Vila Sánchez (Navarra). Ha amonestat el local Aaron i els visitants Nieto i Connor. Ha expulsat el tècnic local, Lluís Planagumà.

Incidències: partit corresponent a la jornada 16 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant d'uns 500 espectadors.

L'Hércules dorm provisionalment en plaça de promoció d'ascens a la Lliga Adelante (en tercer lloc, per ser més concrets) després de vèncer per la mìnima un Espanyol B que ha mirat de plantar cara al primer temps però que en línies generals s'ha vist superat pels alacantins, que han fet un partit ben seriós i que encara haurien pogut acabar demanant l'hora després de desaprofitar nombroses ocasions de gol. En un partit marcat per la polèmica (Vila Sánchez no ha assenyalat un penal sobre Rufo amb 0-0), una altra pena màxima, comesa en aquest cas sobre Nieto, l'ha transformada Gato tot just abans del descans per fer l'únic gol del partit. Fins aleshores, l'Hércules havia tingut més la pilota, havia gaudit d'ocasions clares a les botes de Juanma i de Portillo però l'Espanyol B s'havia deixat veure per l'àrea herculana sense gaudir de rematades a porteria massa evidents,

A la represa, amb Planagumà expulsat i el marcador en contra, el filial ha fet una bona entrada de segon temps i hauria pogut empatar si Chema no hagués volat per enviar a córner un xut de falta d'Aarón. Cert és que poc abans Atienza ja havia acariciat el 0-2 amb una rematada de cap (47'). I és que tot i els canvis de l'Espanyol B, especialment al tram final de partit ha fet la sensació que el segon gol herculà era més proper que l'empat local; Pibe ha estat dels pocs que ha posat a prova Chema (77') mentre que els d'Herrero han disposat fins i tot de dues rematades a la fusta, la darrera d'Adri Cuevas quan ja s'havien mostrat els quatre minuts d'afegit. També Mariano, que com Cuevas ha ingressat al camp al segon temps, ha perdonat la sentència tot i que els visitants han sabut gestionar els darrers compassos del partit tirant d'experiència i veterania.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada