21/12/15

#FutboLH | Resum 19 i 20 de desembre

El Can Pi segueix líder a #3cat11. Imatge d'arxiu
El Can Pi va tancar ahir diumenge un 2015 difícilment millorable. Els quadribarrats tenien un compromís important contra la Catalana, tercera classificada a #3cat11 i que, com era d'esperar, va posar les coses ben difícils als hospitalencs. El 4-2 final, però, no reflecteix un partit igualat segons els protagonistes, que van reconèixer que l'expulsió del visitant xxxxxx amb 2-2 al marcador va tenir una influència important en el desenllaç d'un matx que els hospitalencs havien encarrilat amb un 2-0 favorable fruit de dos gols de Borja Arribas als minuts 7 i 14, però Serafín va retallar distàncies abans del descans (36'). A la represa, un penal transformat per Dani Romero igualava el partit (59') minuts abans que el visitant Serafón fos expulsat per una segona groga i deixés els adrianencs amb 10 homes. La superioritat numèrica va aprofitar-la el Can Pi, que al minut 75 tornava a avançar-se amb el tercer gol de la tarda de Borja i que sentenciava ja a les acaballes amb el gol d'Héctor Bustamante, que certificava el 12è triomf de la temporada per un Can Pi que és líder amb 37 punts, tres més que l'APA Poble Sec... al qual visitarà el proper 10 de gener en el primer partit de 2016. En un altre partidàs.

En canvi, els dos hospitalencs segons classificats que buscaven apropar-se als líders no van tenir tant d'encert com el Can Pi i acaben l'any més lluny de les primeres posicions. Dissabte al Prat, el Pubilla Casas no va poder profanar el fortí d'un Atlètic Prat que havia incorporat el mític David Arcos "Palote" durant la setmana. El partit, però, va començar bé pels interessos dels nois de Manuel Díaz, ja que Juan Vílchez va marcar al minut 2; els locals, però, van empatar abans de la mitja hora per mitjà de Jony i, ja al segon temps, van capgirar el marcador amb una diana de Carlitos (51'), que servia per establir el 2-1 definitiu. El Pubilla és ara tercer empatat amb el segon, el Catalònia. L'endemà, mentrestant, l'Athletic Barcelona Pubilla Cases no podia derrotar una Iberiana 2013 gairebé imparable i que es va imposar per 3 gols a 1. Els locals van avançar-se al minut 9 però el partit no es va resoldre fins el tram final, ja que Albert Ballester va posar emoció en fer el 2-1 a set minuts del final. La Iberiana, tot i acabar amb 10 homes, va sentenciar en una de les darreres accions per enfortir una mica més la seva primera plaça. L'Athletic és ara tercer després de ser superat per l'Esquerra de l'Eixample.

SEGONA CATALANA - GRUP 3
Torrelles 0-1 GORNAL
Qüestió de dinàmiques, el Gornal de Tete Santisteban encara maleïrà que justament ara, després de dues victòries consecutives, la competició s'aturi fins el 10 de gener. Els vermells van aprofitar la inèrcia de la golejada al derbi per tornar a sumar de tres en tres. Una solitària diana d'Israel Frieros just abans d'arribar al descans va ser suficient per vèncer un rival directe en la lluita per la permanència com és el Torrelles, que ara queda sis punts per sota d'un Gornal que ascendeix fins a la desena plaça amb 20 punts.

UNIFICACIÓN BELLVITGE 1-1 Fontsanta-Fatjó
De poc li va servir a la Uni colpejar primer dissabte passat a la Feixa Llarga. Alberto Jorba, un cop superada la primera mitja hora de partit, avançava els de José Moreno però una diana del visitant David als cinc minuts de la represa va igualar un partit que ja no veuria moure's el marcador. La Uni, que va acabar amb 10 per l'expulsió d'Álex García, és tretzena amb 19 punts.

TERCERA CATALANA - GRUP 4
Argentona 2-1 LA FLORIDA
Molt més del compte va haver de patir el líder, l'Argentona, per desfer-se d'una Flori a l'alça, que va complicar la vida als maresmencs al seu terreny de joc. L'Argentona va avançar-se al marcador, però un penal transformat per Jorge Nieto als deu minuts del segon temps va situar un sorprenent 1-1 al marcador. L'alegria, però, els va durar poc, als riberencs: Dídac tornava a avançar els maresmencs al minut 60 per no deixar escapar els tres punts del Municipal. La Florida, tot i la derrota, continua novena amb 20 punts, sis per sobre de la zona de perill.

TERCERA CATALANA - GRUP 10
Sant Just 0-6 SANTA EULÀLIA
El Santa Eulàlia és un altre dels equips que, probablement, hagués volgut que la competició no s'hagués d'aturar. Perquè enllaçar sis victòries consecutives és complicat, més encara si en aquests sis partits ets capaç de marcar 27 gols (4,5 per partit) i només n'encaixes quatre. Ahir a Sant Just, els de Miki Rodríguez van anar a per feina i al descans ja guanyaven per 0 a 3 amb dianes de Joan Piera (17'), Ricky Pascual (23') i Ibarra (40'). A la represa, tres dianes més: Cristian va fer el 0-4 (56') i Marc Rosa va tancar el marcador amb un doblet (65' i 80') que eleva el Santa a la cinquena plaça amb 26 punts, a només tres de la segona plaça.

Terlenka 2-0 HOSPITALENSE
L'Hospitalense va sumar la quarta jornada consecutiva perdent al camp de la Terlenka. Els de Murillo s'enfrontaven a un conjunt de la zona alta que va fer la feina a la segona meitat amb els gols de Joan Puig i Carlos Corchado. 2-0 final que no varia la posició de l'Hospitalense, onzè amb 20 punts.

Inter Pomar 2-2 CAN BUXERES
El Can Buxeres va acabar cedint dos punts al camp del Pomar en un partit que s'havia posat coll amunt per culpa d'un gol de l'Inter a només dos minuts del descans. Els de Julián García, però, van aconseguir girar la truita a la represa amb dos gols d'Aitor Gallego, que ja en suma vuit aquesta temporada. El Canbu, però, no va poder mantenir la victòria provisional i va veure com el quadre local igualava al minut 81. Amb aquest empat els hospitalencs continuen dotzens, ara amb 20 punts i empatats amb l'Hospitalense.