Etiquetes

13/12/15

Falla el moment | Hércules CF 2-0 CE l’Hospitalet

-> Un golàs de Yeray al primer temps desnivella un partit en què l'Hospi vivia sense grans angúnies.
-> Els riberencs desaprofiten el seu moment amb pal de Raúl Torres inclòs i demostren manca de rematada al segon temps.
-> El partit de diumenge contra l'Atlético Levante, setzè amb dos punts menys, clau per passar un Nadal tranquil.
-> RODA DE PREMSA de Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi.
-> RODA DE PREMSA de Manolo Herrero, entrenador de l'Hércules.
-> GALERIA DE FOTOS de l'Hércules 2-0 l'Hospitalet.

FITXA TÈCNICA

HÉRCULES CF: Chema, Yeray, Peña, Atienza (Rafita, 46'), Rojas, Miñano, Juanma, Chechu, Nieto, Gato (Mariano, 77') i Portillo (Adri Cuevas, 59').

CE L'HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández (Sierra, 59'), Castell (Boris, 71'), Aleix, Savall, Miki Muñoz, Ton Alcover, Guzmán, David López, Raúl Torres (Puerto, 54') i Ruibal.

Gols: 1-0 Yeray (35'); 2-0 Nieto (90').

Àrbitre: Luís Collado López (Castella-la Manxa). Ha amonestat els locals Miñano, Rojas, Yeray, Atienza i Adri Cuevas i els visitants Ruibal, Miki Muñoz, Andrés i Ton Alcover.

Incidències: partit corresponent a la jornada 17 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al José Rico Pérez d'Alacant davant d'uns 3.500 espectadors. A l'Hospi, Andrés i Carreras han completat la convocatòria; a l'Hércules ho han fet Iván Buigues i Gallar.

Com la temporada passada, l'Hospi va tenir l'Hércules contra les cordes i ho va saber aprofitar. La vida (i el futbol) són moments, trens que passen i que cal agafar sota pena d'acabar-ho pagant. Tres quarts d'això li va passar ahir a l'Hospi de Martí Cifuentes, que va tenir el seu moment per esguerrar els plans d'un Hércules gris que va estar sotmès a la pressió del seu públic, almenys, fins que Yeray González es va treure de la màniga un golàs per trencar un partit que fins aleshores vagava pel gairebé no res. Havia perdonat l'Hospi en un travesser de Raúl Torres, havia perdonat l'Hospi no aprofitant els nervis i la pressió del quadre local a cada passada compromesa, a cada pilota propera a l'àrea alacantina. I a Segona B, els desavantatges són complicats d'eixugar; l'empresa, doncs, pintava tan difícil que un penal per mans a l'àrea de l'Hércules va ser el més destacat a nivell ofensiu d'un Hospi sense mala llet, amb voluntat però sense capacitat de definir. I així és difícil.

Martí Cifuentes apostava d'inici pels mateixos onze homes que set dies abans havien estat titulars contra la UE Olot a l'Estadi, amb Castell al lateral esquerre i amb Ruibal com a referència més avançada. Els primers compassos del matx van tenir el quadre local, que sumava onze jornades sense perdre, com a protagonista destacat. Ja al minut 3 Miguel Ángel Nieto va dur l'ai al cor dels riberencs amb una centrada que es va passejar per l'àrea petita sense trobar rematador. Van haver de passar uns quants minuts per veure l'Hospi avançar línies i traslladar la pressió a un Hércules incòmode quan la tocava en línia defensiva. Els murmuris del Rico Pérez van convertir-se en xiulets quan al minut 23 Raúl Torres deixava anar un cacau des de la frontal que s'estimbava directament al pal travesser de Chema. Era la millor però, gairebé, única ocasió de gol clara dels riberencs en tot el partit. Ben aviat l'Hércules va mirar de redreçar el rumb i novament Nieto va acariciar el gol després d'una mala sortida d'Aulestia, però la rematada del madrileny va picar la xarxa lateral (27'). Menys sort, per a l'Hospi, hi va haver vuit minuts més tard quan el migcampista Yeray recollia una pilota a la frontal, carregava la cama dreta i situava la pilota a l'escaire de la porteria d'un Aulestia que s'estirava de forma estèril. La qualitat deixava l'Hospi per darrere al marcador, un llast que acabaria sent impossible de superar. I encara gràcies, ja que tres minuts després del gol primer Aleix, sota pals, i després Aulestia salvaven dues rematades dels herculans que haurien pogut suposar el 2-0 (38').

A la represa la decoració va canviar des del moment que l'Hospi va mirar de tenir més la pilota. Més enllà de la intenció, però, el cert és que els riberencs mai van acabar de fer mal als de Manolo Herrero, que reconeixia en roda de premsa que tampoc no havien patit massa. Poca presència a l'àrea d'un Hospi que va veure com la sort li girava l'esquena en una acció que acabava amb Dani Fernández lesionat al turmell (59'). Tot i això, Cifuentes acabaria cremant les naus amb l'entrada de Boris per Castell i situant David López al lateral esquerre però la declaració d'intencions no va passar d'això. Del poc destacable (i sí, realment hauria pogut canviar el partit), unes mans de Rafita dins l'àrea local després d'una rematada de cap de Guzmán (73'). Collado López va fer-se l'orni i el partit es va traslladar al previsible escenari del trencament: en aquest intercanvi l'Hércules va ser qui més proper al gol va estar, amb un Aulestia que va salvar una rematada a boca de canó de Nieto (75'). El meta basc, però, no va poder fer res per evitar el segon, després que a la tercera rematada el mateix Miguel Ángel Nieto, ja quan s'ensumava l'afegit, enviés la bola al fons de la xarxa després dels xuts d'Adri Cuevas i de Chechu (90').