1/12/15

Futbol Base | Marcadors 28 i 29 de novembre

Dolcíssim. Enorme inici de temporada el que està protagonitzant l'INFANTIL B de l'Hospi, inici de Lliga que dissabte va tenir continuïtat amb una victòria per la mínima davant del que, ara mateix, és el rival més directe per la primera plaça: l'Espanyol B. Els de Sergi Runge, Joan Camí i Àlex Font s'enfrontaven al segon classificat amb l'ànim de plantar cara i somiar amb mantenir el liderat. L'1-0 final els permet, no només això, sinó deixar els blanc-i-blaus tres punts per darrere gràcies al gol de Sergi Marzo als 19 minuts de partit. L'Hospi té ara 25 punts (de 27 possibles) i té l'Espanyol B amb 22 i el Martinenc amb 19 com a rivals més directes. Per la seva banda el JUVENIL B d'Alexis Martínez també va haver de suar de valent per derrotar el Vila Olímpica; Rubén Jiménez (21') va fer l'únic gol del partit, una diana que permet allargar a sis les jornades sense perdre dels riberencs (cinc victòries i un empat). L'Hospi és segon al grup 4 de Preferent a dos punts d'un Júpiter que continua fort al capdavant de la taula.

Per la seva banda el FILIAL que dirigeix Jorge Tostado va haver de remuntar un gol advers de l'Iberia B dissabte passat. Al final, però, els riberencs van tirar de qualitat al segon temps per sumar l'onzè triomf en onze jornades gràcies a un doblet d'Álex Maca i a un altre de Joaquín. Tots dos encapçalen el llistat de màxims golejadors de l'equip amb 12 dianes per barba. Els riberencs avantatgen el Sarrià B en cinc punts quan queden tan sols dos partits per cloure la primera volta. Una mica més li queda al FEMENÍ, que diumenge va tancar la jornada de la cadena de filials de l'Hospi amb una derrota per la mínima al camp del Sant Jordi. Mercè Jiménez va avançar l'Hospi però les barcelonines, rivals directes en la lluita per l'ascens, van capgirar el partit abans del descans i van acabar imposant-se per 2 a 1. L'Hospi és segon a la classificació per darrere del Premià de Dalt.