Etiquetes

28/12/15

L'Hospi torna als entrenaments... amb Christian Alfonso

Alfonso, el seu darrer curs de riberenc. Imatge: l'Esportiu
-> L'exriberenc Christian Alfonso és la principal novetat en el retorn als entrenaments del Primer Equip.
-> Els de Martí Cifuentes tornen després d'una setmana de vacances per preparar l'important duel de diumenge al camp de l'Alcoyano. Puerto, sancionat, serà una de les absències al Collao.

El Primer Equip del Centre d'Esports l'Hospitalet ha tornat als entrenaments aquest dilluns per començar a preparar el duel que el proper diumenge l'enfrontarà al CD Alcoyano al camp del Collao (17:00 hores) i que servirà per tancar de forma definitiva la primera volta a la Lliga. La principal novetat en la sessió d'aquest matí ha estat la presència de Christian Alfonso, futbolista format al club i que entre les temporades 2007-2007 i 2010-2011 va arribar a disputar un total de 88 partits oficials amb la samarreta de la franja vermella, període en el qual va anotar fins a 21 gols. Segons ha informat el club, Alfonso, que després de marxar de l'Hospi ha passat per l'Espanyol, l'Alcorcón i el Girona, s'entrenarà amb el Primer Equip fins que trobi un club pel qual fitxar durant aquest mercat d'hivern. Tanmateix, segons d'altres fonts consultades, la directiva riberenca ja fa dies que va moure fitxa per mirar que el retorn de 'Zizou' no es quedi en una simple presència als entrenaments fins al punt que, sempre que s'arribi a un acord econòmic, no es pot descartar que Alfonso tornés a vestir l'elàstica franjavermella aquesta mateixa temporada.

Christian Alfonso, però, no és l'únic exfutbolista riberenc amb opcions de tornar. De fet Cristian Gómez, qui ja fa mesos que s'entrena a les ordres de Martí Cifuentes, té moltes probabilitats de convertir-se en una de les incorporacions de l'Hospi aquest mes de gener. Adaptat completament a la dinàmica de grup i de treball i llevat que arribessin ofertes de categoria superior, Gómez té força números per fitxar per l'Hospi, almenys, pel que resta de temporada. Igual que el seu excompany, Cristian Gómez es va formar al planter riberenc i va debutar a Segona B la temporada 2007-2008 de la mà de José Luís García. Amb 72 partits oficial disputats i 3 gols marcats, Gómez també va fitxar per l'Espanyol l'estiu de 2011 i posteriorment va jugar al Real Madrid Castilla i al Girona, on tampoc no va gaudir de massa oportunitats. Tot plegat, primeres ràfegues informatives d'un mercato que es presenta mogut a Can Hospi després de la rescissió de David Medina, la cessió d'Èric Via al Vilafranca i del traspàs d'Aitor Ruibal al filial del Betis. Amb tres fitxes lliures i un dèficit evident quant a referències ofensives, sembla clar que l'Hospi no trigarà a moure's per reforçar l'equip de cara a una exigent segona volta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada