22/12/15

Futbol Base | Resum 19 i 20 de desembre

[GALERIA DE FOTOS de l'Infantil B 7-0 Santboià] L'INFANTIL B del CE L'HOSPITALET (recordeu que sempre ens regim per la denominació oficial de l'equip i no per la que el club decideix de manera unilateral) va tancar el 2015 de manera fantàstica dissabte passat a l'Estadi com demostra la victòria per 7 gols a 0 sobre un Santboià que ben aviat va quedar-se sense opcions. Els nois de Sergi Runge, Alex Font i Joan Camí van fer els deures ben aviat i al minut sis ja manaven per 3 a 0. Jaume Font va obrir la llauna al minut 2 amb un gran llançament de falta, un minut després Cristian Juárez (protagonista del partit amb quatre dianes) va transformar un penal i, quatre minuts després, Sergi Marzo enviava al fons de la xarxa, amb el cap, una centrada d'Alejandro. D'aquí al descans, però, encara veuríem un parell de gols més a càrrec de Cristian Juárez que situaven un 5-0 provisional. A la represa, la dinàmica no va canviar quant a dominador però sí que l'Hospi no va fer sang del rival. Cristian Juárez va fer el sisè i Alejandro de Pineda va tancar el partit amb el setè i definitiu gol. Els riberencs, doncs, mantenen la primera plaça al grup 4 de Preferent Infantil amb 31 punts de 33 possibles, tres més que l'Espanyol B i vuit més que el Sants, següent equip en disposició d'aspirar a l'ascens a Divisió d'Honor.

Per la seva banda el JUVENIL B va aconseguir un triomf convincent davant del Gavà. El 8-0 final ho diu absolutament tot; Jordi Moreno, Èric Ruiz, Juan Martín Ezomo en dues ocasions, Joel Delgado també per partida doble, Gabriel Saucedo i Rubén Jiménez van signar l'autoria dels gols de l'equip d'Alexis Martínez, que continua la persecució d'un Júpiter que tampoc no va fallar i que es manté sis punts per sobre de l'Hospi. Just abans, l'HOSPI B complia amb l'expedient i aconseguia tancar la primera volta amb ple de victòries; 6-1 sobre la PB Barcino amb 4 gols d'Álex Maca, un de Joaquín i un altre de Marc Díaz. Els de Jorge Tostado tenen 33 punts i mantenen distàncies amb un Sarrià B que vencia per la mínima el Fortpienc, tercer, per 4 gols a 3. Les victòries més àmplies de la resta d'equips les van protagonitzar l'ALEVÍ H, que derrotava la PB Barcino C per 1-7 i el PREBENJAMÍ A, que obria el cap de setmana derrotant l'Horta per 2 gols a 8. Recordem que la competició s'atura durant les vacances de Nadal i que tornarà el cap de setmana del 9 i 10 de gener.