Etiquetes

19/12/15

Que l'encert ens acompanyi | CE l'Hospitalet-Atlético Levante (diumenge, 12:00)

-> L'Hospi rep un rival directe en la lluita per la permanència amb l'obligació de guanyar per passar una aturada nadalenca tranquil·la i allunyats de la zona vermella.
-> Dinàmiques negatives. Els locals acumulen quatre partits a l'Estadi sense vèncer (dos empats i dues derrotes). El filial granota enllaça sis jornades sense guanyar (tres empats i tres derrotes) i és el pitjor visitant del grup (3 punts de 24 possibles).
-> Cifuentes haurà de fer canvis per culpa de les baixes; Ton Alcover i Dani Fernández no s'exerciten amb el grup i difícilment seran de la partida contra l'Atlético Levante.
-> ESCOLTA Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi, en la prèvia del partit.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - ATLÉTICO LEVANTE
Diumenge, 20 de novembre - 12:00 hores - Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 18 | Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Sierra, Castell, Aleix, Savall, Miki Muñoz, Raúl Torres, Guzmán, David López, Puerto i Ruibal.

Possible onze de l'Atlético Levante: Koke, Cote, Jilmar, Dani Calvo, Jair, Ribelles, Valiente, Pepelu, Traver, Colau i Matías Aquino.

Àrbitre: Víctor Pérez Peraza (Tenerife).


Atlético Levante is coming to town. Diumenge, però, en lloc de rens vindran granotes i en lloc de fer regals el filial llevantinista mirarà d'endur-se'ls i deixar carbó a Can Hospi. Partit vital, el més important fins ara en paraules de Martí Cifuentes, entrenador d'un Centre d'Esports l'Hospitalet que vol passar uns dies de descans tranquils, sense la sensació de perill que seria extremadament acusada en cas de no derrotar un rival a hores d'ara directe en la lluita per la salvació, per una permanència que a 19 de desembre continua sent, lògicament, l'únic objectiu raonable d'un equip obstinat a trobar la regularitat necessària quant a jocs, resultats i sensacions. Una regularitat necessària per abandonar la muntanya russa en què els riberencs estan convertint aquesta primera volta.

A Alacant, l'Hospi va tenir el seu moment però va servir de ben poc. El momentum riberenc va acabar estavellat en un pal travesser i l'Hércules, en canvi, la va clavar fins el fons. Què us direm que no sapigueu ja. És del que es tracta, sovint. Amb tot, per lligar no n'hi ha prou amb ser guapo: s'ha de tenir bona conversa i cuidar els detalls al principi, al durant i al després. Amb un polsim d'encant no n'hi ha prou. L'Hospi persegueix aquesta regularitat ja des de la pretemporada però per un o altre motiu el remei encara està per aparèixer. A casa, l'equip ha millorat la imatge en els dos darrers compromisos però d'ençà que l'Atlétic Balears va agenollar-se el primer cap de setmana d'octubre que cap visitant ha marxat realment capcot de l'Estadi. Volen, volem, que l'Atlético Levante sigui el proper a marxar cabrejat, que ho faci cinc punts per darrere d'un Hospi que, ara mateix, té dos punts més. Com dues seran, també, les importants baixes per a Cifuentes: Ton Alcover i Dani Fernández no s'han exercitat amb normalitat aquesta setmana i difícilment actuaran demà, com tampoc Marc Vales, ni Agus Giaquinto ni Èric Via, que dimarts marxava cedit al Vilafranca. Així les coses, fins i tot un Collado que ha passat una setmana fora de combat per culpa d'unes sempre indesitjables angines, serà part d'una llista de convocats que deixarà ben pocs elements fora. Els que entrin, a mort per sumar un triomf vital.

Al davant hi haurà un Atlético Levante que arriba a l'Hospitalet amb dubtes. Sis partits fa que no guanyen en Lliga els de Miguel Ángel Villafaina; tres empats i tres derrotes, un tres de divuit que ha traslladat el filial granota de la setena posició que va assolir en batre el Mestalla (1-0) a la incòmoda setzena posició en què ha pernoctat tota la setmana. Amb 19 punts, l'Atlético Levante obre la zona de protagonistes negatius en una temporada, la del retorn al bronze, marcada per les dues cares que l'equip presenta a Bunyol i com a visitant. Lluny del seu terreny de joc el filial només ha estat capaç de guanyar a Badalona (0-1); la resta, set derrotes que el converteixen en el pitjor visitant del grup. Quatre futbolistes són els màxims golejadors de l'equip amb tres dianes: Traver i Pepelu (que dimarts van jugar Copa del Rei amb el Primer Equip davant l'Espanyol), un Juan Delgado que fa dues setmanes que està lesionat i el madrileny Sergio Nanclares, titular en tots els partits fins demà, quan una sanció per cicle d'amonestacions frenarà la seva ratxa de participació. Villafaina tampoc no podrà comptar amb el lateral dret Íñigo Zubiri, expulsat diumenge passat contra l'Espanyol B. Luca Ferrone i Zagalá completen el llistat d'absències d'un Atlético Levante que, com l'Hospi, està obligat a guanyar per agafar aire i rebre el Pare Noel, els Reis Mags i qui calgui amb un somriure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada