Etiquetes

15/12/15

#FutboLH | Resum 12 i 13 de desembre

El derbi de diumenge pot marcar un abans i un després al Gornal. Els de Javi Santisteban van trencar, per fi, la pèssima ratxa de marcadors que arrossegaven (vuit jornades sense guanyar) i van acabar golejant la Unificación Bellvitge per 4-1. I això que les coses van començar malament pels locals, ja que Ezequiel va avançar la Uni quan encara ni havíem arribat al primer quart d'hora de partit. Els vermells, però, van poder reaccionar i abans del descans van aconseguir igualar el marcador gràcies a una diana de Martín. Amb l'1-1 a l'electrònic, el panorama va canviar en un segon temps de color local: Chiqui va executar la remuntada (62') empenyent la pilota des de dins l'àrea gran, Andreas va fer el tercer després d'una combinació amb Maverick (80') i el mateix Maverick va tancar el marcador sis minuts després en aprofitar un refús del porter visitant Fuentes. 4-1 definitiu que manté el Gornal en tretzè lloc però ja amb 17 punts, tan sols un per sota d'una Unificación Bellvitge que no acaba de trobar la regularitat necessària aquesta temporada. Al vídeo inicial, a càrrec dels amics de Regional Fútbol, hi trobareu un ampli resum del partit i les declaracions dels protagonistes.

L'Hospi no aprofitar el seu moment a Alacant
SEGONA B - GRUP 3
Hércules 2-0 L'HOSPITALET
Crònica, fotos i protagonistes

TERCERA CATALANA - GRUP 4
LA FLORIDA 4-1 Cabrils
Amb la moral pels núvols i sense res a perdre. Així afrontarà la Flori l'últim partit de l'any 2015 al camp del líder, l'Argentona, després de vèncer el Cabrils per 4-1 i eixamplar la distància respecte la zona de perill. Amb 20 punts els riberencs ja tenen mitja empresa feta amb un partit que es va posar de cara amb el gol de Maestre als 4 minuts, tot i que els maresmencs van igualar a la mitja hora mitjançant Bilal. A la represa, com va passar al derbi de Segona Catalana, els locals van apujar el ritme i van sentenciar: Sergio Moreno (48'), Jorge Nieto (57') i José Miguel González (65') van sentenciar el partit ràpidament i van regalar gairebé mitja de tranquil·litat per als de Porras.

TERCERA CATALANA - GRUP 10
HOSPITALENSE 3-4 Ibèria
Fins en tres ocasions va avançar-se dissabte l'Hospitalense davant l'Ibèria. I tot això en una primera part de bojos: el visitant Samuel Hernández va respondre amb un triplet a cada gol de l'Hospitalense, obra d'Èric (1-0 al minut 7), Alcántara (2-1 als 23') i de Vallès (3-2 als 38 minuts). Amb 3-2 va acabar el primer temps, però els barcelonins van acabar fent encaixar a l'Hospitalense la tercera derrota seguida mitjançant un penal transformat per Samu i amb un gol de Marc ja en temps d'afegit. Amb el 3-4 final els de Murillo cauen a la desena plaça i sumen 20 punts.

PUBILLA CASAS 1-0 Terlenka
Victòria important, de mèrit, d'un Pubilla Casas que recupera la segona posició després que l'endemà el Catalònia perdés el seu compromís davant el líder, l'Atlètic Prat. Els de Manuel Díaz rebien dissabte la Terlenka, rival directe en la lluita per la segona posició i que, com era d'esperar, va complicar l'empresa als pubillencs, que en van fer prou amb un gol d'Eudald Vinyals just abans del descans (44'). Segon triomf consecutiu d'un Pubilla que és segon amb 29 punts.

CAN BUXERES 1-1 MBD Lions
El Can Buxeres va aconseguir tallar la ratxa de tres victòries consecutives amb què els Lions arribaven a la cita de dissabte. Els de Julián García, però, no van tenir-ho gens fàcil ja que l'MBD va avançar-se al marcador amb un gol de Mario coincidint amb l'hora de partit (60'). Afortunadament, els locals van aconseguir salvar els mobles ja en temps d'afegit, quan un gol d'Alejandro Moreno va permetre sumar un punt que eleva el Canbu fins els 19, sis per sobre de la teòrica primera referència de descens a Quarta Catalana.

SANTA EULÀLIA 4-2 Espluguenc B
Qui ja mira cap amunt és el Santa Eulàlia de Miki Rodríguez, que dissabte va guanyar un partit que, per circumstàncies, segurament hauria perdut fa dos mesos. Duel de bojos, amb polèmica, contra un Espluguenc B que va avançar-se en dues ocasions al primer temps. Ricky Pascual va transformar el primer dels tres penals de què va disposar el Santa (36') per eixugar el gol del visitant Sergi (5'). Diego va tornar a avançar el filial (38') i un minut després el Santa es quedava amb 10 després que Daniel André veiés la segona groga. Abans del descans, però, una nova pena màxima executada per Ricky Pascual situava el 2-2 provisional. A la represa, més polèmica: José Alberto va situar el 3-2 al minut 67 i dos minuts després l'Espluguenc també es quedava amb 10 per una vermella directa a Xavi Freixes (69'). Amb igualtat numèrica el partit va transitar entre el quart del Santa i l'empat dels visitants fins que ja en temps d'afegit un tercer penal pels locals el va marcar Héctor Quevedo per situar el definitiu 4-2. Cinc victòries seguides d'un Santa Eulàlia que ja és sisè amb 23 punts, a sis del Pubilla.

TERCERA CATALANA - GRUP 11
Celtic 0-5 CAN PI
Deu haver-hi poques maneres millors que guanyar per 0-5 a domicili per preparar un duel com el de diumenge vinent (16:00 hores, Gornal) contra el segon classificat, la Catalana. El Can Pi va guanyar diumenge un partit parany al camp del Celtic i va fer-ho,a més, amb solvència i per la via ràpida, ja que al descans ja manava per 0 a 2 per mitjà dels gols de Colinas (33') i Kevin (34'), que anotaria el primer dels tres gols. El davanter pratenc va eixamplar distàncies al segon temps (48' i 51') i ja suma 18 gols en 14 jornades. Villa, a cinc minuts del final, va completar la golejada. El Can Pi és líder amb 34 punts, quatre per sobre de la Catalana, darrer rival d'un 2015 històric per als quadribarrats.

HOSPITALENSE B 1-10 GORNAL B
Raúl Moreno / Yeray Molero (4), Alejandro Parra (3), Diego Vega, Carlos Guerrero, Dani Cerdán

L'HOSPITALET 6-0 Alella
(suspès al minut 20 ja que l'Alella, que s'havia presentat amb 7 jugadors, va perdre'n una altra per lesió).