Etiquetes

9/8/13

Històrics 2013 | CE l'Hospitalet 1-3 AE Prat


El Centre d'Esports l'Hospitalet no ha pogut aconseguir la classificació per la gran final de la 28è edició del Torneig d'Històrics. Els de Martín Posse no han tingut el dia davant d'un bon Prat, que ja a la primera part ha estavellat dues pilotes al pal tot i que els riberencs també han gaudit de bones ocasions per avançar-se al marcador. A la segona meitat, els canvis no han aportat massa brillantor a un Hospi que s'ha vist superat per l'efectivitat del Prat de cara a porteria. 1-3 final que, per contra, suposa un dia de 'descans' per un Hospi que entrenarà aquest dissabte i que demà diumenge (20:00 hores), s'estrenarà al Nou Municipal de Cornellà per enfrontar-se al quadre local a la primera eliminatòria de la segona fase de la Copa Catalunya 2013-2014.

Un primer temps en què Martín Posse ha disposat un onze interessant, que podria no diferir massa d'una alineació habitual al campionat de Lliga. Segueix transmetent bones sensacions Iban Salvador, actiu i batallador en cada acció. De fet, els joves de l'Hospi estan sent una de les bones noticies de l'estiu, tant els que hi havia com els juvenils de Lliga Nacional. El Prat s'hauria pogut avançar en dues ocasions al marcador, però primer Matas amb una rematada a 3 metres de la porteria (16') i després Fran Bea en un llançament de falta (33') han topat amb la fusta. Vacas ha vist com li anul·laven un gol a Rafa Murillo per fora de joc (21'), però també com l'Hospi ha disposat de dues bones ocasions. La primera de Carreño, que ha enviat als núvols una bona centrada de Peque al punt de penal (10'); la segona d'Iban Salvador, que ha fet volar Toni Texeira amb un cacau amb cama esquerra des de la frontal (38').

A la represa, l'Hospi ha introduït sis canvis d'inici; més tard, Provencio debutaria amb l'Hospi jugant gairebé mitja hora. Una segona meitat en què el Prat ha estat força superior. Intensitat dels potablava, que ben aviat haurien pogut obrir la llauna en una rematada d'Álvaro que ha marxat fora (49'). Dos minuts després, Ignacio obria el marcador rematant de cap una jugada d'estratègia (51'). Amb l'1-0, el Prat ha guanyat confiança i ha anat eixamplant distàncies al marcador. Això, malgrat l'enorme aturada de Craviotto en una falta picada novament per Fran Bea (65'); però qui estava més encertat era Oribe, que en la primera pilota que tocava creuava el seu xut davant la sortida de Craviotto (70'). Per sentenciar, un clar penal pels del Baix Llobregat que s'encarregava de transformar l'MVP de la nit, Fran Bea (81'). Hi hauria, però temps pel golàs de l'honor, en un altre llançament de falta, ara de Canario; amb cama esquerra, el de Santa Lucía de Tirajana la clavava a l'escaire de la porteria de Ramos (85').

FITXA TÈCNICA 

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque (Alan, 46'), Valentín (Mousa, 46') Viale (Fragoso, 63') Moyano, Senent (Provencio, 63'), Manel, Iban Salvador (Pedro Bilbao, 63'), Akinsola (Mario Roque, 46'), Pol (Oriol Codina, 46') i Carreño (Canario, 46'). 

AE PRAT: Toni (Ramos, 46'), Álvaro, Larios (Artabe, 70') Murillo (Lucas, 82'), Vivó (Sierra, 70'), Granell (Oribe, 70'), Sebas (Fernando, 46'), Ignacio (Guille Sarmiento, 82'), Víctor (Kante, 70'), Fran Bea i Matas (Manu Balda, 70'). 

Gols: 0-1 Ignacio (51'); 0-2 Oribe (71'); 0-3 Fran Bea (81', pen); 1-3 Canario (85'). 

Àrbitre: Llopart Carbó, assistit per Fernández Morillo i Sidoine Farfán. Ha amonestat els riberencs Iban Salvador i Mousa i els pratencs Fran Bea, Larios, Álvaro i Oribe. 

Incidències: segona semifinal del 28è Torneig d'Històrics celebrada al Camp Municipal del Guinardó davant d'uns 450 espectadors. Álex Sánchez ha completat la convocatòria de l'Hospi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada