15/8/13

Ciutat de Gavà | CF Gavà 0-2 CE l'Hospitalet

Galeria d'imatges | El Centre d'Esports l'Hospitalet segueix fent camí en la seva preparació per l'inici del Campionat de Lliga 2013-2014 i aquest vespre ha derrotat el Gavà per 0-2 en el penúltim partit de preparació dels riberencs abans de l'inici de temporada oficial. Els de Martín Posse han estat clarament superiors als gavanencs, especialment en una bona primera meitat on l'Hospi ha marcat els dos gols del partit gràcies a Bebo Akinsola i a Enrique Carreño. Tot i que el marcador hauria pogut ser més ampli, el 0-2 final ha estat el resultat amb què l'Hospitalet s'ha adjudicat la 9a edició del trofeu Ciutat de Gavà, copa que al capità Iván Hammouch ha aixecat a la fi del partit, previ a la foto (ja un clàssic) d'aficionats, jugadors i tècnics, lluïnt trofeu. Demà els riberencs s'entrenaran i dissabte tancaran la preparació amb un darrer amistós davant el Marianao Poblet de Primera Catalana (19:00 hores, Estadi).

Posse segueix definint la seva idea de cara a l'onze inicial que pot presentar la setmana vinent al camp del València Mestalla. Els dubtes més grans poden ser als laterals: avui Moussa i Peque han jugat d'inici en detriment de Valentín i Hammouch, respectivament. Un Hospi que ha estat clar dominador d'aquest primer temps tot i que el Gavà ho ha provat robant l'esfèrica i aprofitant la velocitat de Masuet i de David, un dels homes més destacats del conjunt dirigit per Albert Poch. De fet, David ha estat el primer a provar sort culminant una cursa individual amb un xut centrat que ha blocat Carlos Craviotto (5'). Ha estat una de les accions més perilloses dels locals, superats per un Hospi que ha volgut i tingut la pilota. 'Bebo' Akinsola ha avisat amb un xut des de la frontal que Pacheco ha aturat en dos temps (12'), però el nigerià ha deixat la perla del vespre en robar una pilota i aprofitar la posició avançada del porter local per clavar una preciosa vaselina que acabava al fons de la xarxa (22').

Un minut abans, Carreño també ho havia intentat amb cama dreta i des de la frontal, però Pachecho s'ha estirat bé per salvar el gol (21'). L'andalús, que ha tornat a estar actiu i treballador en punta d'atac, ha aprofitat el bon partit que han fet Dani Provencio i Pau Senent, destacats al mig del camp riberenc. L'ex del Levante B també ha provat sort des de la distància, però un defensa ha enviat l'esfèrica a córner quan ja s'ensumava el 0-2 (35'). Un gol que ha arribat a tocar del descans i després que Pol enviés un altre xut des de la frontal per sobre del travesser (41'). Minut 44 i clar penal d'un defensa local sobre David Haro, Carreño, valent, agafa la responsabilitat i ajusta el seu xut al pal dret per fer el seu segon gol amb l'Hospi (44'). 0-2 i a vestidors.

A la represa, el joc i el domini s'ha igualat amb els nombrosos canvis que han realitzat tant Albert Poch com Martín Posse. Ben poques ocasions per tots dos equips tot i els intents. Pel Gavà, David ha desprofitat una opció claríssima a porta buida després d'una assistència de Masuet (64'). Per l'Hospi, l'estrena de Pirulo hagués pogut acabar en gol si el xut de l'andalús no l'hagués tret Ceballos (68'). Tampoc Moussa, que ha jugat els 90 minuts, ha trobat porteria amb un bon xut des de la frontal que ha marxat un pèl desviat (72'). Només al final, els riberencs s'han tornat a activar i Manel, amb un cop de cap massa potent, ha acariciat el 0-3 amb una rematada que ha significat la fi del partit (91').

CF GAVÀ: Pacheco (Ceballos, 46'), Juanito (Jefferson, 56'), Alberto (Arthur, 74'), David, Unzué, Masuet, Cristian (Zurita, 46') Blanchart, Julián (Erik, 46'), Campos (Adrià Sánchez, 69'), Borreda (Sergio López, 46').

CE L'HOSPITALET: Craviotto (Álex Sánchez, 46'), Peque (Hammouch, 62'), Mousa, Moyano (Valentín, 46'), Viale, Senent (Manel, 46'), Provencio (Pirulo, 62'), Pol (Canario, 46'), David Haro (Fragoso, 62'), Akinsola (Iban Salvador, 46') i Carreño (Mario Roque, 46').

Gols: 0-1 Akinsola (22'); 0-2 Carreño (44', penal).

Àrbitre: Raúl Calle Martínez. Ha amonestat els locals Borreda (40') i David (67') i el visitant Provencio (37').

Incidències: 9a edició del trofeu Ciutat de Gavà, celebrada a l'Estadi de la Bòbila davant d'uns 250 espectadors. El partit ha començat amb 30 minuts de retard, ja que un problema de notificació per part de la FCF ha fet que no hi hagués trio arbitral avisat. Penúltim partit de pretemporada de l'Hospi, que ha completat la convocatòria amb Alan.