Etiquetes

17/8/13

Amistós | CE l'Hospitalet - CD Marianao Poblet (dissabte, 19:00 hores)

Quan siguin les 9 del vespre, s’hauran acabat els invents i les provatures sobre el terreny de joc. Bé, hi haurà sessions d’entrenament durant mesos i mesos per corregir, millorar i sorprendre, però serà l’últim amistós abans que arrenqui pel Centre d’Esports l’Hospitalet la competició oficial 2013-2014 (amb permís de la Copa Catalunya). Aquesta tarda (19:00) a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet, els riberencs rebran el Marianao Poblet, flamant equip del grup 2 de Primera Catalana (bé, va aconseguir l’ascens fa ja uns tres mesos) amb la intenció de seguir encaixant la maquinària del vigent campió del grup 3 de Segona Divisió B. Demà diumenge, jornada de descans; tocarà agafar forces per encara la setmana del debut a la Lliga (dissabte 24 a la tarda) al camp del València Mestalla.

Un partit, el de Paterna, on Martín Posse ja hauria de comptar amb un segon porter amb fitxa. Tot fa indicar que aquesta tarda, Álex Sánchez tornarà a gaudir de minuts per veure si acaba convencent el cos tècnic o no, ja que a Gavà tampoc va tenir massa feina com per valorar la seva tasca. Per la resta, Pirulo podrà tornar a participar amb l’equip, ara amb algun entrenament com a bagatge després d’estrenar-se “a pèl” a la Bòbila. Per la resta, i si no hi ha baixes de darrera hora, Aridai Santana continuarà sent l’única baixa de l’Hospi de cara al duel contra el Marianao Poblet; el de Las Palmas és l’únic jugador de la plantilla que encara no ha debutat. I no ens n’oblidem, tampoc, de Mario Roque: el jove davanter tornarà a viure el partit com una revàlida per convèncer Cárcel i Posse que pot formar part de la plantilla riberenca aquesta temporada.

Imatge: Sergi Vargas
Al davant hi haurà un Marianao Poblet curt de preparació, que arrencarà la competició a Primera Catalana el proper 7 de setembre al seu Municipal davant del Torreforta. L’objectiu dels nois que tornarà a dirigir aquesta temporada David Campillo és, evidentment, la permanència després de l’ascens que van aconseguir amb certa solvència l’any passat al grup on també hi eren el Gornal i la Unificación Bellvitge. Diumenge passat, els santboians queien eliminats pel Júpiter a la tanda de penals de la darrera ronda de la Copa Catalunya després d’empatar (1-1) al final del temps reglamentari gràcies a un gol de Fede. Serà el quart partit de pretemporada pel Marianao Poblet, que després d’empatar al camp del Santfeliuenc (1-1) i fer-ho a casa enfront del Júpiter, perdia dimecres per 0-4 davant el Rubí, de Tercera Divisió. Un dels punts d’interès serà veure l’exjuvenil de l’Hospi, Dani Mañas, a les files del Santboià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada