Etiquetes

15/8/13

Ciutat de Gavà | CF Gavà - CE l'Hospitalet (dijous, 19:30 hores)

El Centre d'Esports l'Hospitalet de Martín Posse disputarà aquesta tarda (19:30 hores) el seu penúltim test d'aquesta pretemporada 2013, el seu penúltim partit de preparació abans d'arrencar el campionat de Lliga #2bg3 el cap de setmana vinent a Paterna. I ho farà, curiosament, en l'únic terreny de joc de gespa natural que haurà trepitjat aquest mes d'agost: l'estadi de la Bòbila de Gavà. Al davant, un equip de Tercera Divisió com és el Club de Futbol Gavà que dirigeix Albert Poch, un equip modest, de pressupost baix i mitjana d'edat encara més baixa que, en canvi, aposta per una idea de futbol atractiva i que enguany, sense pressió, pot ser una de les sensacions de l'any al grup 5 de Tercera. Bona prova de toc per un Hospi que s'estrenarà al trofeu Ciutat de Gavà, que enguany celebra la seva 9a edició.

La gran novetat de l'Hospitalet serà, probablement, el concurs de l'andalús Pirulo, darrera incorporació dels riberencs i que reforçarà notablement l'atac de l'equip que Martín Posse. Més pólvora per un equip que segueix treballant per arribar en la millor forma possible al duel contra el València Mestalla. I és que, sempre, cal tenir paciència a l'hora de jutjat i qualificar qualsevol projecte, més encara si ofereix tanta novetat com és aquesta Centre d'Esports l'Hospitalet 2013-2014. Poc a poc, tots els jugadors han anat entrant als onzes; el canari Aridai Santana és l'únic que encara no s'ha estrenat aquesta temporada (veurem si gaudeix de minuts avui a Gavà). Per la seva banda, està previst que el meta Álex Sánchez (a prova) sigui avui titular a la Bòbila en detriment de Craviotto; la idea, evident, és tractar de convèncer Cárcel, Posse i la resta de tècnics per convertir-se en el segon porter riberenc aquesta temporada.

Imatge: Facebook CF Gavà
Al davant, com dèiem, un Gavà low cost, que s'ha ajustat el cinturó després dels excesos comesos fa algunes temporades. Els blaugrana s'han sabut reinventar i després d'apostar pel planter des de fa anys han començat a recollir-ne el fruit per dissenyar un Primer Equip que es nodreix, precisament, d'aquest bon treball al futbol base. Al capdavant, Albert Poch, un entrenador que és el clar exemple d'aquesta aposta per la joventut. Els gavanencs afrontaran el seu cinquè test de pretemporada amb un balanç de 3 victòries (0-7 davant del Badalona Juvenil B, 3-2 davant el Nàstic Juvenil i 1-2 al camp de l'Olímpic Can Fatjó) i 1 empat al camp del Sants (1-1). El Gavà, que ha incorporat dos jugadors 'externs' aquest estiu (Adrià Blanchart del Rubí i Sergio Campos del Martinenc), veurà avui el concurs del brasiler Jefferson, que podria convertir-se en la tercera incorporació dels de la Bòbila. Això, tal com informa 'El Blog del CF Gavà', eina indispensable (i no és cap retorn de favor) per seguir l'actualitat dels gavanencs i referent primer quan vaig decidir obrir el Blog de l'Hospi.

Serà, com dèiem, la novena edició d'aquest trofeu Ciutat de Gavà. Els locals només han guanyat una de les últimes cinc edicions del seu trofeu estiuenc (2011 vs Reus), un partit que es caracteritza per la seva igualtat i l'absència de gols. De fet, en 8 edicions només s'han marcat 8 gols, únicament dos dels quals els ha marcat el Gavà (gràcies a dos 'killers' com són Miki Albert i Édgar Hernández). Els gavanencs són l'equip, però, que més vegades s'ha endut el Ciutat de Gavà (4 ocasions), seguit del Nàstic (2 vegades) i de Sant Andreu i Sabadell, que han guanyat el trofeu en una ocasió. Fins ara, cap jugador ha aconseguit marcar més d'un gol al llarg de la història del Ciutat de Gavà. Repassa'n els marcadors i el palmarès al quadre següent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada