Etiquetes

13/8/13

El Juvenil A segueix preparant l'inici de Lliga

Oriol Codina ha debutat amb el 1r equip aquest estiu. Imatge: Torneig d'Històrics / Artur Tura
No només el Primer Equip equip s'apropa al moment important de la temporada, a l'inici de Lliga. El Juvenil A del Centre d'Esports l'Hospitalet, que aquesta temporada tornarà a militar al grup 7 de Lliga Nacional Juvenil ja porta més de dues setmanes treballant i preparant el que, tant de bo, sigui el tercer i definitiu assalt a la Divisió d'Honor Juvenil, categoria que els riberencs van perdre l'abril de 2011 tot i una meritòria segona volta. Enguany, l'equip ha patit força modificacions començant per la banqueta, on José Luís García deixa pas a l'equip que formen el mallorquí Ángel Berastain i el barceloní Nando del Olmo, que l'any passat van dirigir el Juvenil A de la Gramenet a Lliga Nacional.

Pel que fa a la plantilla, que podeu consultar al final de l'entrada, de moment són 6 els jugadors que continuen respecte als que hi havia l'any passat: Juan Carlos, Barrera, Joan, Lucas, Oriol Codina i Omar. Per tant, són moltes les novetats que presentaran els riberencs aquesta temporada amb la intenció de lluitar per l'ascens de la categoria amb equips com Manlleu, Lleida Esportiu, Mataró i, fins i tot, Unificación Bellvitge. Les incorporacions principals són les dels migcampistes Iván García (Torre Levante / Damm) i Xavi Muñoz (que va debutar a Divisió d'Honor amb el Sant Andreu), la del davanter David García (Grama Juvenil) i les Joan Cunillera i Ricard Fernández, que l'any passat van jugar a Lliga Nacional amb el Nàstic de Tarragona B. Malgrat tot, no és descartable que la plantilla encara pateixi modificacions abans de l'inici de la Lliga, el proper 31 d'agost al camp del Badalona B.

Fins ara, l'equip de Berastain i del Olmo ha disputat 5 partits de preparació amb un balanç d'1 victòria, 1 empat i 3 derrotes. Fa dues setmanes l'equip s'estrenava perdent per 5-2 amb el Jàbac i Terrassa de Divisió d'Honor Juvenil i tancava el cap de setmana amb un triomf al camp de l'Europa DHJ (1-2) i amb una derrota per la mínima al camp de l'Espanyol B (1-0). El cap de setmana passat, els riberencs van empatar dissabte a l'Estadi contra la Gramenet B de Segona Catalana (2-2) i diumenge van perdre, precisament, contra el seu primer rival a la Lliga, el Badalona B (1-0). Aquesta setmana, el Juvenil A es desplaçarà a Sitges per disputar el Memorial Jaume Serra que organitza el Blanca Subur a Sitges. Els hospitalencs, que s'estrenaran dijous (19:00) contra els amfitrions, jugaran dissabte (19:00) contra l'Espanyol B. Si l'Hospi passa a la final, diumenge s'enfrontaria al guanyador de l'altre grup (Damm B, Cornellà B o Sant Andreu).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada