Etiquetes

11/8/13

Copa Catalunya | UE Cornellà 0-0 CE l'Hospitalet (3-2 als penals)

Galeria d'imatges | 90 minuts i 9 llançaments (en realitat 10) de penal. Això és el que ha durant l'aventura del Centre d'Esports l'Hospitalet a l'edició 2013-2014 de la Copa Catalunya. Els de Martín Posse no han tingut la seva millor tarda des dels onze metres, ja que han arribat a fallar 4 llançaments (3 d'ells a la tanda de penals). Això, després d'arribar al final del temps reglamentari amb un empat sense gols però havent ofert una imatge sensiblement millor respecte a l'encontre de divendres enfront del Prat (1-3, Històrics 2013). Dos dels homes més destacats han estat el jove Iban Salvador (un cop més) i Manel Gómez, incombustible al mig del camp; bon partit també de Valentín i de Pol Llonch, que han jugat els 90 minuts (com Manel) i debut de David Haro (millor dit, retorn) amb la samarreta riberenca. Notes positives de l'antepenúltim test de l'equip abans del debut al camp del Mestalla.

Posse ha mantingut l'estructura de l'equip que fa dos dies va enfrontar-se al Prat al Torneig d'Històrics, tot i que ha introduït alguna novetat a la rereguarda, amb Hammouch ocupant el lateral dret en lloc de Peque i amb Dani Fragoso substituïnt Viale a l'eix de la defensa. La resta, similar a divendres. Un partit en què l'Hospi ha anat clarament de menys a més, especialment en una primera meitat que ha començat igualada, amb força respecte i que ha acabat amb un clar domini de l'Hospi. La primera opció pels de Posse ha estat doble, després d'un potent xut de Carreño que ha tret la defensa i un segon intent de Pol que ha marxat un pèl alt (11'). El Cornellà no ha dut massa perill a la porteria de Craviotto, i només Xavi Cil amb un xut llunyà (25') i David amb un tímid cop de cap a la sortida d'un córner (26') s'han apropat a la meta riberenca.

L'Hospi anava engreixant la maquinària i ha acabat completant un darrer quart d'hora brillant si deixem de banda l'encert de cara a porta. Isma Moyano ha gaudit d'una bona ocasió en un potent xut de falta que s'ha perdut per sobre el travesser. Ha estat l'antesala de la jugada polèmica del partit, després d'un clar penal de Jose Bermúdez sobre Iban Salvador; tot i ser el darrer home, el porter cornellanenc només ha vist la groga quan Muñoz Baquero li hauria d'haver mostrat una vermella de llibre (34'). El que són les coses, ni expulsió... ni gol: xut de Carreño i intervenció de Bermúdez per enviar l'esfèrica a córner. No es rendiria l'Hospi, intens i amb bona pressió i que en un robatori d'esfèrica al mig del camp trenava una bona jugada col·lectiva iniciada per Pau Senent; Carreño controlava la centrada de l'alacantí, la deixava enrere per Pol, però el seu xut marxava a córner després d'impactar en un defensa local (44').

A la represa, ni Jordi Roger ni Martín Posse han optat per fer cap canvi d'inici, com si li donessin al partit una importància d'acord amb el ja proper inici del campionat de Lliga. Una segona meitat en què, evidentment, el to físic ha baixat en tots dos equips i les ocasions han brillat encara més per la seva absència tot i el clar domini de pilota de l'Hospitalet. Ha provat sort Pol Llonch, molt actiu al llarg de tot el partit amb un xut amb cama dreta que sortia creuat (57'). Per part del Cornellà, només dues accions destacables: Óscar Muñoz s'emportava la pilota després d'una jugada embolicada i s'acabava embolicant i topant amb Craviotto (60'); minuts més tard, l'exriberenc Juli ho intentava amb un xut de falta per marxava per sobre del travesser (78').

Aleshores, Posse ja havia fet entrar Provencio, Peque, Viale i David Haro sobre el terreny de joc. Refresc i bons detalls de les dues incorporacions; el migcampista madrileny ha treballat bé a la zona medul·lar, mentre que David Haro redebutava amb l'Hospi i gaudia d'una opció claríssima al temps de descompte, però després de rebre una passada llarga el vallesà xutava massa fluix i creuat quan s'havia plantat sol davant Bermúdez (92'). Un Jose Bermúdez que s'erigiria en el protagonista del partit, aturant dos penals més a la tanda i classificant el seu equip per la propera eliminatòria d'aquesta edició de la Copa Catalunya.

FITXA TÈCNICA 

UE CORNELLÀ: Jose Bermúdez, Joel, Israel, Capó, Pol Planas (Martí Tapia, 69'), David, Pep (Luís, 66'), Xavi Civil (Didi, 75'), Dani Martí, Baruc (Juli, 62') i Óscar Muñoz.

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch (Peque, 75'), Valentín, Fragoso (Viale, 75'), Moyano, Pol, Manel, Pau Senent, Iban Salvador (Provencio, 61'), Akinsola (David Haro, 81') i Carreño.

Tanda de penals: 0-1 David Haro (gol); 0-1 Juli (atura Craviotto); 0-2 Provencio (gol); 1-2 Didi (gol); 1-2 Carreño (alt); 2-2 Luís (gol); 2-2 Pol (atura Jose Bermúdez); 3-2 Óscar Muñoz (gol); 3-2 Moyano (atura Jose Bermúdez).

Àrbitre: Vicente Alexandre Muñoz Baquero (Terrassa). Ha amonestat els locals Pol Planas (28'), Jose Bermúdez (34'), Xavi Civil (75') i els visitants Hammouch (73').

Incidències: partit corresponent a la primera eliminatòria de la segona fase de la Copa Catalunya 2013-2014 celebrada al Nou Municipal de Cornellà davant d'uns 300 espectadors. A la graderia, l'exriberenc Marc Pedraza, ara al Numancia. Al Cornellà Íñigo, Chemi i Guti han completat la convocatòria. A l'Hospi ho han fet Juan Carlos, Mousa i Joel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada