Etiquetes

10/8/13

Històrics 2013 | AE Prat 1-1 UE Llagostera (6-5 penals)

Imatge: Torneig d'Històrics / Artur Tura
L'Associació Esportiva Prat ha confirmat el seu bon moment de forma aquesta pretemporada i en la seva segona participació s'ha alçat amb el trofeu de vencedor de la 28a edició del Torneig d'Històrics del Futbol Català. Els d'Agustín Vacas s'han imposat al Llagostera a la tanda de penals (6-5), després que al final del temps reglamentari el partit acabés amb empat (1-1). L'exriberenc Alberto Manga ha colpejat dur pels gironins, gràcies a un llançament de falta amb cama esquerra que ha sorprès el porter pratenc Guille (3'). En línies generals, la primera meitat ha estat més dinàmica que no pas una segona farcida de canvis. Abans del gol de l'empat, Oribe i Kante haurien pogut sucar, però ha estat el killer Ignacio Rosillo qui aprofitaria una bona passada de Fernando Núñez per salvar una mala sortida de Nico Ratti i creuar l'esfèrica gairebé sense angle (36').

Imatge: Torneig d'Històrics / Artur Tura
Com dèiem, els canvis han fet minvar la intensitat i les ocasions en un segon acte on tots dos equips han notat la càrrega de treball físic de la pretemporada i, especialment, d'aquesta setmana. Ratti i Cano han estat els únics jugador del Llagostera que han jugat els 90 minuts, mentre que Artabe, Sebas, Fernando, Oribe i Manu Balda han completat l'encontre pel Prat. Pel que fa a ocasions, tres de clares: Aimar ha vist com s'ha enverinat una centrada que ha acabat picant el travesser (66'); cap al final, Oribe ha creuat en excés un xut que hauria estat el gol de la victòria del Prat (89'), però el Llagostera ha respost amb una jugada embolicada dins l'àrea després d'un córner botat per Pitu en què la defensa potablava ha rebutjat el perill en fins a tres ocasions (91'). I als penals, 6-5; Andrés Barón fallava el 12è llançament de la tanda i donava el primer Històrics al Prat.

FITXA TÈCNICA

AE PRAT: Guille (Toni, 46'), Sierra (Álvaro, 75'), Artabe, Murillo (Vivó, 46'), Ricarte (Larios, 67'), Sebas, Fernando, Ignacio (Granell, 46'), Oribe, Manu Balda i Kante (Matas, 75').

UE LLAGOSTERA: Ratti, Masó (Fullana, 80'), Óscar Álvarez (Vallho, 69'), Cano, Barnils (Tito, 80'), Manga (Aimar, 46'), Aumatell (Pitu, 80'), Marc Garcia (Eloy Gila, 69'), Anas (Enric Pi, 46'), Nuha (Salva Chamorro, 69') i Sellarès (Barón, 46').

Gols: 0-1 Manga (2'); 1-1 Ignacio (36').
Tanda de penals: 1-0 Larios (gol); 1-1 Pitu (gol); 2-1 Sebas (gol); 2-2 Eloy Gila (gol); 3-2 Matas (gol); 3-3 Enric Pi (gol); 4-3 Artabe (gol); 4-4 Salva Chamorro (gol); 5-4 Granell (gol); 5-5 Fullana (gol); 6-5 Fernando (gol); 6-5 Barón (alt).

Àrbitre: Martín Varas, assistit per Orgaz Serrán i López Jiménez. Ha amonestat el pratenc Granell i el llagosterenc Eloy Gila.

Incidències: final del 28è Torneig d'Històrics del Futbol Català celebrat al Camp Municipal del Guinardó davant d'uns 300 espectadors. Homenatge a la selecció catalana amateur, sotscampiona de la UEFA Regions' Cup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada