Etiquetes

19/8/13

El Juvenil A guanya el Memorial Jaume Serra

Imatge: María José Navarro
El Juvenil A del Centre d'Esports l'Hospitalet s'ha emportat aquest diumenge el 33è Memorial Jaume Serra de futbol juvenil, torneig d'estiu que des de tants estius organitza el CF Blanca Subur de Sitges. L'equip que dirigeixen Ángel Berastain i Nando del Olmo han completat un bon torneig i s'han emportat una final de molt de nivell a la tanda de penals, després que al final dels 70 minuts reglamentaris, el partit contra la Damm B hagués acabat amb empat (1-1). Els riberencs arribaven a la final després d'eliminar a la fase de grups l'Espanyol B (amb qui va empatar a zero) i l'amfitrió, la Blanca Subur, a qui van derrotar en el partit inaugural per 0-1 amb gol de Ricard Fernández. D'aquesta manera, l'Hospi segueix en forma per l'inici del campionat de Lliga Nacional el proper 31 d'agost al camp del Badalona B.

Com dèiem, l'Hospi s'ha trobat a la final un equip de molt nivell, una Damm B que enguany tornarà a jugar al grup 7 de Lliga Nacional. Els cervesers, que a la fase de grups havien eliminat el Cornellà B i el Sant Andreu, sortien en tromba a la recerca del primer gol del partit, però es trobarien amb un excel·lent Juan Carlos Pérez, que ha realitzat diverses intervencions brillants que han impedit el gol de la Damm. A l'Hospi li ha costat engegar a causa de la pressió del rival, però al tram final del primer temps ha estirat linies i ha acabat dominant el partit sense gaudir de grans ocasions.

A la represa, canvis a tots dos equips i cop dur pels riberencs, que al minut 15 de la segona part rebia el 0-1 en una contra ben resolta per la Damm B. Va ser el moment en què l'Hospi va reaccionar, va tancar gairebé els cervesers a la seva àrea i aconseguia empatar el partit gràcies a una diana d'Edu Planas, un dels més destacats en aquest segon temps. Els riberencs, fins i tot, haurien pogut capgirar el marcador, però la bona tasca del porter i defenses rivals ho impediria. 1-1 i tanda de penals, una tanda (a 3 llançaments) que l'Hospi resoldria per la via ràpida. Els hospitalencs transformaven els seus dos primers llançaments; per contra, la Damm enviava el primer per sobre del travesser i veia com el segon l'aturava Fabián per donar el títol a l'Hospi.