Etiquetes

14/6/16

Santi Ballesté, nou president de l'Hospi

Imatge: L'H Digital
-> L'empresari s'imposa per un ajustat marge a Francisco Macanaz i es converteix en el 15è president en gairebé 60 anys d'història del Centre d'Esports l'Hospitalet.
-> Poc més d'un 50% de socis han dispositat el seu vot en unes eleccions que caldrà interpretar correctament per part dels vencedors.
-> Ballesté té la missió d'engegar una temporada que es preveu complicada pel temps perdut i per la situació econòmica generada per algun membre de la seva candidatura.

Alguns diuen que ja s'ha acabat, però fa més aviat pinta que acaba de començar. El procés electoral a Can Hospi ha arribat al final i, com era d'esperar, ho ha fet amb un guanyador: Santi Ballesté. L'empresari del metall s'ha imposat a l'altre candidat, Francisco Macanaz, per un estret marge de 12 vots: 72 a 60. A més, cinc dels 137 vots totals han estat en blanc. en unes eleccions que han tingut una participació del 50,18%. D'aquesta manera, Santiago Ballesté i Clofent, acompanyat a la llista per David García, Víctor García i Carlos Torres, es converteix en el quinzè president de la història del Centre d'Esports l'Hospitalet, que l'any vinent celebrarà el seu 60è aniversari. Per davant, però, Ballesté tindrà la complicada tasca de remuntar la inèrcia negativa d'un Hospi immers en una situació econòmica preocupant, fins al punt que ha obligat la candidatura guanyadora a presentar una pòlissa que volta els 120.000 euros per igualar les despeses previstes en el pressupost del curs vinent.

A partir d'avui mateix, Ballesté haurà de posar fil a l'agulla per definir els noms del nou projecte del Centre d'Esports l'Hospitalet. Dues persones que podrien tenir un pes important dins l'àrea esportiva serien els de l'exfutbolista Xavier "Màgic" Díaz, actualment representant de futbolistes, i el de l'expresident del Mallorca, Biel Cerdà, que era present ahir a la sala de premsa de l'Estadi i que fa uns quants dies va estar visitant les instal·lacions de l'Estadi. Poc més se sap sobre el futur d'un Primer Equip que precisa d'un nou entrenador -hi ha fonts que apunten a un tècnic amb passat riberenc- i també d'una profunda renovació de la plantilla, amb set jugadors amb contracte en vigor amb els quals s'haurà de renegociar per mirar de fer front, amb garanties, a l'exigència econòmica del curs vinent. També caldrà veure els components de la Junta Directiva, que podria recuperar algun directiu que va estar durant els anys de mandat de Miguel García del Valle.

"Nico" continuarà al capdavant de la coordinació de la base
Molt més clares estan les coses pel que fa al Futbol Base, on Javier de San Nicolás continuarà com a coordinador del futbol formatiu; en aquest capítol, el futur dels primers equips de futbol 11 està prou ben encarat amb la renovació dels tècnics en categoria Juvenil i Infantil i alguna incorporació al Cadet. Queda, també, el dubte de què passarà amb el filial, gestionat per l'altre aspirant a la presidència, Francisco Macanaz. En principi, Ballesté hauria de donar continuïtat al segon equip de l'Hospi, que la propera temporada jugarà a Tercera Catalana, per bé que la nova situació al club podria comportar canvis importants.

En un seguit de missatges a Twitter, Santi Ballesté ha volgut felicitar tots els socis que han participat de les eleccions pel "joc net" que han demostrat, i ha deixat clar que tot el seu equip "comença des de ja mateix a treballar per fer un Hospi més gran". Caldrà, però, interpretar correctament el resultat ajustat d'unes eleccions que ha definit força bé la fractura que existeix dins la massa social de l'Hospitalet atès el perfil del soci que s'ha decantat per una candidatura i per l'altra. Gestionar aquesta informació en el dia a dia del club serà la clau per donar recorregut al plegat de bones intencions que Santi Ballesté disposava en el seu programa electoral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada