Etiquetes

18/6/16

Prior creua el Llobregat i marxa al Prat

Imatge: AE Prat
-> El de Sant Feliu, que va arribar a Can Hospi el passat mes de gener, no seguirà i fitxa per l'Associació Esportiva Prat.
-> Prior es converteix en el tercer futbolista que la temporada vinent no defensarà la franja vermella, després de la marxa d'Aulestia i de Raúl Torres.
-> Precisament Oinatz Aulestia i Raúl Torres són dos dels tres futbolistes (l'altre és Gerard Oliva), que segons alguns mitjans haurien denunciat l'Hospitalet a l'AFE.

De moment, únicament la porta de sortida és oberta a l'Estadi. El procés electoral ha ralentitzat el procés de formació de la plantilla, un greuge desafortunat, ja que la salvació a mitjan maig hauria permès, en condicions normals, disposar d'un bon marge de temps per preparar el proper projecte esportiu. Dilluns, Santi Ballesté es convertia en nou president de l'Hospi, però ja se sap que, com diem en castellà, las cosas de palacio van despacio. Fins que no es conegui el nom del director esportiu a mitjans de la setmana vinent, s'esperen poques novetats en forma d'incorporacions al Primer Equip. Per contra, i de forma totalment comprensible, molts jugadors s'estan buscant el seu futur davant de la incertesa que genera el nou projecte del Centre d'Esports l'Hospitalet, marcat per una austeritat econòmica que provocaria que el cost total de la plantilla i el cos tècnic no superés, inicialment, els 250.000 euros.

Davant d'aquesta situació, com dèiem, hi ha futbolistes que des de fa dies han obert el ventall de possibilitats de cara a la propera temporada. Tres d'ells, de fet, ja han trobat nou destí i no vestiran la samarreta de l'Hospi el curs vinent. L'últim, un Juanjo Prior que ahir era presentat com a nou jugador del Prat, que fa unes setmanes va retornar a Segona Divisió B. El futbolista santfeliuenc, que va arribat el passat mes de gener procedent de l'Olot, ha estat una peça fonamental en la salvació agònica dels riberencs; titular indiscutible tant per a Martí Cifuentes com per al tàndem format per Miguel Corominas i Antonio Olmo, Juanjo Prior ha actuat en 12 partits (1.064 minuts), sempre com a titular, i ha vist 8 grogues. De fet, els únics dos partits que s'ha perdut el nou jugador potablava han estat a causa de l'acumulació d'amonestacions.

Dies abans coneixíem les dues primeres baixes: el porter Oinatz Aulestia (29 partits, 2.610 minuts, 38 gols encaixats i 4 grogues) fitxava per l'Atlètic Balears per una temporada. D'altra banda, Raúl Torres baixa de categoria i s'incorpora al Terrassa de Tercera Divisió; l'egarenc torna a casa seva després d'un curs amb força participació quant a minuts (29 partits, 1.742 minuts i 3 gols) però amb un paper més aviat discret, al nivell de bona part de l'equip. Curiosament, el meta basc i el futbolista vallesà són dos dels tres futbolistes, juntament amb Gerard Oliva, que segons alguns mitjans haurien denunciat l'Hospi a l'AFE per presumptes impagaments. Es dóna la circumstància que tots dos futbolistes han estat presentats pels seus nous equips tot i tenir contracte fins el proper 30 de juny segons fonts del club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada