Etiquetes

17/6/16

#FutboLH | Agrupacions provisionals a Catalana

-> La Federació Catalana de Futbol ha fet arribar avui divendres la proposta provisional de grups de Primera, Segona i Tercera Catalana a tots els clubs.
-> A Segona Catalana, el Can Pi s'estrenaria al grup 2, mentre que el Gornal i la Unificación Bellvitge continuarien al grup 3.
-> A Tercera Catalana, el Santa Eulàlia s'exilia al grup 9; els altres quatre hospitalencs compartiran aventura al grup 10.

Els clubs de futbol de la ciutat que la propera temporada jugaran a Segona i a Tercera Catalana, vuit en total, ja coneixen la proposta provisional de grups que els ha fet arribar avui la Federació Catalana de Futbol. Les novetats principals les ofereixen el Can Pi, a Segona Catalana i el Santa Eulàlia, a Tercera Catalana, ja que cap dels dos jugarà amb la resta d'hospitalencs. Pel que fa als quadribarrats, aquests han quedat enquadrats al grup 2 de Segona Catalana en l'any del seu debut a la categoria; per la seva banda, el Santa Eulàlia ha demanat el canvi de grup i enguany militarà al grup 9 de Tercera Catalana, amb un gruix de rivals del Vallès Oriental. Pel que fa a la resta d'equips, poques sorpreses: Gornal i Uni compartiran novament competició al grup 3 de Segona Catalana, mentre que els altres hospitalencs de Tercera Catalana jugaran al grup 10; la Florida torna al seu grup natural després de jugar aquest curs al grup maresmenc, mentre que l'Hospi B debutarà a Tercera enfrontant-se al Can Buxeres i al Pubilla Casas.

AGRUPACIONS PROVISIONALS

SEGONA CATALANA - GRUP 2
EJ CAN PI, Besòs Barón de Viver, Canyelles, Carmelo, Catalana (*) Cirera, Dinàmic Batlló (**), EF Mataró, Escola Guineueta, Europa B, Fundació Grama, Llavaneres, Lloreda, Martinenc B, Premià, Sant Pol, Sarrià i Unificación Llefià.

* La Catalana té prevista una fusió amb l'Atlètic Besòs que donaria pas al nou CF Sant Adrià.
** Si la Torreta derrota el Sant Andreu de la Barca en l'eliminatòria per l'ascens, el Badia del Vallès, ara al grup 4, ocuparia la plaça del Dinàmic Batlló, que passaria al grup 3.

SEGONA CATALANA - GRUP 3
UD GORNAL, UD UNIFICACIÓN BELLVITGE, Atlètic Prat, Atlètic Sant Just, Can Vidalet, Ciudad Cooperativa, Espluguenc, Fontsanta-Fatjó, FE Atlètic Vilafranca, Junior, Marianao Poblet, Martorell, Moja, Montserrat Igualada, Olímpic Can Fatjó, San Mauro, Sant Joan Despí i equip 18 (***).

*** L'equip 18 serà el Sant Andreu de la Barca si derrota la Torreta a la promoció d'ascens; si són els vallesans els que ascendeixen, el Dinàmic Batlló, ara al grup 2, passaria al grup 3.

TERCERA CATALANA - GRUP 9
CF SANTA EULÀLIA, Ametlla AE, Ametlla del Vallès, Canovelles, EF Barberà-Andalucía B, Lliçà de Vall, Llinars, PB Sant Celoni, Palau Solità i Plegamans, Palautordera, Parc, Parets, Santa Eulàlia de Ronçana, Unificación Santa Perpètua, Atlètic Vallès, Vilamajor, Vilanova del Vallès i equip 18 (****)

**** L'equip 18 seria la Torreta si no puja a Segona Catalana.

TERCERA CATALANA - GRUP 10
CE PUBILLA CASAS, FC CAN BUXERES, LA FLORIDA CF, CE L'HOSPITALET B, Almeda, Terlenka, Espluguenc B, Levante Las Planas, Prat B, Can Roca 74 i 8 equips barcelonins a sortejar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada