Etiquetes

25/6/16

#2BG3 | Les novetats de la setmana

Miguel Álvarez no seguirà al Sabadell
-> El Sabadell no compta amb Miguel Álvarez i haurà de buscar un nou tècnic que s'adapti a la nova realitat econòmica del club.
-> L'Atlètic Balears, que ha cedit Rodri a la Pobla, continua recorrent al mercar internacional per reforçar la plantilla amb les incorporacions de Ndjeng i Zangerl.
-> El cap de setmana acabarà de definir els possibles integrants del grup 2016-2017 amb Hércules, Lleida Esportiu, Gavà, Castellón i Ilicitano pendents del seu futur.

La penúltima setmana del mes de juny ha estat relativament tranquil·la pel que fa a incorporacions, tot i que alguns equips com ara l'Atlètic Balears continuen posant fil a l'agulla i ja tenen la plantilla gairebé embastada. Els blanc-i-blaus, de fet, compten ara mateix amb 21 futbolistes (comptant Biel Coll, que retorna de la cessió al Collerense) i, a dia d'avui, tindrien cobertes les 16 places de jugadors majors de 23 anys. Les dues últimes incorporacions, d'acord amb el patró d'experiència que ha perseguit la direcció esportiva de l'Atlètic Balears, són el defensa alemany d'origen camerunès, Marcel Ndjeng (SC Paderborn) i el davanter austríac Simon Zangerl, que arriba procedent del Wattens del tercer nivell de lligues a Àustria. Per contra, Ziege no comptarà amb el paraguaià Rodri, cedit a la Pobla de Mafumet.

El porter Chus tornarà a ser verd. Imatge: UE Cornellà
Un altre equip que està definint el seu futur és l'Atlético Saguntino, que ha tancat el capítol de renovacions amb la continuïtat de dos homes de recorregut a la categoria com són el migcampista Pablo Vidal i l'atacant Carlos Esteve. Ara és torn de les incorporacions; el primer a arribar, el defensa castellonenc Ángel Ortega, que arriba procedent de l'Eldense. Al Pepico Amat, poc moviment en forma d'altes més enllà del defensa Chema Antón (Guijuelo). Marcano i Poveda no continuaran, i s'afegeixen a la marxa d'un Juan Fresno que també s'ha acomiadat de l'afició blaugrana. Adéu també al Prat, amb un Éric Ruiz que marxa al Santfeliuenc. Moviments propers com els que hi ha hagut a Cornellà, on retornen dos futbolistes que ja han debutat amb el Primer Equip tot i la seva joventut: el porter Chus (Espanyol Juvenil) i el migcampista Jaume Aparicio, que ha acabat el curs al Santboià, a Primera Catalana.

Al Mallorca B també hi ha hagut força moviment els últims dies, tot pendents de la renovació de futbolistes com ara Mateu Ferrer. Qui si és segur que continuarà és el davanter James, que ha signat el seu nou contracte de dos anys de durada. L'equatoguineà estarà acompanyat per tres futbolistes que aquest curs han destacat al Llosetense de Nico López, com són Jaume Pol, Pep Biel i Héctor Escrich, aquest darrer anunciat oficialment ahir divendres. Tot i això, bona part del gruix d'equips resten pendents que acabi la temporada aquest cap de setmana per acabar el capítol d'altes i de baixes, però també el d'entrenadors, ja que després de la notícia de la marxa de Miguel Álvarez del Sabadell, els arlequinats s'afegeixen a l'Atlético Levante i a l'Hospitalet com a equips que encara no han anunciat el tècnic dels seus nous projectes. Tot i això, el filial granota anunciava ahir les incorporacions dels defenses Javi Ramírez (Villarreal B) i Mode Acosta (Alcoyano); per contra, els també defenses Artabe i Jair no seguiran, ja que marxen al Somozas i al Huesca, respectivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada