Etiquetes

16/7/15

Un filial per començar i un outsider per tancar

Dijous 16 de juliol, 18:30 hores. La nostra estimadíssima Real Federación Española de Fútbol (escrit amb 't' i 'l' final) ha tingut a bé penjar el calendari del grup 3 de Segona Divisió corresponent a la temporada 2015-2016. No m'atreveixo a parlar de sorteig perquè fa pinta que han mogut quatre peces per no haver de canviar massa coses fins al punt que en la primera jornada es repetiran tres enfrontaments que ja van obrir la passada Lliga: l'Huracán-Atlètic, l'Olímpic-Badalona i l'Espanyol B-Lleida Esportiu. En clau riberenca, l'Hospi no repeteix rival però si perfil d'oponent: els de Martí Cifuentes obriran la Lliga a l'Estadi, el cap de setmana del 22 i el 23 d'agost davant d'un Villarreal B que es perfila com el filial candidat a ser més amunt, aquesta temporada. Serà el quart cop en cinc anys (curs 12-13 com a excepció) que els riberencs obrin foc a la Lliga davant d'un filial (Mallorca B 2011, Mestalla 2013 i Ilicitano 2014). A més, l'Hospi tornarà a jugar al primer partit a l'Estadi després de dos anys consecutius d'estrena a domicili.

I és que el nou projecte riberenc no farà massa quilòmetres fins el mes d'octubre quan l'11 d'octubre (o el 10) es desplaci a Paterna (o qui sap si a Mestalla) per visitar el filial valencianista. Pel mig, 6 partits amb tres desplaçaments per Catalunya que dibuixen un inici complicat per als de Cifuentes. I és que després de debutar contra el Villarreal B, l'Hospi enllaçarà tres partits consecutius davant d'aspirants a disputar el playoff d'ascens: Lleida Esportiu, Reus Deportiu (a casa) i Barcelona B (al Mini). La competició prosseguirà amb el duel directe davant el Badalona (jornada 5), la visita a un Sabadell farcit d'exHospi (27 de setembre) i amb la visita a l'Estadi d'un Atlètic Balears que serà un meló per obrir quant a l'objectiu final. Serà l'inici d'un tram de competició que, aparentment, veurà reduïda la seva exigència quant a objectius dels rivals per bé que serà Huracán qui visitarà l'Estadi el 18 d'octubre; després, partit a Elda, Hospi-Olímpic, visita a Cornellà i primer Hospi-Pobla de Mafumet a Segona B. L'Hospi tancarà el mes de novembre amb dos partits consecutius com a visitant, primer al camp de l'Espanyol B (21-22 de novembre) i una setmana més tard debutant per primer cop a Lloseta (29 de novembre).

El Collao veurà el primer partit de l'Hospi... de 2016
Dos partits lluny de l'Estadi previs al tram final d'una primera volta que clourà el primer cap de setmana de gener al camp de l'Alcoyano. Abans, els de Martí Cifuentes hauran rebut l'Olot a l'Estadi, visitaran l'Hércules al Rico Pérez (13 de desembre) i tancaran el 2015 a l'Estadi contra l'Atlético Levante, igual que va passar la temporada 2006-2007 amb Oliva com a tècnic. Com dèiem, els riberencs encetaran 2016 al camp d'un aspirant a l'ascens com és l'Alcoyano d'Andrés Palop (3 de gener) en el primer dels dos desplaçaments consecutius; la setmana següent l'Hospi obrirà la segona volta a Vila-real (9-10 de gener). Inici de 2016 ben dur com a locals: Lleida Esportiu, Barcelona B i Sabadell visitaran l'Estadi amb els desplaçaments a Reus (24 de gener) i Badalona (7 de febrer) pel bell mig. L'Hospi iniciarà aleshores tres viatges fora de Catalunya de manera consecutiva, tot visitant l'Atlètic Balears (21 de febrer), l'Huracán (6 de març) i l'Olímpic (20 de març).

El Mestalla i l'Eldense hauran visitant l'Estadi a finals de febrer i principis de març, respectivament, abans que l'Hospi afronti tres duels directes per la permanència (sempre des de la teoria de l'anàlisi a 16 de juliol) contra el Cornellà, al camp del Pobla de Mafumet i a l'Estadi contra l'Espanyol B. El duel contra el filial perico serà el segon del mes d'abril i el primer dels quatre que jugarà l'Hospi a l'Estadi en les darreres sis jornades. I és que després de rebre el Llosetense el 17 d'abril, els de Cifuentes tan sols visitaran l'Olot i l'Atlético Levante, dos rivals que en principi també haurien de lluitar per assolir els 45 punts al més aviat possible. En canvi, els dos darrers partits a l'Estadi pinten d'allò més exigents amb les visites de l'Hércules (1 de maig, jornada 36) i el duel final contra l'Alcoyano (15 de maig, jornada 38). En l'apartat de curiositats, cal destacar que els riberencs s'enfrontaran a Badalona, Mestalla i Espanyol B en les mateixes jornades que el curs passat (5, 8, 14 i 24, 27 i 33), mentre que el duel de la segona volta contra el Cornellà, en aquest a l'Estadi, coincidirà amb la Setmana Santa 2016.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada