Sensacions positives | UE Llagostera 1-1 CE l'Hospitalet

-> GALERIA DE FOTOS del Llagostera 1-1 CE L'HOSPITALET

UE LLAGOSTERA. 1a part: René, Masó, Alcalá, Jorge, Enric Pi, Tito, Pitu, Querol, Rios, Imaz i Juanto.

UE LLAGOSTERA. 2a part: René, Rovirola, Carrillo, Barnils, Aimar (Pere, 56'), Arriagada, Jordi López, Emilio Sánchez, Ponce, Eloy Gila (Dembo, 80') i Marçal.

CE L'HOSPITALET. 1a part: Víctor Ibáñez, Óscar Sierra, Èric Via, Marc Vales, Guillem Castell, David Medina, Ton Alcover, Agus, Rubén Carreras, Puerto i Ruibal.

CE L'HOSPITALET. 2a part: Oliver, Adrià Escribano, Lucas, Aleix, Savall, Akse, Miki Martínez, David López, Guzmán, Raúl Torres i Boris.

Gols: 1-0 David Querol (28'); 1-1 Rubén Carreras (38').

Àrbitre: Pere Barceló Roca (Girona). No ha mostrat cap targeta.

Incidències: partit de pretemporada celebrat a l'Estadi Josep Pla i Arbonés de Palafrugell davant d'uns gairebé 200 espectadors. Tarda agradable (pel que podria haver estat un diumenge de juliol) i presència d'aficionats riberencs (S'Hospitxosos) a les graderies del terreny de joc empordanès.

Es fa difícil per a entrenadors, jugadors i aficionats extreure conclusions d'un partit de pretemporada, especialment si és el primer test de preparació d'un curs que s'allargarà com a mínim fins a mitjan maig de 2016. A més, hem sobreviscut al tedi indiscutiblement lligat al futbol estiuenc, amb els onzes diferents a cada part, la manca de ritme i la calor com a línies mestres. Amb tot, les sensacions amb què l'Hospi marxa de Palafrugell són prou bones si tenim en compte que, més enllà que l'equip sigui pràcticament nou (com l'any passat), els riberencs arribaven a la cita d'avui amb menys dies de preparació que un Llagostera que havia iniciat la pretemporada cinc dies abans. Tot i la diferència, els homes de Martí Cifuentes no han estat ni de bon tros inferiors a un equip de superior categoria, de Lliga Adelante, que ha creat ben poc perill sobre la porteria de Víctor Ibáñez primer i d'Oliver Sánchez després. De fet, després que Rubén Carreras hagi eixugat l'avantatge llagosterenc amb un gran gol, l'Hospi encara hauria pogut endur-se el triomf al tram final del partit.

Tal com Cifuentes tenia previst de fa dies, l'Hospi ha disposat dos onzes inicials completament diferents per a cadascuna de les parts del partit. A primera vista, el primer podia semblar més titular que no pas al segon, però a 19 de juliol és agosarat fer afirmacions com aquestes. També jugar a endevinar objectius de temporada en base a les primeres sensacions d'un partit amistós de pretemporada, però el cert és que els riberencs s'han mostrat ben ordenats des del primer minuts i amb prou feines han concedit ocasions al Llagostera. Víctor Ibáñez s'ha mostrat segur sota pals, Marc Vales s'ha erigit com entrenador dins el camp amb ordres constants als companys i en l'aspecte ofensiu, Rubén Carreras ha estat l'home destacat. Més enllà del gol, el d'Alaior s'ha atrevit, ha buscat la defensa rival i ha donat mostres del jugador important en què s'ha de convertir. Abans del seu gol maradonià, però, el Llagostera s'ha avançat després que David Querol s'aprofités d'una errada individual, es plantés sol davant Víctor Ibáñez i resolgués per baix per anotar el primer gol del partit (28'). Deu minuts després, però, Carreras establia l'empat després de marxar de diversos defenses i creuar el seu xut davant la sortida del meta local René (38'). Una estona abans, el menorquí ja havia provat sort en una acció similar que havia marxat fora per poc (31'), com també ho havia intentat Ton Alcover en un llançament de falta que blocava el porter andalús (18').

A la represa, rentat de cara en ambdós equips i decoració similar amb intents en tots dos conjunts però amb poca claredat d'idees en atac. De fet, un xut llunyà d'Iván Guzmán que René enviava a córner als sis minuts del segon temps ha estat una de les poques accions de gol amb cara i ulls fins el tram final del partit. Segona meitat amb Akse, Adrià Escribano i Miki Martínez (futbolistes juvenils / a prova) sobre el camp. Mentrestant, transcorrien els minuts pensant en quina foto podríem penjar a Instagram, gaudint de la brisa que bufava a estones al camp o pendents del joc d'estirar la corda que estaven fent a tocar del camp gràcies a l'eufòria de l'speaker. Coses de les festes majors. En definitiva, que el partit no ha recuperat el pols fins els darrers cinc minuts... i de quina manera. Perquè en una incorporació a l'atac Guillem Savall ha tingut l'1-2 a tocar; el central riberenc rebia una bona passada de Boris, es plantava davant René però veia com el porter llagosterenc desviava amb els peus una pilota que acabava a córner després de picar el travesser (86'). També hauria pogut marcar tres minuts després el Llagostera si Jordi López hagués tingut més mala llet en un xut llunyà que ha aturat bé Oliver (89'). Un minut més ha durat el partit. Sense descomptes. Perfecte Barceló Roca. Demà descans, dimarts l'Hospi torna als entrenaments i dissabte, amistós a Castellar del Vallès contra el filial del Sabadell B. Una passa més cap al 23-A.