Etiquetes

7/7/15

"¿Qué #2bg3 va a ser si yo nací en el Mediterráneo?"

Probablement en Joan Manuel Serrat no hagi pensat en el Llosetense al llarg de tot el dia d'avui. M'atreveixo a assegurar que tampoc sap que l'Olot ha fitxat José Martínez o que ha recuperat Èric Reverter, ni que l'Olímpic ha renovat Álex Vaquero i Dani Gómez. Segurament, Serrat no és massa de llegir sobre la Segona Divisió B així que tampoc es molestarà per haver readaptat un passatge del seu "Mediterráneo" a allò que ens mou, ens importa i ens roba temps: el grup 3 de Segona Divisió B. Avui, 7 de juliol, era un dia important: es reunia a Madrid la Comissió Mixta per confeccionar la proposta de grups de la tercera categoria del futbol espanyol, una proposta que se sotmetrà a votació el proper 15 de juliol. I no, no hi haurà txuletón: catalans i mallorquins (com la cançó de Tomeu Penya), juntament amb vuit equips de la Comunitat Valenciana dibuixaran el #2bg3 2015-2016 si no hi ha cap daltabaix en aquesta ratificació que tindrà lloc la setmana vinent. Perquè els equips bascos, navarresos, riojans, extremenys i de Castella-la Manxa s'han queixat de la proposta de la Comissió Mixta, tot adduïnt a la longitud dels desplaçaments i al conseqüent augment de la despesa. Amb tot, els rebels estan en minoria respecte la resta de regions; en paral·lel, sembla difícil que qualsevol modificació afecti el puzzle perfecte que ofereix el grup mediterrani.

Total, que el Centre d'Esports l'Hospitalet podrà estrenar-se contra el Llosetense si els del Raiguer aconsegueixen reunir els 200.000 euros que calculen necessaris per competir l'any vinent a Segona B. Els mallorquins serien l'únic rival inèdit dels riberencs, que d'altra banda es retrobaran amb l'Atlético Levante després del pas per Tercera del filial, cinc cursos després amb el Sabadell, sis temporades després amb la Pobla de Mafumet i nou anys després amb el Barcelona B. El veterà de la categoria, doncs, continuarà sent un CF Badalona que afrontarà el seu dotzè curs seguit a la categoria de bronze, seguit de lluny per l'Atlètic Balears i l'Hospi, que enllaçaran el sisè exercici consecutiu al grup 3 de Segona Divisió B. En l'altre extrem hi ha el Llosetense i la Pobla de Mafumet, que després de l'ascens de fa dues setmanes debutaran a la categoria de bronze del futbol espanyol.

PROPOSTA DE GRUPS DE LA COMISSIÓ MIXTA
GRUP 3

GRUP 1
Arandina, Astorga, Burgos, Cacereño, Celta B, Compostela, Coruxo, Cultural, Guijuelo, Izarra, Lealtad, Peña Sport, Pontevedra, Racing, Racing Ferrol, Somozas, Sporting B, Tudelano, UD Logroñés, Valladolid B.

GRUP 2
Amorebieta, Arenas, Barakaldo, Castilla, Ebro, Fuenlabrada, Getafe B, Gernika, Guadalajara, La Roda, Leioa, Mensajero, Portugalete, Rayo Majadahonda, Real Sociedad B, Sestao River, Real Unión, Socuéllamos, Talavera de la Reina i Toledo.

GRUP 4
Algeciras, Almería B, Balompédica Linense, Betis B, Cádiz, Cartagena, Granada B, Jaén, Jumilla, La Hoya Lorca, Linares Deportivo, Marbella, Melilla, Mérida AD, Murcia, Recreativo, San Roque de Lepe, Sevilla Atlético, UCAM Murcia, Villanovense

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada