Etiquetes

13/7/15

L'Hospi 15-16 ja sua

GALERIA D'IMATGES | Farcit de novetats. Així ha saltat a la gespa de l'Estadi el nou Centre d'Esports l'Hospitalet, la versió 2015-2016 del nou projecte riberenc. Enguany encapçalat per l'hospitalenc Martí Cifuentes, l'equip s'ha posat en marxa aquest dilluns per iniciar la primera de les múltiples sessions d'entrenament que l'esperen aquesta temporada. Un total de 24 jugadors s'han exercitat per espai de poc més de 90 minuts en una sessió que ha servit per començar a escalfar motors en una setmana que finalitzarà diumenge vinent a Palafrugell amb el primer test de l'estiu davant de la UE Llagostera. Probablement, la gran novetat de la sessió ha estat la presència de Víctor Ibáñez, porter que la temporada passada va jugar al Zaragoza B; el meta barceloní, tot i que el club no ho ha anunciat encara -oficialment-, serà el divuitè integrant de la plantilla riberenca i, com dèiem, ja ha treballat aquest vespre al costat dels que seran els seus nous companys.

Si l'any passat el cos tècnic presentava tan sols dues novetats respecte l'exercici anterior, avui ha sobtat la presència de fins a nou integrants de l'equip encapçalat per Martí Cifuentes sobre la gespa de l'Estadi. Tots ells, controlant el més mínim detall des d'abans de començar l'entrenament, han estat a sobre dels 24 futbolistes que han participat d'aquesta primera sessió d'entrenament. Dels 24, 18 són ja integrants de la primera plantilla: els porters Oliver Sánchez i Víctor Ibáñez; els defenses Aleix Coch, Guillem Castell, Lucas del Campo, Marc Vales, Guille Savall i Óscar Sierra; els migcampistes David López, Iván Guzmán, David Medina, Raúl Torres, Ton Alcover, Èric Via i Xavi Puerto; i els davanters Boris Garrós, Rubén Carreras i Aitor Ruibal. A banda d'aquests futbolistes també han estat presents tres jugadors en etapa juvenil com són el porter Ian Martínez (Gavà Juvenil / Prat Juvenil B), el lateral Marc Pulido (Prat Juvenil) i el migcentre suec Aks. També hi ha haurà tres futbolistes a prova com són el migcampista Miki Martínez, futbolista de 30 anys amb una llarga trajectòria i que la passada temporada va jugar al Castellón; Marc i Edu.


Demà la plantilla passarà la revisió mèdica corresponent a partir de les 9 del matí i a les 8 del vespre faran una nova sessió d'entrenament; dimecres matí treballaran a la platja i doblaran sessió al vespre (20:00), dijous descansaran i l'equip tornarà a treballar divendres (20:00) abans d'encarar un cap de setmana que acollirà l'entrenament de dissabte al matí (9:30 / 10:00 hores) i el partit de diumenge a Palafrugell. En aquest sentit, Cifuentes ja ha deixat clar que la prioritat és establir un patró de joc determinar des del primer moment. La idea és que gràcies a la càrrega de partits, tots els jugadors puguin gaudir de minuts per tal d'interioritzar l'estil de joc que vol implantar el nou tècnic riberenc. En paral·lel, Cifuentes també ha fet referència als reforços que falten (queden 4 vacants), com són dos migcampistes i un davanter centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada