Etiquetes

10/3/15

Futbol Base | Resum, 7 i 8 de març

És cert que al futbol formatiu els resultats no haurien de ser la prioritat, però el cert és que els jugadors i els tècnics són els primers als quals els agrada guanyar per tal de veure com aquest aprenentatge es reflecteix en clau de marcadors. I vistos els del passat cap de setmana, serà difícil viure una jornada amb més èxits que aquesta: 15 victòries, 3 empats i tan sols 3 derrotes en un balanç positivíssim per als equips del Futbol Base del Centre d'Esports l'Hospitalet. Una de les victòries més importants la va protagonitzar l'Aleví E, que en un duel vital per l'ascens va superar la Montañesa B, perseguidor immediat, per un ajustat 2-1. Tretzena victòria consecutiuva per als nois de Dani Giménez, amb Alejandro César i Yeray Moure com a golejadors i amb l'equip, com sempre, protagonista. Ara els riberencs sumen 43 punts i avantatgen els barcelonins en 5 punts; la jornada, a més, s'arrodonia amb la derrota del Can Buxeres B, tercer classificat, a casa davant la Guineueta (1-2), de manera que els hospitalencs també queden a 5 punts i amb un partit més jugat.

La jornada va ser perfecta per als equips cadets i infantils. Els més grans van aconseguir un doble èxit: quatre victòries en quatre partits i, atenció, cap gol encaixat. El Cadet A ja és cinquè a un punt del Can Vidalet després de derrotar-lo per 4-0 (Kevin, Omar, Albert i Borja-pp-); el Cadet B continua el seu camí triomfal i va sumar la 19a victòria en 19 jornades després de vèncer la Salle Bonanova per 0-5, amb dianes de Xavi (2), Guillem, Pau i Víctor i ja treuen 17 punts al segon classificat, una Fundació Hermes que ha perdut tres dels últims quatre partits. El Cadet C, per la seva banda, derrotava el Santboià B per 6-0 i s'instal·la en una zona ben tranquil·la a la classificació (els de Marcos Tenorio són vuitens). Finalment, els gols d'Óscar, Brais i Renzo donaven al Cadet D de Jesualdo Escribá la quarta victòria consecutiva i l'opció de ser tercers després que s'ajornés el partit del Sants D al camp del Piferrer.

Pel que fa a la resta de la jornada, l'Aleví B va sumar un triomf brillantíssim a Manlleu, on cap equip havia estat capaç de vèncer aquesta temporada. A més, els d'Óscar Carrasco van fer-ho convertint un 4-3 en contra en un 6-11 final després d'un parcial de 0-7 en poc més de 20 minuts. Més enllà de l'espectacularitat del resultat, els tres punts que serveixen per distanciar-se una mica de la zona baixa de la classificació. Objectiu ben diferent és el de l'Infantil C, que van haver de capgirar un 0-1 advers contra el Júpiter. Els gols de Marco Ramírez i Dani Ramírez van donar als riberencs la seva sisena victòria consecutiva, que els permet fer-se amb la primera plaça en detriment dels grisgrana, que a sobre tenen l'average particular en contra amb l'Hospi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada