Etiquetes

20/3/15

#2bg3 | Prèvia de la 30a jornada

CF REUS DEPORTIU - UE SANT ANDREU
Diumenge, 22 de març - 12:00 hores | Estadi Municipal de Reus
Jornada 30 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B
Àrbitre: Ángel Hernández Lorenzo (la Rioja).

Tres victòries reusenques i un empat. És el balanç entre Reus i Sant Andreu al Baix Camp des de 2006, any de la darrera victòria quadribarrada (1-3; Mendaza / Jordi Martínez, Godino, Aranguren). Darrer precedent: 1-0 (2013-2014; David Agudo) / Sense sancionats / Lluita per la part alta de la classificació, però també per la baixa. Després de veure trencada la seva ratxa positiva al camp del líder, el Reus vol continuar amb la seva fortalesa com a local: ha sumat 14 dels últims 18 punts fruit de, evidentment, quatre victòries i dos empats / Els quadribarrats necessiten guanyar on sigui per mantenir l'esperança de romandre a Segona B l'any vinent; lluny del Narcís Sala ja fa set partits que no vencen, amb tres empats i quatre derrotes. El cantó positiu és que els de Miguel Álvarez acumulen cinc jornades consecutives marcant: la millor ratxa del curs.

RESTA DE LA JORNADA
Dissabte, 12:00 | Mallorca B - Huracán
Son Bibiloni / Àrbitre: Santos Pargaña (Andalusia) | Dos precedent amb un empat i una victòria valenciana. Darrer enfrontament: 1-1 (2012-2013; Biel Gili / Javi Navarro) / El cap de setmana, com fa quinze dies, arrencarà en torn de dissabte matí / Oportunitat de nou pel Mallorca B d'apropar-se a la permanència; a casa és on els d'Olaizola se senten més segurs: hi han sumat 13 dels darrers 15 punts en joc (només l'Olot hi ha sucat en aquest 2015) / L'Huracán vol retrobar-se amb el triomf a domicili, un triomf que se li resisteix des de l'11 de gener (1-2 vs Atlètic Balears).

Dissabte, 16:00 | Zaragoza B - Olímpic
La Romareda / Àrbitre: López Toca (Cantàbria) | Dos precedents amb una victòria local i un empat. Darrer enfrontament: 2-1 (2011-2012; Marc Nierga, Brian / Sergio Alcolea) / El filial blanquillo torna a actuar com a local a la Romareda, on fa dues setmanes va derrotar l'Eldense. Els de Láinez no tenen marge d'error per continuar creient en una permanència que l'Olímpic pot lligar amb tres punts a Saragossa / El filial tan sols ha perdut un partit a casa en aquesta 2015 (0-2 vs Villarreal B) / S'enfronten el local més golejat (Zaragoza B, 20 gols) i el visitant menys golejador (Olímpic, 8 gols).

Dissabte, 17:00 | Mestalla -Hércules
Antonio Puchades / Àrbitre: Pérez Muley (Madrid) | Darrer precedent: 1-2 (2003-2004; Borja / Jorge Perona) / La #2bg3 torna a Mestalla, on el filial valencianista ja va rebre l'Eldense en el seu primer partit com a local aquesta temporada (1-0). De fet, els darrers tres partits que ha jugat el Mestalla al camp del Primer Equip (davant Sant Andreu, Algeciras i Eldense) van acabar amb victòria che. L'Hércules, que suma dos triomfs consecutius, buscarà trencar aquesta ratxa / De fet, si guanyen a Mestalla, a banda de fer-se forts en zona noble els alacantins enllaçaran tres victòries consecutives per primer cop aquest curs.

Dissabte, 18:00 | Espanyol B - Ilicitano
Dani Jarque / Àrbitre: Álvarez Fernández (la Rioja) | Únic precedent: 2-2 (2013-2014; Rubén Duarte, Jairo / Sergio León, Migue Marín) / Ángel (Espanyol B), Rafa Gálvez i Anaba (Ilicitano), baixes per sanció / Partit clau per a tots dos equips: l'Ilicitano esgota els seus últims cartutxos per mantenir-se amb vida a #2bg3 mentre l'Espanyol B necessita el triomf per evitar ensurts de darrera hora / Ni l'encert propi ni l'aliè estan ajudant el filial perico en aquest 2015: de ser aspirant a playoff l'Espanyol B ha passat a transitar per la zona mitjana de la classificació, equidistant de la zona alta i vermella / Els blanc-i-blaus han rebut tres penals en contra en els últims quatre partits / l'Ilicitano encara no guanyat a domicili aquesta temporada i arriba al duel de demà després d'haver sumat 2 dels últims 9 punts en joc.

Diumenge, 12:00 | Alcoyano - Atlètic
El Collao / Àrbitre: Escudero Marín (Castella-la Manxa) | L'Atlètic Balears mai ha guanyat a Alcoi en partit oficial. Darrer precedent: 0-0 (2013-2014; Segona B) / Mario Fuentes, Rubén Ramos (Alcoyano) i Chando (Atlètic), baixes per sanció / Horari matinal per a l'Alcoyano, invicte amb Sempere però que després de dos dobles dònuts consecutius contra Hospi i Badalona ha vist reduït el marge d'error. Obligar retrobar-se amb el triomf diumenge davant l'Atlètic i lligar la cinquena setmana sense perdre / L'Atlètic acumula 3 derrotes consecutives que l'han apropat massa, de nou, a la zona de perill. Els balearicos fa 354 minuts que no perforen la porteria rival.

Diumenge, 17:00 | Eldense - Villarreal B
Nuevo Pepico Amat / Àrbitre: Lax Franco (Múrcia) | L'Eldense mai ha derrotat els groguets com a locals (dos empats i una derrota). Darrer precedent: 0-0 (2005-2006; Tercera) / Gran ocasió per a l'Eldense de mirar de fugir de les últimes cinc posicions amb el segon partit a casa. Els blaugrana se senten còmodes al Nuevo Pepico: només hi han perdut un dels darrers vuit partits disputats, hi han sumat gairebé el triple de punts (24 a 9) que a domicili i amb 8 gols encaixats són el tercer local que menys dianes ha rebut / Al davant, un irregular Villarreal B que pot haver notat la marxa d'Isra Puerto al Lugo, juntament amb la lesió de Nahuel. Penúltim tren pels als de Paco López per reenganxar-se a la zona alta.

Diumenge, 17:00 | Lleida Esportiu - Badalona
Camp d'Esports / Àrbitre: Díaz Escudero (Múrcia) | Dos enfrontaments en Lliga amb balanç d'un empat i una victòria escapulada. Darrer precedent: 1-1 (2013-2014; Miramón / Lolo) / En estat d'eufòria arriba el Lleida Esportiu a la cita de diumenge contra el Badalona. Tres punts equivaldrien a a eliminar definitivament un rival directe en la lluita pel playoff a dia d'avui, a sumar el tercer triomf consecutiu a la Lliga... i el setè seguit com a local / El Badalona fa dos partits que no guanya i dues sortides que perd, però Manolo González manté el discurs d'assegurar la permanència i somiar a partir d'aleshores.

Diumenge, 18:00 | Cornellà - Nàstic
Nou Municipal de Cornellà / Àrbitre: Alemán Pérez (las Palmas) | Primer enfrontament oficial entre tots dos equips al camp del Cornellà / Mario Ramón (Cornellà) i Manolo Reina (Nàstic), baixes per sanció / La jornada es tanca al Nou Municipal de Cornellà amb un duel interessant per dalt i per baix / El Nàstic vol tornar a sumar tres punts que els apropin a assegurar les eliminatòries d'ascens i els deixin més a prop del Campionat. Primer partit sense Manolo Reina sota pals però amb l'assegurança d'un altre bon porter com és Tomeu Nadal / Com la cosa va de metes, a Cornellà podria estrenar-se Toni Doblas, fitxatge dels verds per substituir el lesionat Íñigo / Els de Jordi Roger tenen l'Eldense a dos punts i l'Atlètic a tres i tot i tenir un partit complicat esperen fer-la grossa per seguir creient en la salvació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada