Etiquetes

13/3/15

#2bg3 | Prèvia de la 29a jornada

CLUB GIMNÀSTIC - CF REUS DEPORTIU
Diumenge, 15 de març - 12:00 hores | Nou Estadi
Jornada 29 | Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B
Àrbitre: David Gálvez Rascón (Madrid).

El Nàstic i el Reus s'han vist les cares en 24 ocasions en territori grana en categoria nacional... i el Reus només hi va guanyar l'any 1964, a Tercera Divisió i per 3-4. Darrer precedent: 2-2 (2013-2014; David Sánchez, Ángel -pp- / Pablo Marí -pp-, Àlex López) / Marc Martínez i Mossa (Nàstic), baixes per sanció / Un derbi del Camp de Tarragona sempre és un derbi però aquest Nàstic - Reus ja deu ser l'hòstia per als implicats. Els uns, líders des de fa setmanes, busquen eixamplar les distàncies amb els roig-i-negres (10 punts menys) i assegurar pràcticament la seva presència a les eliminatòries d'ascens per segon any consecutiu. Els altres, reduir distàncies amb el líder però, sobretot, fer-se forts en plaça noble ara que una bona ratxa els ho ha permès / El Nàstic no perd a casa des del passar mes d'agost i de fet el Sant Andreu és l'únic equip que ha guanyat sobre la gespa del Nou Estadi en més d'un any i mig / El Reus Deportiu, d'altra banda, ha sumat 13 dels últims 15 punts possibles i torna a ser favorit per colar-se entre els quatre primers a finals de temporada.

Resta de la jornada
Dissabte, 17:00 hores | Huracán - Zaragoza B
San Gregorio / Àrbitre: Sánchez Rico (Catalunya) | Únic precedent: 1-1 (2011-2012; Mateos / Fran González) / No hi ha cap baixa per sanció / En ple mes de març, precisament el que no pot fer Huracán és fallar. Tampoc el Zaragoza B. Els uns per dalt i els altres per baix necessiten sumar de tres en tres per apropar-se als seus objectius / Números en mà, Seligrat ha fet del San Gregorio un autèntic fortí: tot victòries en aquest 2015 i l'Hospi com l'únic equip que hi ha puntuat des de l'arribada del tècnic torrentí / Per contra, el Zaragoza B ha agafat volada com a local però a domicili continua amb l'única victòria a Vila-real (1-4) el dia que Láinez s'estrenava com a tècnic del filial.

Dissabte, 18:00 hores | Villarreal B - Hércules CF
Mini Estadi / Àrbitre: Leo Ollo (Navarra) | Dos enfrontaments a la Plana amb una victòria per a cada equip. Darrer precedent: 0-1 (2011-2012; Urko Vera) / Leo Suárez (Villarreal B) i Martins (Hércules), baixes per sanció / Cada partit és una final per a l'Hércules, però la de dissabte té l'afegit que tres punts per als de Manolo Herrero descartarien pràcticament el filial groguet de la lluita per jugar les eliminatòries d'ascens a la Lliga Adelante. L'Hércules buscarà encadenar dos triomfs seguits per primer cop des del passat mes de novembre i tot i que amb Herrero només han guanyat un partit a domicili els alacantins encara són el segon millor visitant del grup amb 22 punts. El Villarreal B, per contra, buscarà la tercera victòria en quatre partits, un marcador que a més li permetria guanyar l'average particular a l'Hércules.

Diumenge, 12:00 hores | Atlètic - Mestalla
Son Malferit / Àrbitre: Vicente Moral (Castella i Lleó) | Darrer precedent: 3-1 (2013-2014; Florin, Isma, Xisco Hernández / Robert) / Zahibo (Mestalla), baixa per sanció / Partit retransmès per IB3 Televisió / Després de dues derrotes consecutives (i dos partits sense marcar) l'Atlètic Balears torna a estar advertit del perill del descens tot i comptar encara amb quatre punts de marge. Arriba un rival en situació similar, un Mestalla que si derrota l'Atlètic s'enfilarà fins als 39 punts. Això sí, els de Curro Torres són el quart pitjor visitant del grup i aquesta temporada només han derrotat a domicili l'Hércules i el Reus Deportiu (dos equips de la zona alta). L'Atlètic Balears cercarà la seva quarta victòria seguida a Son Malferit, fortí des de l'arribada de Siviero a la banqueta balearica.

Diumenge, 12:00 hores | Badalona - Alcoyano
Camp Municipal de Badalona / Àrbitre: Vila Sánchez (Navarra) | L'Alcoyano només ha guanyat en una de les nou visites que ha fet a Badalona. Darrer precedent: 2-0 (2013-2014; Abraham, Enric) / Amantini (Badalona) i Javi Rubio i Alfaro (Alcoyano), baixes per sanció / Com la setmana passada contra l'Hospi, els de Carlos Sempere tornen a tenir una final anticipada a Badalona. Rival directe, rival complicat i poc marge d'error. La victòria en un camp de gespa artificial i dimensions reduïdes (tradicionalment un maldecap per als alcoians) és gairebé obligada tot i les baixes que arrosseguen els blanc-i-blaus / Menys obligació té un Badalona que només ha perdut dos partits a Montigalà aquesta temporada i que buscarà tres punts per segellar la permanència de forma virtual i poder continuar somiant en fites més altes.

Diumenge, 12:00 hores | Eldense - Mallorca B
Nuevo Pepico Amat / Àrbitre: Sánchez Villalobos (Andalusia) | Darrer precedent: 2-3 (1993-1994; Lligueta d'ascens a Segona B) / Aridane, Vivanco i Bardanca (Eldense) i Kasim (Mallorca B), baixes per sanció / Setmane moguda a Elda amb el segon relleu a la banqueta blaugrana. Dilluns, Aparicio i el club arribaven a un acord per finalitzar la seva relació i ahir dimecres era Rubén Albés qui tornava a agafar les regnes en aquest tram final de temporada, després que el 'cas Yeste' l'apartés de la banqueta durant uns quants mesos / Partit clau per als eldencs, que buscaran assolir els 33 punts i complicar la vida a un Mallorca B numèricament inofensiu a domicili però que pot donar un pas de gegant per la salvació si guanya al Nuevo Pepico Amat / Els d'Olaizola només han guanyat un partit a domicili (2-4 a Saragossa).

Diumenge, 12:00 hores | Ilicitano - Cornellà
Díez Iborra / Àrbitre: Navarro Fuentes (Múrcia) | Primer enfrontament entre tots equips en terreny il·licità / No hi ha baixes per sanció / Si no és el darrer tren serà el penúltim per a l'Ilicitano. Finalíssima aquest diumenge al Díez Iborra, en un partit que el pot deixar a cinc punts de la primera referència de permanència, mantenir-lo a vuit... o deixar-lo a onze amb només 27 punts en joc / I el Cornellà, que fa una volta que no guanya lluny del Nou Municipal, sap que pot donar un salt de qualitat si trenca el malastruc i derrota l'Ilicitano / No és gran cosa, però els de Vicente Mir sumen 4 punts dels últims 6 a casa, xifra que els permet (encara) somiar en el miracle de la permanència.

Diumenge, 12:00 hores | Sant Andreu - Olot
Narcís Sala / Àrbitre: Artacho Cobo (Andalusia) | L'Olot no guanya al Narcís Sala des de 1982. Darrer enfrontament: 2-1 (2013-2014; Xavi Jiménez, Ibon Gutiérrez / Èric Reverter) / No hi ha baixes per sanció / La saga de partits dramàtics també viurà el seu episodi en un Narcís Sala on Miguel Álvarez buscarà el seu primer triomf com a tècnic quadribarrat. De moment, un punt de nou i molts contratemps en forma d'expulsions, decisions polèmiques i lesions. Amb tot, el Sant Andreu té 28 punts i si guanya diumenge quedaria a tan sols cinc dels garrotxins i amb l'average igualat o a favor / L'Olot fa quatre partits que no guanya i ha abandonat el somni del playoff (de moment queda a nou punts) per mirar de no haver-se de preocupar en excés per la permanència.

Diumenge, 17:00 hores | Olímpic - Espanyol B
Murta / Àrbitre: Benjumea Álvarez (Andalusia) | Dos precedents amb una victòria local i un empat. Darrer enfrontament: 1-1 (2013-2014; Dani Gómez / Joan Jordán) / Jairo i Adrià Carmona (Espanyol B), baixes per sanció / La 29a jornada tancarà la paradeta amb un únic partit en torn de tarda, a Xàtiva, on l'Olímpic vol tornar a guanyar després de la derrota contra el Lleida Esportiu i l'empat contra el Reus. Els de Sandroni han guanyat un dels darrers cinc partits i volen aprofitar la visita d'un dels pitjors equips de 2015 per tornar a agafar distància respecte la zona de descens / Al davant, un Espanyol B que com recordem cada quinze dies no guanya lluny de Sant Adrià des del passat mes de setembre i que no acaba de rutllar en aquest nou any (quatre derrotes seguides a domicili).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada