Etiquetes

31/3/15

Futbol Base | Resum - 28 i 29 de març

Balanç ben positiu el del darrer cap de setmana al Futbol Base del Centre d'Esports l'Hospitalet. En total, 13 dels 20 equips que van jugar van aconseguir la victòria, mentre que dos més van empatar i tan sols cinc van caure derrotats. El 21è en qüestió, el Cadet C, va veure com el seu partit al camp de l'Atlètic Sant Just se suspenia. Els tres líders mantenen la posició de privilegi i fins i tot, el Cadet B ja sap que la propera jornada podria proclamar-se campió si guanya el seu partit. Els de Javier Jové s'imposaven dissabte a la Uni per 3-0 en el derbi de la jornada i sumaven el seu 22è triomf del curs gràcies als gols d'Eduard i Víctor (2). Més contundent va ser el triomf de l'Infantil C, que golejava la PB Collblanc-Sants per 6-0 amb gols d'Anas, Dani, David, Sergi, Abel i Josep i continua líder empatat a punts amb el Júpiter, que va guanyar per 2-1 un Sant Andreu que queda ara a sis punts de riberencs i grisgranes. D'altra banda, l'Aleví E va sumar el 16è triomf consecutiu a costa del Martinenc C en derrotar-lo per un clar 5-0, amb gols de Joel (4) i Marc. Els de Dani Giménez tenen ara 8 punts més que el Can Buxeres B i la Montañesa B, que ha jugat un partit menys que l'Hospi.

Per la seva banda l'Infantil A continua mantenint intactes les seves opcions d'ascens a Divisió d'Honor després de batre el Mollet B per 3-0 amb dianes de Jesús, Roger i Aleix. Els d'Enrique Lamas són quarts per darrere de Tecnofútbol i Sant Cugat, que també van guanyar els seus partits, per bé que els riberencs tenen un partit pendent contra el Vilassar de Mar (en principi es jugarà el proper 19 de maig). D'altra banda, el Juvenil A va fer un pas enrere en la seva lluita per la salvació; les errades defensives van penalitzar els de Jordi Galera davant d'un rival directe com el Reus Deportiu, que va guanyar per 3-2. Va ser un cap de setmana per oblidar, ja que en paral·lel es va confirmar que a banda de Jàbac i Mercantil, Badalona o Lleida Esportiu baixaran a Lliga Nacional i habilitaran una cinquena plaça de descens a Preferent que perjudica greument l'Hospi. Finalment, el Cadet A perdia per 3-1 al camp de la Damm B en el que va ser el darrer partit de David Sánchez a la banqueta de l'Hospi. El tècnic riberenc emprendrà aquesta mateixa setmana una aventura al futbol xinès juntament amb d'altres companys.

Recordem que aquest cap de setmana no hi haurà competició oficial per l'aturada de Setmana Santa, per bé que alguns dels equips disputaran tornejos amistosos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada