Etiquetes

23/3/15

#2bg3 | Resum de la 30a jornada

#2bg3 | Vídeoresum

#2bg3 | Marcadors
Mallorca B 0-1 Huracán (Crònica Huracán)
Agudo
Zaragoza B 2-0 Olímpic (Crònica Zaragoza)
Diego Suárez, Marc Vales
Mestalla 0-1 Hércules (Crònica Mestalla / Hércules)
Chechu Flores
Espanyol B 0-0 Ilicitano (Crònica Espanyol / Ilicitano)
Alcoyano 1-1 Atlètic (Crònica Alcoyano / Atlètic)
Kike López / Esteban
Reus Deportiu 2-0 Sant Andreu (Crònica Reus / Sant Andreu)
Marc Sellarès (2)
Olot 0-1 l'Hospitalet (Crònica Blog)
Alcaraz
Lleida Esportiu 0-2 Badalona (Crònica Lleida Esportiu / Badalona)
Marc Mas, Abraham
Eldense 1-3 Villarreal B (Crònica Villarreal)
Guardiola / José Sánchez (pp), Leo Suárez, Fran Sol
Cornellà 2-2 Nàstic (Crònica Cornellà / Nàstic)
David, Gallar / Lago Junior, Marcos

#2bg3 | Idees
Imatge: Andrea Royo (Vavel.com)
El Zaragoza B ha estat el gran beneficiat de la jornada a la zona baixa de la classificació. És cert que els de Láinez continuen ancorats en zona de descens des de la jornada 9, però ara ja es miren la plaça de promoció de descens només dos punts per sota. Culpa d'haver guanyat l'Olímpic per 2-0 en el segon partit del filial a la Romareda. Abans del descans, Diego Suárez i Marc Vales ja havien encarrilat el partit i situen els aragonesos amb 31 punts, a dos d'un Eldense que queia derrotat per 1-3 al Nuevo Pepico Amat. El Villarreal B va remuntar un partit accidentat, que va arrencar tard per la quantitat d'aigua acumulada a la gespa. El desè gol a la Lliga de Sergio Guardiola va ser estèril per als blaugrana; estrena golejadora de Leo Suárez amb el filial groguet, vuitè després de sumar el seu cinquè triomf com a visitant. Els d'Albés veuen reduïda la distància amb el Cornellà a punt, després que els verds empatessin el seu compromís davant el líder, el Nàstic (2-2). Partit d'alternatives i polèmica, primer gol com a local del capità David i expulsió d'Isra per dir "tonto" a Cristóbal Gil. Sisè partit sense perdre a casa del Cornellà. Qui no aixeca cap és el Sant Andreu, ahir penalitzat a Reus per un doblet de Marc Sellarès. Quarta derrota seguida dels de Miguel Álvarez, que cauen a la penúltima posició i que diumenge tenen una autèntica final davant del Cornellà.

Els reusencs són els màxims aspirants a arrabassar la plaça de promoció si algun dels de dalt falla. De moment, complicat: l'Hércules i l'Huracán guanyaven dissabte a domicili i mantenen posició de privilegi. A Mestalla, Chechu Flores donava el tercer triomf seguit a l'Hércules, a costa d'un València Mestalla que veia tallada la seva ratxa positiva com a local però manté els sis punts de distància amb la zona de perill. Situació idèntica a la del Mallorca B, que després de cinc partits sense perdre a Son Bibiloni tornava a tastar el gust de la derrota per culpa d'un gol psicològic de David Agudo a tocar del descans. Huracán es retroba amb el triomf com a visitant, suma ja 53 punts i és a sis del Nàstic i a només un del Lleida Esportiu. El millor local del grup es veia sorprès ahir diumenge per un Badalona que encara no ha dit la seva última paraula i que va fer saltar la banca amb el 0-2 al Camp d'Esports, amb els gols de Marc Mas i d'Abraham. Els de Manolo González no han perdut com a visitants davant dels cinc primers classificats (triomf a Lleida i empats a Tarragona i Alacant).

Els escapulats encapçalen el pilot d'equips sense marge d'error que aspiren a lluitar pel playoff o, almenys, per la Copa del Rei. El Badalona té 46 punts, dos més que un Hospi que esmenava a Olot l'ensopegada de fa vuit dies davant el Lleida Esportiu. Setè gol de Rubén Alcaraz per donar el tercer triomf a domicili als de Kiko Ramírez. L'Olot perdia el seu tercer partit consecutiu a l'Estadi però encara té la promoció de descens a sis punts. Per la seva banda, l'Alcoyano fa cinc partits que no perd... però també en fa tres que no guanya. Ahir, tercer empat consecutiu tot i avançar-se davant l'Atlètic amb l'estrena golejadora de Kike López. Els balearicos van acabar rescatant un punt gràcies a Esteban, un empat que frena la ratxa de derrotes i augmenta a dos punts la distància amb el 16è, l'Eldense. Tot i ser una jornada sense massa gols (19) l'únic empat sense gols es va viure dissabte a Sant Adrià. L'Espanyol B no va passar de l'empat a zero inicial davant d'un Ilicitano que va sumar tot just el seu tercer punt com a visitant... de 48 possibles. Insuficient per als de Vicente Mir, que en tenen 24 i es troben a 9 punts de l'Eldense.

#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 18:00 | Huracán - Eldense
Dissabte, 18:00 | Villarreal B - Mestalla
Diumenge, 12:00 | Atlètic - Lleida Esportiu 
Diumenge, 12:00 | Ilicitano - Zaragoza B
Diumenge, 12:00 | L'Hospitalet - Reus Deportiu
Diumenge, 12:00 | Nàstic - Espanyol B 
Diumenge, 12:00 | Olímpic - Mallorca B
Diumenge, 12:00 | Sant Andreu - Cornellà
Diumenge, 17:00 | Badalona - Olot
Diumenge, 18:00 | Hércules - Alcoyano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada