Etiquetes

13/1/15

Rubén Alcaraz, 100 partits de bronze

Poca gent discutirà que Rubén Alcaraz ha estat una de les sorpreses positives d'aquest Centre d'Esports l'Hospitalet 2014-2015. El migcampista riberenc (Barcelona, 1991) s'ha marcat una primera volta estratosfèrica que va culminar una setmana abans de Nadal amb un doblet ni més ni menys que al Vicente Calderón; un gol amb sort i un de traca i mocador que van servir l'empat a dos de l'Hospi al camp de l'Atlético i van confirmar Alcaraz com un jugador amb molta carrera per davant. Diumenge contra l'Ilicitano, Rubén Alcaraz va fer una passa més en assolir la xifra rodona de 100 partits a Segona Divisió B, un centenar d'oportunitats amb tres equips: CE l'Hospitalet, AE Prat i UDA Gramenet. Va ser amb el quadre colomenc i de la mà de l'extècnic de l'Hospi Ramon Moya que Rubén Alcaraz va poder debutar, amb el dorsal 32 a l'esquena, en un Grama-Sabadell que va acabar amb triomf arlequinat per 1-2. Va ser un dels vuit partits que va jugar a Segona B amb la UDA Gramenet, tots ells seguits, i va arribar a fer el seu primer gol de bronze en la seva segona titularitat, a casa i contra el Castellón (2-1).

El curs següent, a Tercera, va servir de reforç i consagració per a Alcaraz, que va ser titular indiscutible al quadre del Barcelonès Nord: va disputar 30 partits i va marcar 2 gols, xifres que li van servir per fer el salt a l'Associació Esportiva Prat. Amb els potablava, acabats d'ascendir per primer cop a Segona Divisió B, Alcaraz s'hi va estar dues temporades. Amo absolut del mig del camp pratenc, Alcaraz va disputar tots els partits de Lliga en què no va estar sancionat (va veure 28 grogues i 1 vermella en dues temporades al Prat) i va ser titular en 72 dels 73 partits de campionat regular que va jugar amb els del Baix Llobregat. Aquests números, units amb el seu físic i l'esperit incansable li van fer-se guanyar el sobrenom d'Ironman, per un jugador que entre d'altres més virtuts va demostrar disposar d'un gran xut des de lluny.

Així han arribat un bon grapat dels vuit gols que ha marcat Alcaraz aquesta temporada amb l'Hospitalet entre Lliga (cinc) i Copa del Rei (tres). Des de la seva arribada el mes de juliol, Rubén Alcaraz també s'ha convertit en un jugador fix dels onzes inicials de Kiko Ramírez, que sempre ha confiat en el jove migcampista barceloní. Només la cinquena groga que va veure davant l'Eldense i que li va impedir ser a Torrent contra Huracán ha frenat la progressió d'un Alcaraz que, més enllà dels gols, ha aportat solidesa i entrega a un Hospi que, en paral·lel, ha anat creixent en confiança i resultats al Campionat de Lliga de #2bg3. La incògnita és: arribarà Alcaraz aviat als 200 partits a la categoria de bronze o el veurem picant més alt en equips LFP? El camí està marcat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada