Etiquetes

11/1/15

Plàcid | CE l'Hospitalet 3-0 Elche Ilicitano

- Un Hospi molt superior goleja un Elche Ilicitano deprimit (3-0) i ja suma sis jornades consecutives sense perdre.
- Dos gols d'Agustín Fernández i un de Pablo Morgado dibuixen un triomf clar que hauria pogut ser molt més ampli si els riberencs haguessin estat encertats a la segona meitat.
- L'Ilicitano ja suma 738 minuts sense fer cap gol i cau al darrer lloc de la classificació. Els de Mir han acabat amb 10 i han fet massa concessions defensives.
- SALA MULTIMÈDIA: rodes de premsa, galeria de fotos i vídeoresum del partit.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET:
Craviotto, Peque (José Rodríguez, 50'), Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, Vivi, Bueno (Nano, 66'), Canario (Joel, 57'), David Haro i Morgado.

ELCHE ILICITANO: José Carlos, Fran (Moha, 63'), Hostench, Peral, Rafa Gálvez, Sergi Guilló, Mario Arques, Joaquín (Rubio, 43'), Sergi, Anaba, Iván Agudo (Javi Llor, 43') i Jairo.

Gols: 1-0 Morgado (9'); 2-0 Agus (32'); 3-0 Agus (55').

Àrbitre: Óscar Martínez Santos (Galícia). Ha amonestat els locals José Rodríguez (63'), Nano (67') i els visitants Sergi (59'), Fran (61'), Hostench (84'). Ha expulsat el visitant Anaba (32' i 38').

Incidències: partit corresponent a la jornada 20 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 250 espectadors. Matí assolellat i bona temperatura. A l'Hospi, Oliver i José Rodríguez han completat la convocatòria; a l'Ilicitano ho han fet Juanma Conesa i Nacho Porcar.

Si fa set dies l'Hospi vencia sense ni de bon tros convèncer, avui els de Kiko Ramírez han passat totalment per sobre d'un Elche Ilicitano en plena depressió. Els franjaverda han estat una joguina a mans d'un Hospi que si no hagués estat pel desencert davant de la porteria rival o per la gran actuació del seu porter José Carlos, hagués pogut fer un sac de gols a un equip que dina com a cuer després d'encadenar la desena jornada sense guanyar, vuitena sense marcar i sisena seguida perdent. Xifres de descens per un equip sense ànima, que com en les jornades precedents s'ha vist per darrere al marcador quan ha volgut despertar. I aquesta ha estat la gran virtut d'un Hospi que ha fet una primera meitat notable (2-0 al descans). Els de Kiko Ramírez han sabut jugar amb l'estat d'ansietat d'una plantilla jove i necessitada i han lligat el tercer triomf seguit a casa que serveix, ara sí, per fer càlculs més pendents de la zona alta que no pas de la vermella. Això, evidentment, sense oblidar que el primer objectiu del curs passa únicament per la permanència a Segona Divisió B.

L'entrada de José Ángel Bueno a l'onze inicial ha estat una de les grans novetats juntament amb el retorn (esperat) de David Haro. El de l'Ametlla ha estat el generador de la primera opció clara de perill i, de fet, de l'assistència del primer gol del partit. Haro ha vist ben desmarcat Pablo Morgado, que després de fer un bon control ha etzibat un bon xut des de l'interior de la gran que ha significat l'1-0 de l'Hospi (9'). Els riberencs havien fet, probablement, el més difícil però calia donar continuïtat a un bon inici. El partit ha estat trencat durant gairebé 90 minuts, amb un Ilicitano que ha volgut jugar però encara ha deixat jugar més a un Hospi sempre perillós amb espais per davant. De fet, David Haro hagués pogut fer el segon poc després si no hagués estat per la primera intervenció de José Carlos (11'). Ha trigat el filial il·licità a treure's la son de les orelles, però fins la primera mitja hora de partit els de Vicente Mir sí han sabut transmetre sensació de perill.

Però més de vuit partits sense marcar no són casualitat: Jairo rematava alta una bona centrada de Peral (23'), la defensa riberenca desviava en última instància una rematada d'Iván Agudo (25') i fins i tot Craviotto havia d'aparèixer per enviar a córner un xut des de la frontal de Peral (32'). Han estat, de llarg, els millors minuts d'un Ilicitano que havia aconseguir evitar el segon gol riberenc en un xut d'Alcaraz que José Carlos enviaria a córner (32'). Del servei de cantonada, però, arribaria el gol més psicològic del partit: córner picat per l'Hospi i rematada a plaer d'Agustín Fernández per fer pujar el 2-0 al marcador (33'). El partit estava coll amunt pels visitants, però quan sembla que tot va malament... les coses acaben pitjor. I és que a set minuts del descans el ghanès Michael Anaba veia la segona groga per colpejar Canario i enfilava camí de vestidors tot deixant el filial amb 10 homes, perdent i amb més de mitja part per davant (38').

Tan malament pintava el panorama que abans del descans Vicente Mir feia un doble canvi per introduir al camp el davanter Rubio i el juvenil Javi Llor. Res no va canviar ni abans ni després de la represa. Be, sí: el marcador. Abans, la pitjor notícia del dia: la lesió de Peque en una jugada sense aparent perill que provocava la seva substitució per José Rodríguez (50'). Poc després, el disgust es transformaria en somriure gràcies a Agus, que tornava a emergir del bosc de defenses i atacants a la sortida d'un córner executat per Bueno i marcava el seu segon gol del matí i tercer i definitiu de l'Hospi (53'). A partit d'aquí el partit faria baixada per a l'Hospi mentre l'Elche Ilicitano, desafortunat i nerviós al darrera i poc incisiu en atac, tindria almenys el valor de cercar el gol de l'honor.

En canvi, les ocasions correrien pràcticament totes del costat riberenc; Valentín i Bueno s'estorbaven en una acció passada l'hora del partit que acabava fora per poc (62'). Amb l'entrada de Joel i Nano, l'Hospi guanyaria revolucions en atac però continuaria negat de cara a porteria: José Carlos treia amb les cames una rematada franca d'Haro (71'), Valentín enviava fora una volea des de la frontal (74'), Bueno es topava amb el porter il·licità (77') i Joel gaudiria de dues ocasions clares més per eixamplar la diferència, però primer errava el seu mà a mà davant José Carlos (80') i després no encertava a transformar en gol una bona rematada de cap en la que seria l'última ocasió de gol (88') d'un partit entretingut i que deixava la parròquia local amb el regust d'un marcador curt si atenem les ocasions d'uns i altres.