Etiquetes

23/1/15

#2bg3 | Prèvia de la jornada 22

CD ALCOYANO - CD ELDENSE
Diumenge, 25 de gener - 17:00 hores | El Collao
Jornada 22 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B
Àrbitre: Raúl Chavet García (Andalusia).

Darrer precedent: 0-1 (2006-2007; Pablo Ruiz) / Dues baixes per sanció: a l'Alcoyano no hi serà Julio de Dios ni a l'Eldense Sergi Guardiola; tots dos descansaran per acumulació d'amonestacions / Aires d'ultimàtum per a Óscar Cano. Els dos empats consecutius al Collao i la derrota de diumenge a Palma havent jugat gairebé tot el segon temps amb superioritat numèrica ha activat les alarmes a Alcoi. Després de la reacció el mes de novembre i desembre, l'Alcoyano ha passat la setmana a tres punts de la zona de playoff d'ascens / Ahir dijous, dia mogut a Alcoi amb la sortida d'Antonio Bello i el fitxatge del porter Diego García (Ponferradina) a causa de la lesió de Zabal / Més calmades estan les coses a Elda, almenys pel que fa al capítol esportiu. L'equip ha enllaçat quatre jornades seguides sense perdre per primer cop aquesta temporada i, a més, només ha encaixat un gol en aquests quatre encontres. Mentre se solucionen els problemes extraesportius i es busquen reforços, sembla que el 'profe Aparicio' ha trobat la tecla per donar vida a un Eldense que semblava sentenciat després de la derrota i el fluix partit fet a l'Hospitalet.

RESTA DE LA JORNADA

Dissabte, 16:00 | Reus Deportiu - Espanyol B
Estadi Municipal de Reus / Àrbitre: Lax Franco (Múrcia) | Darrer precedent: 0-0 (2013-2014; Segona B) / A l'Espanyol B es confirmava aquesta setmana la marxa de Néstor, tercer porter, al Celta B / Partit retransmès per Esport3 / Ultimàtum per a Natxo González: el tècnic roig-i-negre se la juga després que l'equip hagi baixat fins a la desena posició després de set jornades sense guanyar. El Reus ja és més a prop de la zona de descens que no pas de la de playoff (objectiu) del club i la visita d'un rival directe com l'Espanyol B pot ser definitiva per bé... o per malament / L'Espanyol B tampoc no passa pel seu millor moment: un punt dels últims 9 en joc han tret els de Planagumà d'entre els quatre primers. El filial blanc-i-blau fa quatre mesos i mig que no venç a domicili (1-3 a Cornellà el passat mes de setembre).

Diumenge, 12:00 | Atlètic - Ilicitano
Son Malferit / Àrbitre: Rebollo López (Catalunya) | Únic precedent: 2-1 (2013-2014; Florin -2- / Cristian Herrera) / Nacho Porcar (Ilicitano), baixa per sanció / l'acomiadament de Nico López a l'Atlètic Balears ha marcat l'inici d'una setmana importantíssima per als palmesans, que continuen buscant tècnic. Mentrestant, és l'entrenador del juvenil Javi Herreros qui s'ha fet càrrec de l'equip / Un equip que dimecres va vèncer el Toledo per 1-2 i es va classificar pels 1/4 de final de la Copa Federació. Ara els balearicos se les hauran, probablement, amb el Castellón de Calderé / Novetats també en un Ilicitano que ahir dijous feia oficial la cessió de Jesús Tamayo a l'Alcorcón B.

Diumenge, 12:00 | Badalona - Nàstic
Camp Municipal de Badalona / Àrbitre: Pulido Santana (las Palmas) | Darrer precedent: 2-0 (2013-2014; Abraham -2-) / Bermudo (Badalona), baixa per sanció / El Nàstic presentava dimecres el defensa castellonenc Pol Bueso (Albacete), segon fitxatge en aquest mercat d'hivern / Amb un només una derrota a Montigalà, el Badalona buscarà sumar el seu tercer triomf a la seva nova casa davant d'un líder que suma cinc jornades sense perdre i que en cinc dels darrers set partits ha deixat la porteria a zero / Dimarts els grana disputaven un partit amistós al municipal la Coma de Constantí; els de Vicente Moreno van derrotar els amfitrions, de Tercera Catalana, per un contundent 0-10.

Diumenge, 12:00 | Cornellà - Villarreal B
Nou Municipal de Cornellà / Àrbitre: González González (Illes Balears) | Primer precedent entre tots dos equips / Novetats de mercat en tots dos equips: el Cornellà anunciava dimecres el retorn del davanter Enric Gallego mentre que a Vila-real s'oficialitzava un altre retorn, el del lateral Fran García. A més, els groguets també comptaran amb el reforç del punta uruguaià Franco Acosta / Després de trencar la mala ratxa el Cornellà té l'oportunitat de guanyar de forma consecutiva per segon cop aquest curs / Al davant, un Villarreal B que ha sumat 2 dels últims 9 punts en joc i que ha perdut una mica de distància respecte la zona noble / Bona part dels seus jugadors van jugar dimecres contra el Celtic a la localitat anglesa de Dartford; els groguets van perdre per 1-0 en partit de la Premier League International Cup U-21.

Diumenge, 12:00 | Lleida Esportiu - Mallorca B
Camp d'Esports / Àrbitre: Arriola Echeverria (Euskadi) | Darrer precedent: 1-0 (2011-2012; Jorge Giménez) / Joan Sastre (Mallorca B), baixa per sanció / Canvi d'horari al Camp d'Esports per un equip, el Lleida Esportiu, que rutlla com a local però que baixa pistonada a domicili. Ara toca creu contra un equip que diumenge va trencar una ratxa negativa i que buscarà sorprendre els d'Idiákez. De fet, els de la Terra Ferma són el millor local del grup amb 25 punts de 33 possibles / Per la seva banda, el Mallorca B només ha guanyat un partit lluny de Palma (2-4 a Saragossa) però és el segon equip que menys partits ha perdut a domicili (tres d'onze disputats)

Diumenge, 12:00 | Mestalla - Huracán
Antonio Puchades / Àrbitre: Campos Salinas (Múrcia) | Darrer precedent: 3-0 (2013-2014; Sito, Robert, Chumbi) / Pablo Vidal (Huracán), baixa per sanció / Derbi valencià entre un filial que sempre resulta una incògnita i un Huracán clarament a l'alça / Els de Seligrat encadenen set jornades sense perdre que els han situat en segona posició i ja esperant qualsevol ensopegada del Nàstic per assaltar el liderat / El Mestalla és el tercer equip que més partits ha perdut com a local (quatre) i l'Huracán, el millor visitant del grup amb 20 punts de 33 possibles (i tan sols una derrota (a Vila-real) / El tècnic del Mestalla, Curro Torrres, viurà el primer dels quatre partits de sanció que li han caigut després de la seva expulsió a Elda.

Diumenge, 12:00 | Olot - Zaragoza B 
Estadi Municipal d'Olot / Àrbitre: Navarro Collados (Comunitat Valenciana) | Primer precedent entre tots dos equips / Santigosa (Zaragoza B), baixa per sanció / Una novetat en cada plantilla: a l'Olot arribava com a cedit a principis de setmana el defensa Jordi Calavera (Nàstic); al Zaragoza B ho feia el davanter Jaime Isuardi (Betis B), que obligarà Gabarre a deixar la seva fitxa a l'atacant càntabre / Tres partits sense perdre i sense rebre gol evidencien, també a casa, l'evolució positiva de l'Olot des de l'arribada de Rodri. Novament en horari matinal, els garrotxins buscaran encarrilar la permanència contra un rival directe / El Zaragoza B ja suma cinc jornades sense guanyar i tot i haver perdut únicament dos dels darrers set partits en joc només ha pogut guanyar un lloc a la classificació. Els de Láinez només han sumat un triomf a domicili (1-4 a Vila-real el passat mes d'octubre).

Diumenge, 18:00 | Hércules - Olímpic
José Rico Pérez / Àrbitre: Lozano Reina (Múrcia) | Darrer precedent:1-0 (1990-1991; Herrero) / Kike Alcázar i Álex Cortell (Olímpic), baixa per sanció / L'Hércules anunciava ahir dijous l'arribada del mitjapunta Juan Quero / Si a Alcoi sonen tambors de guerra a Alacant la situació és força semblant amb Pacheta. L'Hércules encara no ha guanyat en aquest 2015 i ha empatat els últims quatre partits que ha jugat com a local al Rico Pérez, que enguany no és precisament cap fortí. Els herculans hi han guanyat tan sols tres dels 11 encontres que hi han disputat i l'equip, tot i que manté plaça de privilegi (és tercer), no ha agafat la volada que la majoria esperava / Quant a l'Olímpic, enèssim intent de sumar el segon triomf consecutiu per primer cop en any i mig. La victòria per la mínima contra l'Atlètic situava els de Sandroni setzens / Els de la Costera són l'equip menys golejador a domicili (4 gols en 11 sortides) i el segon que més partits ha perdut (8 d'11).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada