Etiquetes

10/1/15

Compte amb el parany! | CE l'Hospitalet - Elche Ilicitano (diumenge, 12:00)

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - ELCHE ILICITANO
Diumenge, 11 de gener - 12:00 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 20 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, Vivi, Luque, David Haro, Èric Via i Nano.

Possible onze de l'Ilicitano: José Carlos, Fran, Hostench, Nacho Porcar, Rafa Gálvez, Sergi Guilló, Mario Arques, Joaquín, Sergi, Anaba, Iván Agudo i Rubio.

Àrbitre: Óscar Martínez Santos (Galícia).

Partit trampa. Així podem qualificar la cita que tindrà demà el Centre d'Esports l'Hospitalet per obrir la segona volta del Campionat. A partir de les 12:00 hores els homes de Kiko Ramírez rebran un rival en crisi, un Elche Ilicitano que arriba com a penúltim classificat, amb 17 punts, empatat amb el cuer i que fa vuit partits que no guanya, set que no marca i cinc que perd de forma consecutiva. Una carta estadística de presentació que converteix els il·licitans en víctima propiciatòria per sumar el tercer triomf consecutiu a l'Estadi i permetre que l'Hospi assoleixi la trentena de punts a la classificació. Però res més lluny de la realitat i més enllà de la seva condició de filial, l'Hospi ja sap què és patir per equips de la zona baixa, tal com va succeir fa poc més d'un mes amb la visita del Zaragoza B a l'Estadi i el 2-2 final amb el penal transformat per David Haro al temps de descompte. Vaja, que no valen confiances per un partit que pot aplanar el camí de la salvació (per molt que hi hagi gent que encara faci volar coloms quan parla de fer playoff).

L'Hospi ha preparar el partit durant tota la setmana amb la intenció de, com dèiem, no caure en la confiança. Al davant hi haurà un rival amb prou armes, especialment en el capítol ofensiu, com per no esperar cap camí de roses. Més enllà de la pèssima dinàmica ofensiva dels de Vicente Mir, el cert és que l'Ilicitano compta amb homes de pes en atac com poden ser Rubio, Iván Agudo, Jairo o l'hospitalenc Moha Traoré, que tot i no haver comptat amb massa minuts aquest curs podria tenir la seva oportunitat demà en un Estadi que ja va trepitjar fa uns quants cursos quan va jugar a l'Infantil de l'Hospi. La situació del filial de l'Elche, que pot recordar una mica al Levante B de la temporada passada, està inevitablement marcada per la inestabilitat institucional de l'entitat il·licitana, que ha impedit que a data d'avui puguin incorporar jugadors ja que tenen suspesos els drets federatius. A això cal afegir-hi alguns problemes de pagament a jugadors, tècnics i treballadors que ha conduïts els dos primers equips del club a viatjar les darreres setmanes en el vagó del descens.

Una situació que, d'una banda, impedeix que pugui debutar amb el filial el xilè Nico Maturana, qui havia de ser primera incorporació en aquest mercat d'hivern. D'altra banda, les lesions al Primer Equip han forçat l'ascens de jugadors del filial amb els de Fran Escribá i que Vicente Mir hagi hagut de recórrer al juvenil de Divisió d'Honor (Juanma, Gonzalo, Javi Llor o Liberto) per completar les convocatòries i, fins i tot, fer-los partir com a titulars. Situacions anòmales que han conduït l'Ilicitano a una situació complicada que en part ha generat aquesta cridanera ratxa de 648 minuts sense marcar cap gol. En l'aspecte positiu, Vicente Mir recupera Joaquín i Sergi Guilló, que diumenge passat no van jugar a Sant Andreu per estar sancionats i també Peral i Rafa Gálvez, que van anar convocats amb el Primer Equip. Per aquest motiu, però, Mir perd l'argentí Franco Fragapane, que viatjarà a Bilbao per enfrontar-se a l'Athletic (igual que el porter català Pol Freixanet); a més, Luca Iotti i el danès Tobi no es troben al 100% i tampoc s'han desplaçat a l'Hospitalet.

Tot aquest ball de noms d'altres i baixes se simplifica força quan parlem de l'Hospi. Kiko Ramírez podrà triar i remenar com gairebé no ha pogut fer durant tota la temporada: el tècnic tarragoní recupera Miguel Ángel Luque després de complir el partit de sanció i només tindrà la baixa d'Iván Hammouch, amb el qual Ramírez ja sap que no pot comptar a causa dels seus problemes físics. Així, l'Hospi convoca els 21 jugadors disponibles mentre, en paral·lel, el club busca reforços per la parcel·la ofensiva riberenca; en aquest sentit la incorporació de Javi Martínez (Nàstic) sembla força avançada però no seria la darrera, ja que en la ment de la secretaria tècnica del club hi hauria, també, el fitxatge d'un davanter centre sempre que el mercat ofereixi una opció que convenci. Abans, però, toca futbol, toca l'Ilicitano: Haro, Nano i Luque podrien tornar a l'onze inicial en detriment de Morgado, Joel i Canario. O no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada