Etiquetes

23/2/13

Prèvia | Club Gimnàstic - CE l'Hospitalet (diumenge, 12:00 hores)

dsc00133Després de passar per la segona i darrera obligada aturada al calendari, el Centre d'Esports l'Hospitalet torna a la competició oficial aquest diumenge (12:00) hores per visitar un dels dos equips que encara no ha perdut com a local, cas del Club Gimnàstic. Els grana, de la mà de Javi Salamero, semblen haver agafat el ritme a la Lliga i afrontaran la cita de demà amb la moral alta després d'haver enllaçat sis jornades consecutives sense conèixer la derrota. Amb tot, la millor ratxa en el que portem de temporada pels grana no està resultant suficient per apropar els tarragonins a la zona noble; amb 33 punts i ocupant la 10a posició al Campionat, l'equip de Salamero es veu obligat a afrontar tots i cadascun dels seus partits com si d'una final es tractés per poder seguir aspirant a l'únic objectiu de la temporada: el retorn al futbol professional. L'Hospi compta amb 11 punts més que els tarragonins, pel que un triomf demà a Tarragona podria deixar tocar de mort un possible rival en la lluita pel play-off.

 
Tot i la discreta temporada realitzada fins el moment, el potencial de la plantilla del Nàstic queda fora de tot dubte, més encara després de les incorporacions d'Arnau Tobella (Sant Andreu), Marc Martínez (cedit pel Huesca), Javi Martínez (Orihuela) i Jesús Perera (Atlètic Balears) en aquest mercat d'hivern. Sense anar més lluny, els grana són, juntament amb Huracán i l'Hospitalet, els únics equips que no han perdut en aquesta segona volta. I és més, juntament amb els valencians, és l'únic conjunt que manté la condició d'invicte al seu terreny de joc; 5 victòries i 7 empats però, sobretot, només cinc gols encaixats en dotze partits, xifra que converteix la defensa grana en la millor local del grup 3. Marcos, amb 5 gols i Perera amb 4 dianes (en 5 partits disputats) són els màxims realitzadors de la quarta millor defensa del campionat i d'un equip, el grana, que ha sumat dos resultats d'escàndol en les seves dues últimes actuacions al Nou Estadi: 4-0 davant l'Espanyol B i 5-1 enfront del Villarreal B.

Per la seva banda, l'Hospitalet també arriba al duel contra el Nàstic després d'una bona ratxa de resultats, amb cinc jornades invicte fruit de dues victòries i tres empats. Per no perdre el ritme de joc, els homes que dirigeix Miguel Álvarez van jugar fa poc més d'una setmana un amistós al camp del Santboià que va acabar amb triomf riberenc per 2 gols a 5. De cara a aquest partit, Álvarez no podrà comptar amb Pol Llonch, que segueix lesionat, ni amb Alberto Manga, que segueix arrossegant unes molèsties al bessó que li impediran demà ser de la partida. Per contra, el tècnic de Guarromán comptarà amb la doble bona notícia del retorn de Marc Pedraza i David Corominas, que es van perdre per sanció el partit de fa dues setmanes al camp de l'Espanyol B en haver de complir el cicle d'amonestacions. A banda de Pol i Manga, Peque, Moussa i Pedro Bilbao tampoc són a la llista de convocats per decisió tècnica. Els 16 escollits són Craviotto, Oliver, Hammouch, Julio Rico, Valentín, Moyano, Viale, Pedraza, Manel, Barranco, Ángel Sánchez, Aday, Cirio, Corominas, Osado i Bacari.

Els precedents
Gimnàstic i l'Hospitalet s'han enfrontat en 25 ocasions en partit oficial (Segona Divisió B, Tercera Divisió i Promoció de descens a a Tercera) en terreny grana amb un balanç de 6 victòries riberenques, 6 empats i 13 triomfs d'un Nàstic que anotat 42 gols en aquests 25 encontres mentre que l'Hospi n'ha fet 33, El darrer precedent ens porta al 10 de novembre de 2002, quan Nàstic i Hospi van empatar a un gol després que Óscar Ollés (45') avancés els riberencs instants abans d'arribar al descans i que l'actual tècnic del Reus, Santi Castillejo transformés un penal per situar l'empat definitiu (65'). Podeu recordar, també, dues de les victòries més brillants de l'Hospi al Nou Estadi en aquest enllaç.

Club Gimnàstic - Centre d'Esports l'Hospitalet
Diumenge, 12:00 hores | Nou Estadi de Tarragona
Campionat de Lliga de Segona Divisió B - Grup III - 28a Jornada

Possible onze del Club Gimnàstic: Rubén Pérez, Benito, Arnau, Mairata, Xisco Campos, De Lerma, Marc Martínez, Javi Martínez, David Haro, Marcos Jiménez i Perera.

Possible onze del CE l'Hospitalet: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Manel, Pedraza, Cirio, Corominas, Aday i Bacari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada