Etiquetes

27/2/13

Prèvia | CE l'Hospitalet - CF Badalona (dimecres, 19:30 hores)

Aquest vespre (19:30 hores, Estadi de Futbol de l'Hospitalet) el grup 3 de Segona Divisió B posarà a disposició del Centre d'Esports l'Hospitalet la segona tongada de tres punts en una setmana de 9 punts, una setmana que pot elevar els riberencs a la zona alta, sempre depenent dels marcadors dels rivals, una setmana que va començar de forma excel·lent a Tarragona amb un triomf per 1-2 que manté els riberencs cinquens. L'empresa, però, no serà fàcil: visita l'Hospitalet el CF Badalona, un partit sempre complicat i amb precedents per tenir els peus a terra i no llançar les campanes al vol més enllà dels 16 punts que separen ambdós equips a la classificació. El suport de l'afició, doncs, serà vital; faci més o menys fred, no hi ha excusa: els qui ho desitgeu podreu accedir al camp de manera lliure i, a la sortida, podreu abonar la quantitat que cregueu convenient, des d'un cèntim d'Euro a 15 Euros. Regalat.

Entrada barata, victòria cara, caríssima. Arriba a l'Estadi un Badalona que diumenge trencava una ratxa negativa, la pitjor en el que portem de campionat: 8 partits sense vèncer van veure la llum al túnel amb el triomf per 2-0 sobre el Villarreal B (rival de l'Hospi aquest diumenge). Els gols d'Abraham i de Jordi Quintillà van donar tranquil·litat a l'equip dirigit per Albert Càmara, que tot just va sumar el tercer triomf de la temporada al Camp del Centenari. De fet, fins diumenge els escapulats havien sumat més punts a domicili que no pas com a locals, mostra del perill que amaga un equip que s'ha reforçat prou bé en aquest mercat d'hivern.

Precisament els dos golejadors de diumenge són dues de les novetats a un Badalona que també ha incorporat el punta Albert Yagüe (Dinamo Tbilissi) i el central lleidatà Jerson Bosch (Balaguer). El defensa, però, no podrà ser de la partida a causa de la lesió que es va produir fa 10 al partit contra el Nàstic. Tampoc hi seran pel mateix motiu el davanter Joan Grasa ni un altre central, Xavi Pelegrí, que diumenge va abandonar el camp amb molèsties i avui descansarà per precaució. En principi el seu lloc al camp l'hauria d'ocupar l'andalús Gallardo. La quarta baixa és la del migcampista Javi Moreno, que descansarà per acumulació d'amonestacions. Per contra, la bona notícia per Cámara és el retorn de Xavi Muñoz després de l'expulsió davant el Nàstic i el posterior partit de sanció. Es preveuen rotacions a l'onze del Badalona, també en vistes del vital partit contra el Binissalem diumenge vinent.

Pel que fa a l'Hospi, els efectes del triomf a Tarragona gairebé no s'han deixat notar. I és que disputar un partit només tres dies després fa que els jugadors no hagin tingut ni un moment per respirar, sempre pensant en el duel d'aquest vespre davant del Badalona. L'equip va exercitar-se dilluns i dimarts a primera hora per preparar aquest encontre i ho ha fet sense novetats. Miguel Álvarez repeteix la mateixa convocatòria que va disposar davant el Nàstic, una llista de la qual tornen a quedar-ne fora Pol Llonch i Alberto Manga per lesió i Moussa, Peque i Pedro Bilbao per decisió tècnica. Amb tot, és d'esperar també que el tècnic riberenc introdueixi alguna novetat a l'onze inicial respecte al que va sortir d'inici diumenge al Nou Estadi amb l'objectiu de repartir minuts i esforços, també en vistes del partit de diumenge davant el Villarreal B.

Els precedents
Balanç sens dubte negatiu en clau riberencs, el que ofereixen els sis precedents entre el CE l'Hospitalet i l'actual CF Badalona, sempre posterior a la fusió amb l'Esport Badaloní. D'ençà del primer enfrontament, la darrera jornada de la temporada 2003-2004 a Tercera Divisió amb el campionat en joc (0-2), els escpaulats han guanyat en quatre de les seves sis visites a l'Estadi, la darrera la temporada passada per 0-1 amb un gol de Manolo Bueno (90') en rematar un servei de cantonada. A banda de l'empat en l'obertura del campionat de Lliga 2010-2011 (1-1), l'únic resultat positiu per a l'Hospi ens trasllada a la temporada 2006-2007, amb Juan Carlos Oliva d'entrenador i amb el triomf per 1-0 gràcies a un gol de Quique Cárcel al minut 46.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - CLUB DE FUTBOL BADALONA
Segueix el minut a minut a Twitter: @CE_LHospitalet
Dimecres, 19:30 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Campionat de Lliga de Segona Divisió B - Grup III - 29a jornada

Possible onze del CE L'HOSPITALET: Craviotto, Julio Rico, Valentín, Viale, Moyano, Manel, Pedraza, Ángel Sánchez, Aday, Cirio i Bacari.

Possible onze del CF BADALONA: Marcos, Ferrón, Bermudo, Sobregrau, Gallardo, Borja, Xavi Muñoz, Sergio Cortés, Joaquín, Abraham i Yagüe.

Àrbitre: Alberto Salazar López de la Oliva (Comunitat Valenciana).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada