Etiquetes

12/3/12

Vine a veure l'Hospi... GRATIS!

Aquest passat cap de setmana, tal com vam avançar al compte Twitter i ahir es va anunciar a l'Estadi, es van fer oficials les mesures que ha determinat la Junta Directiva per tal d'incentivar, per enèssima vegada, l'assistència de públic a l'Estadi en aquest tram final de temporada. Un rush final que és importantíssim, vital per l'equip de futbol més representatiu de l'Hospitalet (segona ciutat de Catalunya en nombre d'habitants). Per tal de fer possible un major recolzament de la ciutat en els darrers cinc partits de la temporada regular l'Hospitalet ha près la determinació de declarar TOTS els PARTITS que l'Hospi jugarà com a LOCAL de PORTES OBERTES. És a dir, a partir del proper dimecres 21 de març, quan l'Hospitalet rebrà el Gandia a l'Estadi (20:00 hores), tothom qui ho desitgi podrà veure l'equip de la seva ciutat de forma GRATUÏTA. Pel que fa als darrers quatre partits, i amb l'objectiu d'incentivar l'assistència de públic jove, els encontres es disputaran en diumenge i a les 6 de la tarda.

Evidentment que hi haurà gent a favor i en contra d'aquesta decisió, tant pel que fa al tema de la gratuïtat dels darrers cinc partits com pel que respecta al canvi d'horari. També s'ha de dir, però, que la Junta Directiva riberenca ha fet un pas endavant, com li hem estat reclamant des de fa molt temps, a la recerca de fórmules per portar més gent al camp i, de pas, fidelitzar-la de cara la possible disputa del play-off d'ascens a la Lliga Adelante. Pel que fa al tema de l'horari, és evident que hi haurà gent que prefereix jugar pel matí i tenir la tarda lliure, com segurament n'hi haurà que amb els partits a la tarda puguin assistir a l'Estadi. És el cas, per exemple, dels centenars de jugadors i aficionats d'altres clubs de la ciutat i que habitualment sempre han coincidit en horari amb els partits de l'Hospi com a local. És aquí, i també a les escoles, als més petits, on s'ha de fer el treball de camp per no només informar sinó començar a llaurar per, en un futur més o menys proper, crear un sentiment de pertinença a l'Hospi que permeti veure les grades de l'Estadi.

És per això que no n'hi haurà prou amb anunciar que l'entrada serà gratuïta i prou. La idea, una proposta, és la de repartir invitacions que facin que la gent se senti més 'obligada' a anar al camp. No és el mateix haver de recordar que un equip que no vas a veure gairebé mai fa portes obertes que ser a casa, veure la invitació pel partit al moble del menjador i fer un pensament per passar cap a l'Estadi. Són detalls, petites coses sense aparent importància però que acaben per tenir una incidència més important de la que pugui semblar en un altre moment. Pel que fa als socis i abonats, i sempre respectant la seva opinió (només faltaria), hauria de ser el moment de fer gala de sentit de club, de lluitar i de respectar una decisió que no està orientada a fastiguejar el soci que ja ha abonat el seu carnet, sinó que es busca minimitzar un mal endèmic d'aquest club i que ha estat cavall de batalla i tema de conversa de molts aficionats de l'Hospi. Vaja, que es tracta de remar tots junts.

Calendari de l'Hospi
29a jornada | UE Llagostera - CE l'Hospitalet | Dissabte 17 de març, 16:30 hores
*30a jornada | CE l'Hospitalet - CF Gandia | Dimecres, 21 de març, 20:00 hores
**31a jornada | UE Sant Andreu - CE l'Hospitalet | Diumenge, 25 de març, 12:00 hores
*32a jornada | CE l'Hospitalet - Orihuela CF | Diumenge, 1 d'abril, 17:00 hores
**33a jornada | València Mestalla - CE l'Hospitalet | Dia i hora per confirmar
*34a jornada | CE l'Hospitalet - Andorra CF | Diumenge, 15 d'abril, 18:00 hores
35a jornada | Descans
*36a jornada | CE l'Hospitalet - Ontinyent CF | Diumenge, 29 d'abril, 18:00 hores
37a jornada | Atlètic Balears - CE l'Hospitalet | Diumenge, 5 de maig, 12:00 hores
*38a jornada | CE l'Hospitalet - CD Olímpic | Diumenge, 12 de maig, 18:00 hores

* Partit amb entrada GRATUÏTA a l'Estadi.
** Partit amb dia i/o horari per confirmar

5 comentaris:

  1. Tot molt bonic però posar "fastidiar" en un text escrit en català és com pixar-se de la llengua catalana. Una mica de respecte sisplau!

    ResponElimina
  2. Gràcies per l'avís, Glòria! Ja està corregit! Per cert, "sisplau" és incorrecte en català, de la mateixa manera que ens pixem "en la llengua catalana" i no pas "de la llengua catalana". No tens cap errada més en una línia i mitja: bona feina!

    Salut!

    ResponElimina
  3. Ayer vi la que se formó en el campo con el anuncio de los últimos cinco partidos en casa por la tarde. Cuatro o cinco dando voces que se escuchaban por todo el estadio. Personalmente, prefiero la tarde en verano ya que en mayo (si la evolución del clima va como hasta ahora) podemos tener 35 grados al sol a las doce de la tarde.
    Y, si la memoria no me falla, ¿los primeros partidos de esta liga no fueron también por la tarde?

    ResponElimina
  4. Mallorca B, Badalona, Dénia y Huracán. Hasta el 23 de octubre no jugamos en casa a las 12.

    ResponElimina
  5. La iniciativa es buena y hay que correr la voz para que vengan colegas, familiares, vecinos, amigos, compañeros de trabajo, etc.... HEMOS DE INTENTAR QUE CON EL APOYO DE LA AFICION DE SIEMPRE MAS LOS INVITADOS CONSIGAMOS QUE NUESTRO CAMPO SEA UN FORTIN. ¡¡¡ SI CONSEGUIMOS GANAR LOS DE CASA (cuestion complicada ultimamente) Y CON SOLO UNA VICTORIA FUERA O DOS EMPATES CASI SEGURO SERA SUFICIENTE PARA ENTRAR AUNQUE SEA CUARTO PARA JUGAR LA PROMOCION ¡¡¡¡

    ResponElimina