Etiquetes

27/3/12

Riberencs per uns dies

Al Blog de l'Hospi, a la secció 'Què se n'ha fet', podeu consultar quan ho desitgeu la situació actual d'aquells jugadors en actiu que van defensar la samarreta de l'Hospi en partit oficial i que, amb més o menys encert, amb millor o pitjor record, van fer les maletes per canviar d'equip. Alguns han arribat a les categories més altes, a Espanya o a l'estranger; d'altres gaudeixen de l'essència del futbol, de vestir-se curs cada setmana més enllà de la categoria on militin. Són gairebé un centenari de jugadors, repartits en clubs entre la Primera Divisió i la Quarta Catalana. Però no són els únics que han jugat a l'Hospi. Les pretemporades i els partits amistosos sempre han estat considerats ideals com a banc de proves per testar possibles incorporacions a l'equip. Alguns del planter, d'altres relativament coneguts i alguna aparició exòtica que d'altra han fet aparició al llarg de les darreres temporades en partits no oficials al Centre d'Esports l'Hospitalet. D'aquests protagonistes, dels que tot i la seva fugacitat també van passar per aquí, versa aquesta nova entrada.

Temporada 2011-2012

"Choco" Gómez (Ciutat de Mèxic, 23 d'octubre de 1990). Va ser la darrera provatura a l'Hospi. Aquest migcampista ofensiu nordamericà va entrenar durant el període nadalenc sota les ordres de Jordi Vinyals. Va jugar la segona meitat de l'amistós que l'Hospi guanyava al Nou Estadi de Tarragona per 0-1 enfront del Nàstic. Després del seu breu periple europeu, José Gómez ha tornat al conjunt universitari del Creighton Soccer amb qui ha començat l'anomenada 'Spring Exhibition'. Al Blog, ja li vam dedicar el primer article del 2012.

Alan Liesegang. És l'actual capità del Juvenil riberenc de Lliga Nacional. Jugador polivalent, pot jugar tant al mig del camp com a la defensa (ha actuat al lateral dret en alguns partits sota les ordres de Robert Cuesta). Igual que el "Choco", Alan també va disputar la segona meitat del partit de Tarragona, on va compartir l'eix de la defensa amb Sergio Castaño, reeditant la parella que s'havia enfrontat al Santboià en un amistós del 7 de desembre; aquell dia, Alan va jugar els 90 minuts. A Nacional, aquest curs ha marcat de moment un únic gol, davant el Mollet, a l'Estadi, a la 16a jornada.

Pedro Baena. Amb 7 dianes, Pedro Baena és una de les sensacions del Juvenil A del Centre d'Esports l'Hospitalet. Amb la baixa de Marc Gallart, Baena va irrompre amb força a l'equip de Lliga Nacional, amb qui ha estat titular en bona part dels partits. Amb el primer equip, Vinyals li va donar l'alternativa a la segona meitat de l'amistós que el passat mes de desembre va enfrontar l'Hospi i el Santboià a l'Estadi (2-3).

Toshi Yatsuzuwa. Sobre el paper, 'Yatsu' és el japonès que més minuts ha jugat amb l'Hospi. Va ser el passat mes d'agost al camp de la UE Vic. 90 minuts disputats enfront els osonencs repartit entre els dos laterals, Toshi es trobava a prova amb els riberencs procedent de la Universitat de Meiji, al Japó.

Yohei Oikawa. L'altra exòtica incorporació del país del sol naixent era Yohei Oikawa, que a diferència del seu company Toshi només va disputar la segona part davant del Vic. Jugador més ofensiu, va intercanviar constantment les bandes de l'atac de l'Hospi amb una de les sensacions del planter: Pedro Bilbao. Igual que 'Yatsu', Yohei també va ser a prova amb l'Hospitalet provinent de la Universitat de Meiji.

Temporada 2010-2011

Poño. Les coses clares: no hem pogut trobar el seu equip actual. Li perdem la pista l'agost de 2011, quan vestint la samarreta del FC Martinenc s'enfronta al Rubí en un partit de pretemporada. El curs passat, aquest lateral dret jugaria cedit a l'Hospi de Divisió d'Honor (provinent del Sant Andreu) i debutaria amb el primer equip en un dels minipartits que els riberencs, amb Pedraza a la banqueta, jugarien al Trofeu Sergi Barjuan a les Franqueses. Va disputar els 45 minuts davant el quadre local i també disposaria de minuts enfront el Sabadell.

Temporada 2009-2010

Michael Bangweni Masson. Aquest davanter camerunès (21 anys) es va convertir en una de les sensacions de la pretemporada 2009-2010. Això no vol dir precisament que el seu record sigui positiu, ja que la seva actuació a la final del Torneig d'Històrics contra el Masnou, fallant ocasions a tort i a dret juntament amb Adama, va ser digna de passar a la història. Com era d'esperar, el punta camerunès no es va quedar a l'Hospi, però va trobar aixopluc al Vilassar de Mar, a Primera Divisió Catalana. Actualment, com són les coses, és el '9' de tot un històric del futbol barcelonès... dirigit per un extècnic de l'Hospi; Michael milita actualment a la Unió Esportiva Sants que dirigeix Julià Garcia.

Adama Sissoko Namake. Davanter malià que actualment juga a Segona Catalana i que, curiosament, va compartir vestidor amb un membre de la plantilla actual de l'Hospi. La temporada 2008/09, Adama jugava al Juvenil de l'Ametlla del Vallès amb un tal David Haro. Aquella mateixa temporada, l'africà va entrenar unes setmanes amb el Gavà. L'estiu de 2009 va ser el del seu pas per l'Hospi. Diversos partits no li van servir per guanyar-se un lloc a la plantilla que dirigia Jordi Vinyals, i va tornar a l'Ametlla del Vallès abans de fitxar pel Granollers la temporada 2010-2011. Actualment lesionat, Adama restava pendent d'operació per començar el seu camí de retorn al futbol. Imatge: EC Granollers

Ibai Pérez de Arrilucea Lazkoz. Aquest defensa basc també va gaudir de minuts a la pretemporada 2009-2010 de la mà de Jordi Vinyals, amb intervencions en algun altre partit amistós a banda del Torneig d'Històrics. Procedent del Juvenil B de la Damm (2008-2009), Ibai va passar posteriorment pel Juvenil A del CE l'Hospitalet i pel de la UE Sant Andreu abans de fitxar pel San Cristóbal. A Terrassa, una inoportuna lesió domèstica que li va produir una fractura de clavícula l'ha deixat gairebé sense minuts aquesta temporada. Amb el canvi d'any, Ibai Pérez ha trobat nova destinació: defensa els colors de l'Atlàntic Barceloneta, equip del grup 11 de Tercera Catalana.

Sergi Meca Martí. Un altre dels jugadors al qual li hem perdut la pista (o no l'hem sabuda trobar). Aquest central va arribar a l'Hospi l'estiu de 2009 provinent del Juvenil B del Badalona, que militava a Lliga Nacional. Va tenir minuts, per exemple, al minipartit entre l'Hospi i l'Horta a la fase de grups de l'Històrics, així com a la semifinal davant la Grama B, però finalment va acabar al Juvenil A. No hi va acabar la temporada, ja que va retornar a Badalona per reforçar el primer juvenil escapulat a Nacional. Després de passar pel Cornellà l'any passat, va acabar la temporada al Mollet a Preferent Territorial, darrer club on hem trobat rastre de Sergi Meca.

Kike. Poques dades tenim d'aquest jugador que va disposar de minuts de prova l'any 2009. Va ser concretament a la final del Torneig d'Històrics, davant del Masnou, que aquest jove extrem va vestir la samarreta de l'Hospi.

Temporada 2008-2009

Alberto Edjogo-Owono. Alberto Edjogo és el darrer jugador a prova que ha estat capaç de marcar un gol a l'Hospi. L'actual jugador del Vista Alegre (Primera Catalana, grup 2) i internacional amb la selecció de Guinea Equatorial, ha estat un autèntic rodamón del futbol. Després de ser descartat pel cos tècnic que encapçalava Julià Garcia, Edjogo va passar per l'Olímpic de Xàtiva (2008-2009), pel Mazarrón (2009) i pel Blanes, equip amb el qual va clavar dos grans gols a l'Estadi a Tercera Divisió (2010). Després d'un breu període sabàtic, Alberto Edjogo tornaria a vestir-se de curt per defensar els colors del Vista Alegre; amb l'equip de Castelldefels s'ha tornat a destapar com a killer; amb 12 gols és tot just el tercer màxim realitzador del grup 2 de Primera Catalana.

Joan Brullet Gubern. Aquest migcampista polivalent vallesà va ser un dels que més a prop va ser de quedar-se a l'Hospi. De fet, el cos tècnic va veure-li opcions i per això va decidir cedir-lo al Montcada de Primera Catalana per tal de foguejar-lo. Tot i les oportunitats, el retorn i debut oficial de Joan Brullet mai no es va arribar a produir. Abans de provar a l'Hospi, Brullet formava part del CE Sabadell, que l'havia cedit la temporada anterior a l'Igualada. Actualment, Joan Brullet juga a la Unió Esportiva Castellar, equip del grup 4 de Segona Catalana, després d'haver passat pel Granollers i el Vilassar de Mar.

Georgi Latchezar Tanev (Jordi Tanev) . Va ser un dels jugadors més exòtics a les pretemporades recents de l'Hospi. Nascut a Sofia (Bulgària, 1989), tal com recull aquesta peça de Mundo Deportivo va arribar a Espanya en edat aleví, quan va debutar amb la PB Anguera. Després va passar per l'Horta, club sota el qual va anar convocat diverses vegades amb les seleccions inferiors del seu país. Va provar amb l'Hospi, sense sort. Posteriorment, va passar pel Poble Sec i el Vilanova, on va actuar majoritàriament amb el filial de Primera Territorial (2010-2011). Aquesta és l'última pista que ens deixa Tanev.

Lucho. També tenim poques dades d'aquest jugador argentí que va entrenar a la segona part de la pretemporada sota les ordres de Julià Garcia i que va disputar el partit que va enfrontar l'Hospi amb el Vilassar de Dalt (1-2) a terres maresmenques, igual que la segona part al camp del Mollet (0-3), a Montcada (0-1) o a Manresa (0-1).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada