Etiquetes

10/3/12

Una llàstima | CE l'Hospitalet Juvenil A 2-2 Girona B

A les portes. L'Hospi s'ha quedat ben a prop de sumar un triomf èpic que mantingués les distàncies amb l'Europa. Els graciencs han derrotat el Gavà per 2-1 i amplien a sis la diferència amb els riberencs, que compten amb un partit perdent. I és que en un bon partit de futbol, els de Robert Cuesta s'han afartat de fallar ocasions de gol, s'han quedat amb inferioritat numèrica i han acariciat el 3-2 en dues clares opcions al temps de descompte; tot per acabar empatant a dos en un disputat partit que arrencava amb un golàs de Pedro Bilbao i una excel·lent rosca que situava l'esfèrica lluny de l'abast d'Adri (13'). Tot i el que el control de la pilota corresponia a un bon Girona B, els d'Albert Síria han anat a remolc d'un Hospi que ha perdonat el segon gol abans del descans amb dues accions de Pedro Bilbao que marxaven desviades per ben poc (33' i 42'); també Robinho hauria pogut eixamplat diferències amb un llançament de falta que ha marxat fora després d'impactar al travesser gironí (37').

La segona meitat ha vist un Hospi que ha sortit decidit a sentenciar el matx, però ha estat Marcel Serramitja qui ha vessat una gerra d'aigua freda en rematar a gol, en segona instància, després d'una gran aturada de Roger Cabezas (55'). L'empat no ha trastocat un Hospi que ha seguit ambiciós: la defensa gironina treia sota pals una clara opció de l'argentí Agustín (61'), però no podia fer res per evitar el 2-1, obra del central Mario Ricote, de cap i a la sortida d'un servei de cantonada (65'). El partit, però, havia embogit i el Girona B, amb una passa endavant, canviaria el rumb del partit. Penal clar de Mario sobre Uri i expulsió del central riberenc (73'); el penal el transformaria el capi gironí, Gerard Gumbau per establir el 2-2 definitiu. I no seria per falta d'ocasions: Serramitja enviava als núvols una centrada d'Aleix que hagués significat el 2-3 (76'). Al descompte, el torn seria d'un Hospi més èpic que mai amb 10: la volea de Nico Kata marxava llepant el pal esquerre de la meta d'Aleix (90'). Encara més desesperant era l'acció del minut 95, en una falta que cap dels tres jugadors riberencs que eren sols davant del porter eren capaços d'enviar al fons de les malles, segons abans que Comella Gil assenyalés la fi del partit amb la sensació de dos punts perduts tot i la categoria del rival.

Fitxa tècnica

CE l'Hospitalet Juvenil A: Roger Cabezas, Alan, Héctor Poncelas, Mario, Sergio, Robinho (Toni Montserrat, 82'), Quim Prades, Pedro Bilbao, Over (Xavi, 72'), Agustín (Nico, 68') i Pedro Baena (Cristian, 80').

Girona Juvenil B: Adri (Aitor, 70'), Aleix, Massegú, Marc, Eloi, Iván (César, 88'), Gerard Gumbau, Barco, Serramitja (Ferran, 79'), Mamadou (Uri, 61') i Pere (David, 70').

Gols: 1-0 Pedro Bilbao (13'); 1-1 Serramitja (55'); 2-1 Mario (65'); 2-2 Gerard Gumbau (73', penal).

Àrbitre: Ramon Ricard Comella Gil. Ha amonestat els locals Sergio (54') i Robinho (75') i els visitants Eloi (12'), Iván (52'), Barco (71'), Massegú (91') i Uri (93').

Incidències: tarda fresca a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet i entrada molt pobra que no arribava a la cinquantena d'espectadors. Presència d'aficionats gironins i també d'alguns directius riberencs, encapçalats pel president Miguel García. El porter Joel Garzón ha completat la convocatòria de l'Hospi, que segueix sense perdre des que està dirigit per Robert Cuesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada