Etiquetes

24/3/12

Tornar a patir, tornar a guanyar | CE l'Hospitalet Juvenil A 2-1 AE Prat Juvenil A

Tot i algunes victòries còmodes davant la Floresta o Gramenet, el destí del Juvenil A del Centre d'Esports l'Hospitalet està lligat, com el del primer equip, a la tensió, als patiments i a les victòries ajustats. No ha estat el partit més brillant dels homes de Robert Cuesta, però el triomf per 2-1 sobre un combatiu Prat, sumat als empats de l'Europa i del Sant Andreu fan que les matemàtiques provoquin que l'Hospi depengui únicament dels seus resultats per ser el curs vinent, de nou, a la Divisió d'Honor. En un partit que començava elèctric amb una ocasió d'Iván Salvador (5'). Héctor Poncelas, amb la col·laboració de l'exporter riberenc Guille, tindria més sort i obriria el marcador amb un xut des de la frontal per fer pujar l'1-0 al marcador (18'). Tot i intentar-ho, l'Hospi només portaria perill a la porteria pratenca gràcies a les curses de Pedro Bilbao, i també en una ocasió que Nico Kata no encertava a rematar de forma incomprensible. Per contra, el Prat en faria prou amb un penal discutible per empatar el partit: Roger Cabezas aturava el penal llançat per Segura, que aprofitaria el rebuig per marcar davant la passivitat de la rereguarda riberenca.

La segona meitat començava amb molt bon peu per l'Hospi, que tornava a avançar-se al marcador amb una diana de Pedro Bilbao, després d'una bona acció individual per la dreta que l''11' de l'Hospi resolia magistralment davant Guille (50'). El mateix Pedro Bilbao tindria l'opció de matar el partit pocs minuts després en una opció que salvava el porter del Prat, però seria el quadre visitant qui aprofitaria els nervis locals per portar perill sobre la porteria de Roger Cabezas. Especialment clares eren dues oportunitats de Valle, amb un cop de cap franc desviat (52') i amb un xut a l'interior de l'àrea que obliga a estirar-se el porter riberenc (85'). Pilotes penjades, faltes i córners van augmentar la sensació d'estrès d'un Hospi que perdonava el 3-1 al temps de descompte a les botes de Cristian (91'). No seria l'única pèrdua, ja que Robinho també ha hagut de marxar del camp lesionat, a l'espera de saber-ne el seu abast.

FITXA TÈCNICA

CE l'Hospitalet Juvenil A: Roger, Alan, Mario, Sergio, Mañas, Quim, Over (Xavi, 87') Héctor Poncelas, Iván, Nico (Robinho, 61') i Pedro Bilbao (Cristian, 92').

AE Prat Juvenil A: Guille, Piti, Pierre (Valle, 46'), Carlos, Fede (Eric, 81'), Juanda, Serna, Segura, Adri, Manel, Criado (Moya, 70').

Gols: 1-0 Héctor Poncelas (18'); 1-1 Segura (41'); 2-1 Pedro Bilbao (50').

Àrbitre: Gustavo Rebollo López. Ha amonestat el visitant Fede (33').

Incidències: Partit de la 25a jornada del grup 7 de Lliga Nacional disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 60 espectadors. Presència del president del club, Miguel García, i també dels micròfons del Prat Ràdio, que ha retransmès l'encontre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada