Etiquetes

30/6/14

Pol Llonch marxa a l'Espanyol B

Serà un filial però no pas blaugrana. El migcampista del Centre d’Esports l’Hospitalet, Pol Llonch, jugarà les properes dues temporades al Reial Club Deportiu Espanyol. Així ho ha anunciat avui mateix el propi jugador, que ha aprofitat el moment per dedicar unes paraules d’agraïment a l’Hospi, el que ha estat el seu club les darreres dues temporades. Tot i que en principi Pol Llonch jugarà al filial que enguany dirigirà Lluís Planagumà, el contracte signat amb l’Espanyol preveu que el migcampista faci la pretemporada amb el Primer Equip sota les ordres de Sergio González, igual que en el seu dia van fer Cristian Gómez i Christian Alfonso. Pol Llonch (Barcelona, 1992) va arribar al Centre d’Esports l’Hospitalet l’estiu de 2009 per passar-hi els seus últims dos anys d’etapa juvenil. El seu bon paper a Divisió d’Honor tot i no poder evitar el descens li va valer una oportunitat amb el Primer Equip. Va debutar ja a la pretemporada, sota les ordres de Vinyals, en un amistós a Tordera contra el Qatar Sports Club. Després d’una primera volta amb escassa participació, el bon treball setmanal, juntament amb algunes lesions d’homes importants van acabar convertint Pol Llonch en una peça fonamental d’un Hospi que es va quedar a les portes de jugar el playoff d’ascens. Aquell any, Pol va acabar la temporada actuant com a lateral dret degut a les baixes per lesió d’Iván Hammouch i Peque.

De promesa a realitat. Més enllà de la seva polivalència, l’esperit incansable de Pol Llonch el va convertir la passada temporada en titular indiscutible. Només una inoportuna lesió el mes de gener al camp del València Mestalla va tallar una progressió imparable que havia provocat que alguns equips de Primera Divisió s’haguessin fixat en ell. 19 titularitats abans de la lesió i 8 des que va tornar a Reus fins el darrer partit de playoff contra l’Eibar. Tot i recuperar sensacions, la manca de ritme va impedir veure en el tram final el Pol Llonch a què estàvem acostumats. Pel jove migcampista barceloní, aquest últim curs és el que més ha gaudit amb la samarreta de l’Hospi. I és que després d’un inici realment complicada, amb la dimissió de Martín Posse quan l’equip pernoctava en zona de descens, la pinya que han format els jugadors i tècnics va possibilitar la fantàstica reacció de l’equip. Més enllà de la culpa col·lectiva, el cert és que el tercer any a la primera plantilla hospitalenca ha estat la de l’eclosió de Pol, qui de llarg ha estat un dels tres millors jugadors de la temporada, no només a l’Hospi sinó al grup 3 de Segona Divisió B. Pol només s’ha perdut quatre partits aquesta temporada (dos per sanció i dos per lesió) i ha estat titular en 38 dels 40 partits que ha jugat entre Lliga i playoff (va descansar a la Copa del Rei).

D’aquesta manera, Pol Llonch posa punt i a part a la seva etapa com a jugador del Centre d’Esports l’Hospitalet després de 95 partits jugats entre Lliga, playoff d’ascens i Copa del Rei. És a dir, 6.864 minuts oficials jugats amb la samarreta del Centre d’Esports l’Hospitalet; 95 partits jugats dels quals 78 han estat com a titular. Llonch ha anotat tres gols amb l’Hospi: la temporada passada al camp del Mallorca B i enguany a l’Estadi contra el Reus i al playoff a Llorca, al camp de La Hoya Lorca. Només ha vist una targeta vermella (l’any passat a l’Estadi contra el Nàstic) i ha estat amonestat en 25 ocasions, de les quals 16 han tingut lloc aquesta temporada. Sempre és complicat haver de reemplaçar un jugador de l’estil i compromís de Pol Llonch, però oportunitats com aquesta no es poden deixar escapar. Des del Blog, li desitgem sort i encert pel futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada