Etiquetes

13/6/14

Horari i preus per l'Hospi-Leganés

Ja es coneix l'horari i el preu de les entrades pel partit de tornada de la tercera eliminatòria del playoff d'ascens a la Lliga Adelante que enfrontarà el Centre d'Esports l'Hospitalet i el CD Leganés. El partit es jugarà el proper diumenge 22 de juny a les 19:30 hores a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. A més, el club també ha confirmat els preus de les entrades de cara a aquest enfrontament. A continuació repassem les diferents modalitats d'entrada, que inclouen novetats respecte a les altres eliminatòries:

ENTRADES ANTICIPADES
5 euros per a socis, abonats, carnets del Futbol Base i habitants de l'Hospitalet. El dia del partit serà imprescindible mostrar a l'entrada de l'Estadi el DNI per tal d'acreditar la condició de ciutadà de l'Hospitalet o el carnet de soci, abonat o Futbol Base. No hi ha límit d'entrades sempre i quan el dia del partit s'acrediti la condició d'habitant de l'Hospitalet.

15 euros per a la resta de públic.

NOTA: Les entrades anticipades es podran comprar des del proper dilluns i fins dissabte 21 de maig a les oficines del club situades a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet i en horari d'oficines (de 17:00 a 20:30 hores)

DIA DEL PARTIT
5 euros únicament per a socis, abonats i carnets del Futbol Base. Caldrà acreditar la condició a l'accés a l'Estadi.

20 euros per a la resta de públic.

IMPORTANT: Tots aquells ciutadans de l'Hospitalet que tinguin l'entrada comprada anteriorment hauran de mostrar el seu document d'identitat a l'entrada de l'Estadi, juntament amb l'entrada.

Els menors de 6 anys tindran entrada gratuïta i els nens entre 6 i 14 anys tindran l'entrada a 3 euros. Els jugadors del Futbol Base del Centre d'Esports l'Hospitalet tindran accés gratuït: hauran de presentar la seva fitxa de jugadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada