Etiquetes

1/4/14

Vine a animar l'Infantil B!

Arriba el tram decisiu de la temporada i no només el Primer Equip es juga la vida cada cap de setmana. El Futbol Base del Centre d'Esports l'Hospitalet està duent a terme una temporada brillant: els tres juvenils tenen a dia d'avui opcions importants d'ascens, igual que el Cadet A. El Prebenjamí té a tocar el títol de Lliga, el Benjamí A, el sotscampions. Els Alevins D i F també aspiren a pujar de categoria, igual que l'Infantil E. Però dissabte el protagonisme se l'endurà un Infantil B que vol fer un salt gairebé decisiu, un salt que en poques jornades pot ser de categoria. L'equip que dirigeixen Domi Torres i Xavi Jové és segon a la classificació amb 61 punts i rebrà dissabte (16:00 hores) a l'Estadi el Bordeta de Lleida, líder de la Lliga amb 63 punts fruit de 21 victòries en 22 partits. A vuit jornades del final, una victòria contra el màxim rival per l'ascens a dia d'avui pot ser clau per les aspiracions de l'Hospi d'aconseguir pujar a Divisió d'Honor Infantil. És per això que jugadors, tècnics i familiars de l'Infantil B han volgut fer una crida a tota l'afició de l'Hospi perquè dissabte doni suport a l'equip en aquest autèntic partidàs.

Els pares i mares de l'equip penjaran cartells a l'Estadi durant aquesta setmana per fer caliu i animar la parròquia riberenca per ajudar l'Hospi a assolir el liderat i afrontar en situació única el tram final de temporada. Els riberencs van vèncer diumenge la Floresta B per 0-9 i van confirmar-se com l'equip més golejador del grup 3 de Preferent Infantil. 104 gols a favor, 13 en contra, 20 victòries, 1 empat i 1 derrota són les xifres que completen el full de serveis del conjunt de Torres i Jové, que vol fer encaixar als lleidatans la segona derrota del curs i venjar la dura derrota de la primera volta, un polèmic encontre en què l'Hospi va acabar amb vuit jugadors, va rebre les expulsions de tres membres de la banqueta i va rebre un tracte més que dubtós per part de l'afició local, que no va dubtar fins i tot a insultar els jugadors riberencs segons ens van informar els familiars dels jugadors. Dissabte, és l'hora de respondre amb futbol, sobre la gespa de l'Estadi per tal de fer una mica més possible el somni de l'ascens.

Recordeu: la cita és aquest dissabte 5 d'abril a les 16:00 hores a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. Tots els socis i abonats del Centre d'Esports l'Hospitalet tenen l'entrada gratuïta a qualsevol partit de Futbol Base que es jugui a l'Estadi; només cal presentar el carnet de temporada.

1 comentari: