Etiquetes

5/4/14

Futbol Base | Can Vidalet 2-0 Cadet A

Galeria d'imatges | El Cadet A del Centre d'Esports l'Hospitalet ha desprofitat aquest migdia una gran oportunitat per obrir escletxa amb el Badalona. L'equip que entrena Edu Cerveró ha perdut per 2-0 al camp del Molí d'Esplugues de Llobregat davant d'un Can Vidalet d'allò més efectiu de cara a porteria. Els arlequinats, ben replegats al darrere, s'han deixat dominar per un Hospi amb més arribada a la segona meitat que no pas a la primera, i han aprofitat la seva punta de velocitat per fer caure el partit de la seva banda. Això, en una primera part de control de la pilota per part de l'Hospi, domini que s'esvaïa a partir de la línia de tres quarts, on Samu i Óscar han lluitat sense massa premi. En canvi, el Can Vidalet ha estat a punt d'obrir el marcador al minut 27, quan un defensa local ha enviat un cop de cap al travesser després d'un servei de cantonada. A la represa, el domini del Centre d'Esports l'Hospitalet ha estat molt més clar que al primer acte. 

Ja al primer minut del segon temps, els riberencs s'haurien pogut avançar a l'electrònic, però el xut de Rider ha anat a parar a la base del pal dret de la porteria defensada per Dani, porter del Can Vidalet. Edu Cerveró ha donat entrada a Jordi, molt actiu en banda dreta. Però el domini, lluny de donar fruits, ha estat estèril. El Can Vidalet n'ha fet prou amb tres esgarrapades per guanyar el partit. Primer, ha avisat amb una acció de Raúl que el central riberenc Raúl Morte ha tret sota pals. En l'acció posterior, però, un xut creuat des de la frontal de Jordi Góngora ha significat l'1-0 (64'). El gol ha fet mal a l'Hospi; el Can Vidalet, molt més còmode, ha recuperat el control del partit i ha aprofitat una bonica acció de combinació a la contra per matar el partit gràcies a una bona definició d'Adri davant el porter riberenc Lluís (71'). A nou de final, tot semblava dat i beneït per bé que Óscar hauria pogut retallar distàncies amb un cop de cap que ha marxat fregant el pal dret de la porteria del CanVi (78').

FITXA TÈCNICA

Can Vidalet: Dani, Jordi, Sergi, Daniel Salvador, Adrià de Lucas, Kengo, Adri, Joel, Raúl, Jordi Góngora i David Latorre. També han jugat: Jaume, Èric i Alejandro.

Cadet A: Lluís, Álex, David, Jordi, Raúl Morte, Javi, Óscar, Rider, Samuel, Rubén, Rubiras. També han jugat: Álex González, Jordi, Marc i Toni Mora.

Gols: 1-0 Góngora (64'); 2-0 Adri (71').

Àrbitre: Xavier Codina Casanovas.

Incidències: partit corresponent a la 23a jornada del grup 4 de Preferent Cadet celebrat a l'estadi del Molí, a Esplugues de Llobregat, davant d'uns 150 espectadors. Molt bona temporada en un migdia assolellat a Can Vidalet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada