5/4/14

Futbol Base | Infantil B 0-1 Bordeta de Lleida

Galeria d'imatges | No ha pogut ser. L'Infantil B del Centre d'Esports l'Hospitalet no ha tingut sort en el seu assalt al liderat del grup 3 de Preferent Infantil. Els riberencs han jugat un molt bon partit davant el líder, un Bordeta de Lleida que ha demostrat més fortalesa i experiència que joc i ambició. Els de Xavi Jové i Domi Torres han controlat l'esfèrica, han tingut arribada, rematada...però desencert de cara a la porteria defensada per Enric, el porter del Bordeta. Al final, un gol de Dzhoshkun a dos minuts del final ha estat definitiu per un Hospi que no ha obtingut el premi pel que ha treballat durant els 70 minuts de partit. Per la seva banda, els lleidatans veien desfermada l'alegria amb el xiulet final: amb 66 punts, l'avantatge amb l'Hospi s'amplia a cinc punts quan queden només set partits per davant. El millor del partit, però, ha estat el gran ambient que s'ha viscut a l'Estadi, amb una entrada que superava els 150 espectadors (recordem que parlem de Futbol Base) i una animació que supera molts partits de Segona B, sense anar més lluny.

Es dóna la circumstància que després del polèmic arbitratge en contra dels interessos riberencs al partit de la primera volta, el Bordeta de Lleida ha demanat a la FCF un àrbitre 'neutral' (avui, gironí). Pel que fa al futbol, el partit ha seguit un guió constant al llarg dels 70 minuts i escaig que ha durat. Control de la pilota i ambició absoluta de l'Hospi que volia el liderat i ànim conservador d'un Bordeta de Lleida que ha vingut a no perdre i ha acabat guanyant. En l'aspecte atacant, tot el perill dels lleidatans ha anat a càrrec del golejador del partit, Dzhoshkun, que deixat alguns detalls interessants. Per l'Hospi, Claus, Solsona i Dennis han estat uns dels jugadors més bulliciosos d'un primer temps en què ha faltat rematar les nombroses arribades de què han disposat els riberencs. A la segona meitat, la decoració no ha canviat però l'Hospi ha anat perdent benzina a mesura que han anat passant els minuts. Els riberencs han desaprofitant un parell d'ocasions ben clares per fer 1-0 però ha estat el Bordeta qui, en una contra, ha assestat el cop definitiu amb el gol de Dzhoshkun (68'). Tot i la derrota, la parròquia riberenca ha aplaudit l'esforç, el gran partit dels joves jugadors riberencs.

Infantil B: Carles, Álex, Pau Sánchez, Iván, Solsona, Dennis, Claus, Xavi Torres, Pedro, Víctor i Domingo. També han jugat: Vinicius, Patricio i Marc.

Bordeta de Lleida: Enric, Adrià, Joel, Miret, Arnau, Dzhoshkun, Marcos, Arturo, Jaume, Sergi i Adrián.

Gol: 0-1 Dzhoshkun (68').

Àrbitre: Rafael Zarco Murillo (Girona). Ha amonestat els locals Iván i Solsona i els visitants Adrián, Espinar, Dzhoshkun, Marcos i Arturo.

Incidències: partit corresponent a la 23a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Preferent Infantil celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 170 espectadors. Tarda assolellada i calorosa; bona animació i presència d'aficionats lleidatans a les graderies de l'Estadi.