Etiquetes

1/4/14

#2bg3 | Noms - 32a jornada

L'hora dels juvenils a València
Jornada de debuts a #2bg3. La palma se la va emportar Nico Estévez, que dissabte contra l'Elche Ilicitano va fer debutar fins a tres juvenils del València al llarg del duel contra l'Elche Ilicitano. D'inici va sortir Sito, migcampista ofensiu del Juvenil A de Divisió d'Honor (entrenat per Rubén Baraja). Sito va disputar 69 minuts abans de ser substituït per Fernando Cano, company seu al Juvenil A i que també va debutar, per bé que ja havia anat convocat en el partit d'aquesta segona volta contra l'Olímpic a l'Antonio Puchades. No va ser l'única estrena, ja que Estévez també va donar l'alternativa a Antonio Latorre, 'Lato', lateral esquerre del Juvenil B de Lliga Nacional que va entrar al minut 76 en el lloc de Tendillo, que curiosament també disputava els primers minuts de la temporada. Per acabar-ho d'adobar, la sanció del porter titular Jaume Doménech va fer que Álex Sánchez fos titular per primer cop aquest curs amb el Mestalla i que el porter del juvenil Héctor Pizana també s'assegués a la banqueta (ja va fer-ho enguany al camp de l'Ilicitano).

Craviotto, a la caça de Hammouch
Cap mal rotllo. Després del partit contra l'AE Prat, el porter del Centre d'Esports l'Hospitalet Carlos Craviotto va quedar-se a només un partit d'Iván Hammouch, l'integrant de l'actual plantilla riberenca que ha defensat la samarreta franjavermella en més ocasions. Després de diumenge, el defensa badaloní manté els 238 partits que ha jugat amb l'Hospi entre Lliga, promocions i Copa del Rei des que va 'aterrar' a l'Estadi l'estiu de 2006 de la mà de Juan Carlos Oliva. Dos anys més tard ho faria un Carlos Craviotto que ja acumula 237 partits amb l'Hospi. Titular indiscutible, el porter lleidatà ha jugat tots els partits des del 14 d'abril de l'any passat, quan va tornar a la titularitat a Reus després de la lesió que va patir a Iecla. Des d'aleshores, Craviotto ha jugat 45 partits oficial de forma consecutiva: 12 entre Lliga i playoff la passada temporada, 32 de Lliga enguany i els 120 minuts de Copa del Rei a l'Estadi contra el Racing. Si fem números, el meta lleidatà superava diumenge contra el Prat els 4.000 minuts de joc consecutius, tot deixant la marca en els 4.080 minuts actuals (3.960 si ens fixem, únicament, en partits de Segona Divisió B). Diumenge a Sant Adrià, si Hammouch no juga cap minut veuria com Craviotto l'atraparia en el rànquing de més partits jugats amb l'Hospi.

Cada cop menys incombustibles
El pas dels partits, les lesions i les targetes acaben passant factura. Diumenge, eren ja només cinc els jugadors de #2bg3 que havien disputat tots i cadascun dels minuts aquesta temporada: 2.880. La llista es manté... però per poc temps. Diumenge a l'Hospitalet, Toni Texeira cometia penal sobre David Haro i l'àrbitre gallec Costas Soto li mostrava la targeta groga: la cinquena del curs. El porter pratenc, doncs, haurà de descansar per sanció contra l'Atlètic Balears. Situació extraordinària per a Toni, que havia jugat, atenció, els últims 77 partits oficials del Prat entre Lliga i Copa del Rei. Feia gairebé dos anys que Texeira no es quedava sense jugar un partit oficial amb els potablava: va ser el 13 de maig de 2012 a Tercera, amb l'equip matemàticament campió, quan Agustín Vacas el va reservar i no va jugar contra l'Espanyol B al Sagnier. 77 partits oficials i 6.990 minuts de joc (sense comptar descomptes) després, el capità pratenc veurà els toros des de la barrera. I podria no ser l'únic: l'expulsió de Kiko Castilla amb el Primer Equip de l'Espanyol B podria comportar que Pau López, que fins ara ho ha jugat tot amb el filial, viatgi amb el Primer Equip a Sevilla i deixi la titularitat contra l'Hospi a Koke, que fins ara només ha actuat en partit de Copa RFEF. D'aquesta manera, només Pau Torres, Craviotto i José Moragón restarien com a incombustibles a sis partits d'acabar la temporada regular.

Huestes i Socarrats, en ruta
Cap de setmana important per a tothom, també per Olímpic i Alcoyano. Dues de les seves penyes més representatives (Huestes Blanquiazules a Alcoi i Penya Socarrats a Xàtiva) ja han engegat la feina per aconseguir que els equips que Porras i Aparicio no estiguin sols ni a Elx ni a Manises. Pel que fa a l'Alcoyano, les Huestes ofereixen un pack d'allò més atractiu pel partit que enfrontarà els alcoians amb l'Ilicitano al Martínez Valero (diumenge, 19:00 hores). Per 22 euros, els qui s'apuntin no només podran viatjar en autocar i gaudir del partit del seu equip, sinó que també podran presenciar l'Elche-Getafe de Primera Divisió que es jugarà just abans (17:00 hores) del partit de l'Alcoyano. Per la seva banda, la incansable Penya Socarrats també anunciava ahir que posa a disposició de l'afició un bus totalment gratuït per a tots aquells que vulguin donar suport a l'equip al camp d'Huracán (dissabte, 17:30 hores). Tots els interessats poden contactar amb la Penya o apuntar-s'hi al Bar El Carmen de Xàtiva. Convocatòria a les 15:30 de dissabte i sortida a les 16:00 hores des de l'Hotel Murta.

Un Espanyol B de rècord
El gol de Jairo al Narcís Sala feia història en clau blanc-i-blava. Triomf per 0-1 al Sant Andreu i més enllà d'embastar la permanència per segon curs consecutiu, l'equip de Sergio González sumava el sisè triomf consecutiu. Mai abans a Segona B el filial periquito havia aconseguit sumar sis victòries seguides, triomfs que en aquest cas han arribat, sempre, per la mínima (cinc per 1-0 o 0-1 i un sisè per 1-2, a Lleida). L'equip, a més, fa vuit jornades que no perd i s'apropa a les marques de les temporades 2009-2010 (10 partits invicte amb 3 victòries i 7 empats entre les jornades 23 i 32), 1997-1998 (13 partits a inicis de temporada fins la jornada 13, amb 7 triomfs i 6 igualades) i 1996-1997 (13 partits entre les jornades 8 i 20, també amb 7 victòries i 6 empats). Curiosament, a la ratxa del curs 97-98 s'hi pot sumar el tram final de la temporada 1996-97, amb sis partits sense perdre que conformen una marca de 19 partits invictes dels pericos. Pel que fa a victòries consecutives, l'equip iguala la marca de finals de la tempoirada 2010-11 i s'apropa a les set de la temporada 2005-06, ambdues a Tercera.

Torna la tele
Dues retransmissions per aquesta 33a jornada #2bg3... si no hi ha canvis de darrera hora. Diumenge a les 12, el Villarreal CF retransmetrà pel seu canal de YouTube el partit que enfrontarà el Villarreal B amb el València Mestalla a partir de les 12:00 hores, com és habitual, sense comentaris i amb so ambient. A la tarda i un mes després, Esport3 torna a emetre un partit de Segona B. Novament, el Nàstic serà protagonista en el duel del Camp de Tarragona que l'enfrontarà amb el CF Reus Deportiu a la capital del Baix Camp. L'encontre començarà a les 5 de la tarda. Aquesta setmana IB3 no televisarà cap partit de Segona B i tornarà a la Tercera Divsió per fer un partidàs: el Binissalem-Mercadal (diumenge, 12:00 hores). I és que l'ens autonòmic balear va anunciar fa una setmana que l'Atlètic Balears havia trencat de forma unilateral l'acord que permetia IB3 Televisió retransmetre qualsevol partit de Lliga dels balearicos, tal com succeeix amb el Constància i amb els equips de Tercera balear.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada