17/4/14

#2bg3 | AE Prat 2-0 CD Olímpic

Pepe Delgado, entrenador de l'AE Prat, venia a dir alguna cosa així com que era un home de fe, que mai l'havia perduda. Després de vèncer per 2-0 l'Olímpic, una de les primeres coses que el míster potablava deixava clares era que l'endemà aniria de processó. Passió desbordada la que vivia un Sagnier amb un gran ambient, amb un equip creient a base de futbol i no arran de promeses buides, de retòrica sense sentit. Aquest Prat estava destinat a reaccionar a base de futbol, gols i ocasions, a base de realitats. Potser serà massa tard... o potser no. La setena victòria del 2014, vuitena del curs ha estat suada, patida, treballada. Més del que segurament indiqui el marcador final. Però a tres jornades del final, el triomf per 2-0 contra l'Olímpic, els gols d'Àlex Granell i de José Kante, deixen els del Baix Llobregat més vius que mai, a un i dos punts de les referències de permanència i amb la pressió traslladada als seus rivals directes, que diumenge estaran més obligats que mai a no fallar.

El partit començava mogut i vibrant, més del que tradicionalment hagués ofert un Prat-Olímpic. Amb Delgado, el Prat fa millor pinta en resultats i producció futbolística i a l'Olímpic, equip intens i competitiu com pocs, no li valia l'empat. Dit i fet, en 10 minuts tots dos equips havien perdonat opcions clamoroses: al minut 6, Boris rematava de cap massa creuat; als 9 minuts, però, una errada de Rafa Murillo facilitava el contracop i conducció de Dani Gómez, que no resolia davant la sortida d'un gran Toni Texeira. Estaria millor l'Olímpic en aquesta segona meitat, però seria el Prat qui donaria el cop inicial i gairebé definitiu. Falta molt dubtosa a la frontal: Àlex Granell carrega la cama esquerra, xut precís que pica al pal esquerre i cap a dins. Golàs. 1-0 als 37'. Golàs i deliri a un Sagnier que feia reviscolar el somni de la permanència.

Lluny de defensar el resultat, el Prat va sortir a la segona meitat decidit a sentenciar l'Olímpic. Les ocasions van córrer a càrrec d'un Kante actiu com sempre. que en dues opcions gairebé consecutives va topar amb la intervenció de Francis, que primer va treure un xut des de la frontal (62') i després una jugada marcada per la força del killer potablava amb una rematada dins l'àrea gran (65'). Amb el pas dels minuts, l'Olímpic va espolsar-se el control local i encara va donar algun ensurt a la parròquia pratenca, com en l'intent de Jhon Edison amb una rosca que va marxar llepant el travesser (74'). Acte seguit, Pablo Revert veia la segona groga i marxava camí dels vestidors. Amb 10, l'Olímpic perdria perill i amb espais, el Prat acabaria desnivellant el partit al seu favor. Seria al minut 87, en una ràpida contra dels de Pepe Delgado: assistència d'Ignacio i rematada de José Kante per situar el 2-0 definitiu. Alegria i alleujament al Sagnier. I encara hi hauria hagut temps per a més celebracions si Kante no hagués enviat al pal un xut sec i dur des de la frontal quan ja havíem entrat al temps de descompte (91').

AE PRAT: Toni, Sierra, Larios, Murillo, Ricarte, Alcaraz, Sebas (Artabe, 89'), Granell, Víctor (Ignacio, 72'), Boris (Moha, 88') i Kante.

CD OLÍMPIC: Francis, Ramón, Pablo Revert, Mendoza, Kike Alcázar, Samu, Dani Gómez (Toni Vela, 85'), Vaquero, Marenyà (Pau Franch, 72'), Jhon Edison i Nando Ramón (Perales, 81').

Gols: 1-0 Granell (37'); 2-0 Kante (89').

Àrbitre: Sergio Usón Rosel (Aragó). Ha amonestat els locals Murillo (43'), Larios (45'), Kante (52'), Sebas (69') i Sierra (77') i els visitants Jhon (38'), Nando Ramón (40'), Mendoza (45'), Vaquero (56') i Dani Gómez (82'). Ha expulsat el visitant Pablo Revert amb doble groga (35' i 75').

Incidències: partit corresponent a la 35a jornada del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Sagnier davant d'uns 1.300 espectadors. Vespre agradable i bon ambient al Prat. Entrada gratuïta. Al Prat han completat la convocatòria Miguel Ángel Ramos i Èric López; a l'Olímpic, Jacobo i Belda.