Etiquetes

29/12/10

Sí és que, en realitat, som tan innocents...

Bé, per si de cas, toca aclarir la notícia que va publicar el Blog de l'Hospi ahir a la nit, fent referència a un seguit de mesures que havia presentat el Centre d'Esports l'Hospitalet per tal de millorar l'assistència de públic a l'Estadi. Parlem d'aclariments perquè, n'estem gairebé segurs, ben pocs vau pensar que aquesta noticia fos broma, oi? La idea va ser, simplement, la d'aprofitar l'avinentesa que se'ns presentava amb aquest 28 de novembre per fer una notícia innocent amb un cert caire reivindicatiu, un article que d'alguna manera posés en evidència les mancances d'una entitat que, a diferència de l'equip, no és de Segona B. És una concepció personal, que de la mateixa manera que molts altres compartiran rebrà crítiques i discrepàncies per part d'altra gent, però que al cap i a la fi segueix en la línia del que ja hem denunciat en algunes ocasions i, només faltaria, seguirem criticant sempre que ho creguem necessari. I tot des del més absolut respecte: si alguna cosa no es podrà criticar al Blog serà el respecte amb què s'intenten tractar tots els temes, la crítica constructiva. Construcció, precisament el que falta (o falla) al club.

Sigui com sigui, el Blog de l'Hospi no va ser l'únic espai dedicat al futbol 'modest' que va caure en la temptació de dedicar una entrada o article a una notícia que deixava anar una certa flaire a innocentada. A continuació, en teniu algunes de les més destacades. Per cert, aprofitant l'ocasió, m'agradaria felicitar a totes i cadascuna de les persones que, de manera altruïsta, 'perden' minuts de la seva vida per dedicar-los a l'equip del seu cor, bé per crear opinió o bé per informar, sense cap més justificació que la passió per uns colors. I per creure en el futbol modest, en el futbol de debò.

"Un Gavà de altos vuelos" - Blog del Club de Futbol Gavà
El Centre de Control Aeri de Gavà, patrocinador de l'entitat gavanenca a partir del 2011.

"Nolito es el primer refuerzo invernal" - Blog del CD San Roque de Lepe
L'equip aurinegre que dirigeix el català Sergio Lobera signa el davanter blaugrana Nolito com a primer reforç al mercat d'hivern.

"Coca-Cola, nuevo patrocinador de la Grama" - Blog de la UDA Gramenet
El delegat de Coca-Cola Espanya, un tal Rowan Atkinson, signa un acord de patrocini amb l'entitat colomenca per un valor de 620.000 euros en quatre anys.

"Ronaldinho a punt de signar" - Web del CF Olesa
El rossonero Ronaldinho fitxa per l'Olesa amb l'objectiu d'apropar els verd-i-blancs al retorn a Tercera Divisió.

"Els nous seients, descolorits" - Web de la UE Sant Andreu
"Poc han durat les noves cadires del Narcís Sala. El fred i la humitat han cremat la pintura i les grades del coliseu andreuenc presenten, des d’aquest matí, una imatge totalment blanca".

"S'instal·la al Nou Sardenya un nou i potent videomarcador" - CE Europa
"L'estadi de l'Europa fa un important salt de qualitat a les seves instal·lacions. Si fa pocs dies l'entrada del recinte gaudia d'una pantalla "dPop" de publicitat, ara al córner situat entre el lateral i el gol de Secretari Coloma, el Nou Sardenya llueix un espectacular i gegant videomarcador LED cortesia de la casa Bankor, nou sponsor oficial del club".

"Quilmes patrocinarà el Badalona, que fitxa Iván de la Peña" - CF Badal
ona

"El Club de Futbol Badalona ha arribat a un acord amb la companyia cervesera argentina Quilmes per al patrocini del primer equip per el que resta de temporada i quatre més."


"Royston Drenthe, cedit a l'Ontinyent fins la fi de temporada" - Ontinyent CF
"El jugador holandès ha estat participant durant aquesta meitat de temporada a l'equip alacantí de l'Hércules C.F. Recentment havia manifestat el seu malestar respecte a l'endarreriment dels pagaments del club frangi-blau. De fet, Drenthe no ha assistit als entrenaments d'ahir i de hui a la capital alacantina, al·legant que volia fer pressió als directius que li deuen varies nòmines."

1 comentari:

  1. Com a ex-blogger, m'afegeixo a l'agraïment d'aquestes persones, que desinteressadament es posen al servei dels seus clubs. Aquesta gent fa gran aquest futbol modest. I sens dubte, aquest blog és el paradigma d'aixó, sens dubte que tots els aficionats voldriem tenir un blog així pel nostre equip.

    A disfrutar el que queda de festes i sort també amb la ràdio.

    ResponElimina