Etiquetes

28/12/10

L'Hospi presenta 5 noves mesures per atraure la gent a l'Estadi

Seguint la línia d'actuació dels darrers mesos, el Centre d'Esports va presentar ahir a la tarda un nou plec de cinc mesures dirigides a incentivar i millorar l'assistència a l'Estadi aquesta temporada. Si bé la Junta Directiva del club riberenc està satisfeta dels resultats obtinguts amb la potent campanya de captació de socis realitzada des del passat mes de juliol, des de l'entitat hospitalencs es creu que cal seguir treballant amb convicció i imaginació per tal que cada cop més aficionats de la ciutat acompanyin l'Hospi en els darrers partits. Abans de donar a conèixer les noves mesures, el president Miguel García, feia palesa la seva satisfacció per la feina feta des de la Junta Directiva i recordava èxits com ara l'entrada a l'Estadi el passat 24 d'octubre davant el Sabadell tot afegint que no entenia "perquè molt gent anava vestida amb colors blanc-i-blaus com si fossin del Sabadell". García va afegir que aquell dia serà difícil de repetir: "és difícil tornar a viure un matí com aquell; vam haver de demanar canvi al bar per poder atendre les peticions d'entrades i fins i tot vam gastar dos retolador marcant els carnets de soci". Per García, els efectes de la campanya estiuenca de captació de socis queden a la vista "si es compara la gent que hi havia a l'Estadi el mes d'agost davant el Castelldefels o el Vilanova amb la que, per exemple, hi havia en l'últim partit davant el Santboià".

Les 5 mesures


Personatges reconeguts
El Centre d'Esports l'Hospitalet convidarà a personatges reconeguts de la Ciutat o que hi estiguin relacionats per tal d'atraure l'atenció de gent que no acostuma a trepitjar l'Estadi. En aquest sentit, però, ha quedat descartada la presència del cuiner Ferran Adrià, actualment d'obres al seu restaurant. Així les coses, el directiu de l'àrea de Treball Constant de l'entitat, Adrián Tesde-Tiempo, ha reconegut que de cara al proper partit a casa davant l'Sporting Maonès, es més que probable la presència de l'actriu Amparo Moreno (imatge). "És una actriu amb un pes evident dins la Ciutat, que es troba dins d'allò que anomenem la nouvelle vague i que, sens dubte, serà un punt d'inflexió en l'augment d'assistència que pretenem". L'exconcursant de Gran Hermano 3, Elba Guallarte i José Montilla podrien afegir-se a la llista al llarg dels propers dies si prosperen les negociacions. "Sabem que Montilla no és de l'Hospitalet, però ja que ara tindrà més temps lliure i amb la tirada evident que té entre el jovent, pot ser una opció realment vàlida".

Expansió ciutadana
En plena recerca de la contínua renovació, l'Hospitalet ha volgut fer el més difícil encara. Si en els darrers anys el cotxe amb megafonia ha estat la genial i única eina de promoció d'alguns partits de l'entitat, la Junta Directiva riberenca ha decidit explotar el filó del Bicing per seguir anunciant els partits a la Ciutat. "Que el Bicing està en continu creixement és una evidència", apunta Tesde-Tiempo, "només cal veure que una ciutat sense servei com és l'Hospitalet està plena de bicicletes (imatge) d'aquest servei en qualsevol cantonada, algunes sense cadenes ni pedals, fets que no impedeixen demostrar l'amor que tenen els seus ciutadans cap al Bicing". En aquesta línia, es proposarà a ciclistes retirats de la Unió Ciclista de l'Hospitalet que recorrin la Ciutat amb dos telèfons mòbils, amb el mans lliures activat, lligats al seient i amb falques d'estil radiofònic que oportunament es prepararan per a cada partit. "L'Hospitalet és una Ciutat musical, de so ambient; no és estrany veure la joventut de la ciutat escoltant música als seus mòbils de forma elegant al tren, al metro, pel carrer. Creiem que amb aquesta mesura podrem incentivar la seva presència", va comentar Adrián Tesde-Tiempo.

Els cartells
Si alguna cosa mai falta a l'Hospi és autocrítica. I en aquest sentit, la Junta Directiva de Miguel García ha entonat el mea culpa i ha reconegut que els cartells no estan tenint l'efecte desitjat. "Hem d'analitzar el perquè, ja que sincerament no creiem que haver-nos confós en l'horari d'alguns partits o obviar que l'entrada era gratuïta hagi influït decisivament en l'objectiu que persegueixen els cartells". En aquest sentit, l'Hospi s'ha tornat a reinventar i amb la intenció de fer que els més petits de la casa s'interessin pel club més representatiu de la seva ciutat, ha decidit que inclourà imatges de Bob Esponja als cartells que anunciïn els partits de l'equip (imatge). "Hem de reconèixer que la primera opció era la Doraemon, un clàssic a Catalunya. Experts en publicitat, però, ens van desaconsellar aquesta opció pel tamany del seu cap, així que ens hem decidit per l'opció d'en Bob, ja que viu en una pinya al fons del mar i és el millor amic que mai puguis desitjar" apunta el responsable de Treball Constant del club.

Millora dels transports
Han estat moltes les crítiques que ha rebut la Junta en les darreres temporades pel que fa als desplaçaments i a la manca de suport amb què s'ha trobat la fidel afició de l'Hospi per viatjar als partits que l'equip ha jugat en d'altres províncies catalanes o, fins i tot, fora de Catalunya. També en aquest sentit l'entitat fara un esforç suplementari "tot i els temps de crisi" i té previst muntar autocars des de la Plaça de l'Ajuntament fins a l'Estadi (imatge) els dies de partit a un preu mòdic (encara per determinar). Segons l'èxit que tingui aquesta idea, el viatge a Sant Boi (37a jornada) i a Palma de Mallorca podrien tenir el bus com a protagonistes. Per suposat, com ahir apuntaven sàviament des del club "el viatge a Palma no serà íntegrament en autocar, ja que no hi ha carretera que enllaci l'Hospitalet i la capital de l'illa de Mallorca"; la idea és, de fet, llogar un autocar entre l'aeroport de Son Sant Joan i l'Estadi Balear i, si s'escau, fer la tornada escortats per la Guàrdia Civil per tota la Via de Cintura tal i com va passar el maig de 2009 a Santanyí.

Recompensa a la fidelitat
Finalment, l'afició que durant anys sempre ha fet costat a l'equip veurà recompensat el seu esforç gràcies al sorteig d'objectes relacionats amb la història recent de l'Hospi que, segurament, faran saltar les llàgrimes a més d'un. "Estem tractant d'aconseguir autèntiques joies que tenen a veure amb la trajectòria esportiva de l'Hospi, però estem en condicions d'avançar alguns d'aquests objectes que, de ben segur, il·lusionaran l'aficionat de debò, l'aficionat de tota la vida". Entre aquests objectes hi podem trobar algunes gorres verdes que portaven els aficionats del Sangonera al play-off 2004-2005, la pancarta "Mazarrón a 2ª División" de l'afició murciana (quan jugaven a Tercera), un DVD del partit que va enfrontar La Florida i l'Hospi (imatge) el passat 6 de desembre o un llibre excel·lentment enquadernat amb els pósters de totes les campanyes de captació de socis que ha fet l'Hospi en la darrera dècada, entre els quals destaca la campanya de la temporada... bé, això ja ho descobrirà l'afortunat que rebi el premi. Per entrar en el sorteig l'únic cal és ser soci; amb aquesta iniciativa es pretén premiar aquesta forma d'afiliació a l'entitat per sobre de l'abonament que, recordem, permet els mateixos beneficis que el carnet de soci llevat de votar a les eleccions i a les assemblees (el que alguns malpensats podrien anomenar compra del dret a l'expressió i al vot).

Abans d'acabar l'acte, Miguel García va voler brindar de forma simbòlica per un 2011 ple d'èxits per a l'entitat i per a tots els seus membres i va reiterar la seva confiança en aquestes mesures per tal que el Centre d'Esports l'Hospi segueixi convertint-se en el club que ell sempre hauria somiat.

3 comentaris:

  1. LA ÚNICA MEDIDA SERÍA QUE EL SR MIGUEL GARCIA, SE FUERA DE UNA VEZ, ESTE CLUB ES ODIADO SOLO POR SUS ACTOS Y POLITICA DE CLUB, LOS JUGADORES DE LA BASE NO QUIEREN VENIR, BUENO SOLO LA PURRIA, Y LOS QUE ESTÁN, ESTÁN DESEANDO IRSE, 100 ESPECTADORES LOS DOMINGOS, DE LOS CUALES LA MITAD SON LOS PADRES Y FAMILIARES DE LOS JUGADORES. lA 13 CIUDAD DE ESPAÑA,DEBERIA TENER UN EQUIPO EN 2A, O PUNTERO Y PELENADO EN 2B POR ASCENSO, NO UN PELAGATOS EN 2B Y LIDER EN 3,ESO ES LO Q TENEMOS Y EL PRESIDENTE ALARDEANDO Q PAGA, CUANDO LO HACE GRACIAS AL AYUNTAMIENTO,UNA VERGUENZA, Y AÚN INSINUABA ESTE VERENO QUE LE GUSTARÍA VER A SU HIJA DE PRESIDENTA,¿ QUE OBSESIÓN POR EL PODER, NO?, ¿PQ SERÁ?

    ResponElimina
  2. YO PONDRÍA AL PRESIDENTE EN UNA PISCINA DE AGUA SOBRE UAN PLATAFORMA, Y QUIEN LE DÉ A LA DIANA,PREMIO, PRESI AL AGUA, SOLO CON LA GENTE QUE LE TIENE GANAS,LLENABAMOS 3 ESTADIOS. VAMOS PRESI ANIMO, Y DEMUESTRA EL AMOR A TUS COLORES.

    ResponElimina
  3. También podría grabar y poner como momento histórico la bajada del autobús del primer equipo cuando llegan a los campos y cada uno con la parka de otro equipo, o la bolsa del decathlon.
    O la salida del juvenil a entrenar con camisetas de Euskadi, damm, cornella, europa, etc…
    Se me ocurre la visita guiada a las instalaciones del club, visitando las salas de fisio y material donde no hay nada de nada.
    O grabar cuando por desgracia un jugador de la base se hace daño en el campo, y no hay ni botiquines.
    O cuando los equipos van a jugar sin 2 equipación aun sabiendo de la coincidencia y juegan con petos del equipo contrario.
    O cuando contrata árbitros sin papeles para el 1 equipo.
    O cuando no los contrata para la base, y los paga el del bar.
    O cuando… continuará.
    Miguel vete ya.

    ResponElimina