Etiquetes

23/12/10

Resum del Lleida 1-0 CE L'Hospitalet

Tria el millor gol de la primera volta al grup 3 de Segona Divisió B.



La d'ahir a Lleida és la sisena derrota de l'Hospi aquesta temporada lluny de l'Estadi. La primera, a Maó el 5 de setembre, va ser l'única en què el quadre riberenc va perdre per més d'un gol de diferència. La resta de desfetes han estat sempre per la mínima: 1-0 a Terol, Oriola, Dénia i Lleida i 2-1 a Castelló. I és que el balanç de l'Hospitalet 2010-2011 a domicili és força fluix, amb només 6 punts de 30 possibles i una sola victòria (0-2 a Son Bibiloni amb Pedraza a la banqueta) i tres empats, a zero als camps de l'Alzira i la Grama i a dos gols al Narcís Sala. Aquell tòpic de perdre fora el que es guanya a casa ha agafat, amb Álvarez, més força que mai. Lluny queden encara les ratxes negatives històriques a domicili: 25 partits consecutius sense guanyar fora de casa a mitjans dels 70 i les 14 derrotes seguides la temporada 1965-1966.

I és que aquesta dinàmica al més pur estil Dr.Jekyll i Mr.Hide s'ha posat de relleu en els darrers sis partits, en què l'Hospi ha encadenat tres victòries a l'Estadi (Ontinyent, Alcoyano i Santboià) i tres derrotes a domicili (Castelló, Dénia i Lleida). La d'ahir a Lleida és la primera derrota dels riberencs davant d'un equip aquesta temporada després d'empatar davant del Badalona i el Sabadell (1-1), la Gramenet (0-0) i el Sant Andreu (2-2) i derrotar el Santboià (3-2). En aquest sentit, l'Hospi ha sumat el 38,9% de punts davant dels equips catalans, el 37,5% davant dels conjunts del País Valencià i el 66,7% davant dels equips balears. Òbviament, el balanç davant dels aragonesos (el Teruel) és del 0% per culpa de la derrota a Pinilla a la quarta jornada.

Tot i la derrota, els jugadors tindran descansaran fins el proper dilluns dia 27, dia en què retornaran als entrenaments per començar a preparar la segona part del campionat. Els dies 31 de desembre, 1 i 2 de gener, la plantilla tornarà a tenir festa per començar a preparar el proper partit de lliga, el 9 de gener al Camp del Centenari de Badalona (12 del migdia). Per aquest partit es preveu que tant David Corominas com Jordi Martínez i Cristian Alfonso puguin estar en disposició de tornar a la convocatòria riberenca, tot i que caldrà estar especialment atents a l'evolució del 'cueta'. Miguel Álvarez també recuperarà Lucas Viale després de complir la sanció a Lleida però perdrà Iván Hammouch pel mateix motiu. Pel que fa als homes de Manolo Márquez, afrontaran la darrera jornada de la primera volta el 2 de gener a les 12 del migdia amb motiu de la visita del Mallorca B al Camp del Centenari; aquell dia, el Badalona tindrà l'opció de reafirmar-se com un aspirant a les quatre primeres places davant d'un rival directe de l'Hospi en la lluita per la permanència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada