6/12/10

Amistós | La Florida CF 4-8 CE l'Hospitalet

Breus del 1r equip, resum de la 16a jornada i resultats del futbol base aquí.

Amb tota la informalitat del món que requereixen aquest tipus de partits, després de disputar encontres de lliga ahir mateix, La Florida i l'Hospitalet han ofert un matí d'allò més entretingut en un peculiar partit en què s'han vist fins a 12 gols i que ha comptat amb la participació de dos jugadors del primer equip de l'Hospi com són Albert Vega "Peque" i Cristian Gómez; el lateral dret ha jugat el partit complet i ha anotat un gol com el seu company, Gómez, que ha estat substituït al minut 75. A més, Sergi Pagès ha defensat la porteria de l'Hospi a la primera meitat, un Hospi que s'ha presentat al Municipal de Les Planes amb un combinat de jugadors del primer equip i dels Juvenils B i C, ja que el Juvenil A té dimecres un important partit davant la Gramenet a la Divisió d'Honor. El resultat final, 4-8, parla per sí sol de la 'tensió' d'aquest partit, amb què La Florida CF commemorava el 25è aniversari de la seva fundació.

Els gols han anat caient a mesura que passaven els minuts, gràcies a la baixa intensitat defensiva de tots dos equips. Tot i l'escandalós marcador final, tots dos equips han arribat al descans amb un 'curt' 0-2, un dels gols obra de Peque. La segona meitat ha estat un continu torrent golejador; de fet, els 37 minuts que ha durat el segon temps (l'àrbitre ha assenyalat el final al minut 82 de partit) ens han deixat un total de 10 gols entre tots dos equips i un reguitzell d'ocasions errades especialment per l'Hospi (sense anar més lluny, Peque n'ha tingut dues de claríssimes a banda d'un pal). La segona meitat, en què La Florida ha estat a punt d'igualar l'1-5 amb què l'Hospi s'havia situat al marcador, ha servit també per veure un bon gol de Cristian Gómez, precisament l'1-5 (64'). Els minuts finals, de bogeria absoluta, han deixat el marcador en l'escandalós 4-8 final que ha donat a l'Hospi el trofeu com a guanyador d'aquesta celebració. Immediatament després del partit, La Florida CF ha iniciat el seu Torneig de Nadal, que es disputarà des d'aquesta tarda i fins dimecres 8 de desembre. En aquest torneig, l'Hospi hi estarà representat pels equips Prebenjamí, Benjamí, Aleví i Infantil.

Gols: 0-1 (22'); 0-2 Peque (37'); 1-2 (47'); 1-3 (48'); 1-4 (52'); 1-5 Cristian Gómez (64'); 2-5 (67'); 3-5 (70'); 4-5 (74'); 4-6 (75'); 4-7 (78'); 4-8 (81').

Incidències: partit disputat al Municipal de Les Planes davant d'un centenar llarg d'espectadors. L'encontre coincidia amb la presentació (prèvia) de tots els equips del futbol base de l'entitat riberenc, que enguany celebra el seu 25è aniversari.

(1) Sortida dels equips al camp. (2) Cristian Gómez recull el trofeu del 25è aniversari de La Florida CF. (3) Instantània de la segona part d'aquest La Florida 4-8 Hospi.